Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:24 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
БЪЛГАРИЯ ПРИЗНА ОФИЦИАЛНО КОСОВО 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
sok1 написа:
Не знам какво толкова са ви скъпи тези сърби.

:offtopic: сръбската музика от триото "бой, е*ан и сръбска музика" :cool:

Чет Мар 20, 2008 11:11 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Яли са як пердах, ама да не дава господ да стане нещо в България че тогава ще си говорим, защото в прекрасната ни родина нямя нито една институция която да е в час и на необходимото ниво да не говорим че армия вече може да се каже че нямяме!!!
И ако стане нещо някога недай си боже ще се надявяме само на ония боклуци САЩ, щото който и от съседите ни да реши ще ни смачка като мишки !!!
А какво ще стане ако утре тръгне да се отделя Кърджали и родопите ???????
Няма проблем и тях ша си ги признаем така ли ????!!!!!!

Чет Мар 20, 2008 11:17 pm
Профил
UNREAD_POST 
6emetron написа:

Аз започвам да шия знамето и ми давате гранатомет. :cool:

Чет Мар 20, 2008 11:20 pm
UNREAD_POST 
Няма държава Косово, както никога не е имало. Всичко е някаква политическа игра на принципа "Разделяй и владей". Ако утре аз и комшията решим че сме по националоност "Жмольовци", то може ли да не плащаме данъци тук, и съответно да прибираме парите на последователите ни? Още в "Бай Ганьо" на Алеко Константинов се казва "Българи - Сърби все едно" Това е едно от най скапаните решения, които са се взимали от българако правителство. Ще има и огромни финансови последствия за страната ни. Щом смятаме за врагове, хората изповядващи нашата вяра, говорещи нашия език, мога само да преценя колко безумие, неадекватност и страх има в действията ни.
п.п. Току що видях по новините че USD се покачва.

Чет Мар 20, 2008 11:22 pm
UNREAD_POST 
6emetron написа:
Яли са як пердах, ама да не дава господ да стане нещо в България че тогава ще си говорим, защото в прекрасната ни родина нямя нито една институция която да е в час и на необходимото ниво да не говорим че армия вече може да се каже че нямяме!!!
И ако стане нещо някога недай си боже ще се надявяме само на ония боклуци САЩ, щото който и от съседите ни да реши ще ни смачка като мишки !!!

И какво общо с темата има поста ти?

Чет Мар 20, 2008 11:22 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Просто искам да кажа че тая държава е няква пълна пародия КЕНЕФ !!!!
А от политиците ни и чеп за зеле не става, ЛИЗАЧИ ей тва е

Чет Мар 20, 2008 11:28 pm
Профил
UNREAD_POST 
sok1 написа:
6emetron написа:

И какво общо с темата има поста ти?

Той постът му има общо с темата в частта, че по-нагоре се вметна какво ли ще стане с Кърджали и Родопите ако решат да се отделят.

ЗА ЛЕВСКИ: Ангеле, не си баш прав, сръбският език за мен е различничък от нашенския и "македонския" в общи линии не само заради откачената "латиницо-кирилица" на сърбите. Освен това не ние тях не обичаме, а по-скоро те не ни долюбват и не са ни долюбвали никога.

Чет Мар 20, 2008 11:32 pm
UNREAD_POST 
6emetron написа:
Просто искам да кажа че тая държава е няква пълна пародия КЕНЕФ !!!!
А от политиците ни и чеп за зеле не става, ЛИЗАЧИ ей тва е

6emetron, държавата не е имагинерно понятие, държавата - това са хората, демек - ние. Има и друго: всеки народ си заслужава управниците. Ако те са лизачи и не стават за чеп за зеле, това говори много лошо за нас (вкл. и за теб).

Чет Мар 20, 2008 11:36 pm
UNREAD_POST 
Paparac написа:
ЗА ЛЕВСКИ: Ангеле, не си баш прав, сръбският език за мен е различничък от нашенския и "македонския" в общи линии не само заради откачената "латиницо-кирилица" на сърбите. Освен това не ние тях не обичаме, а по-скоро те не ни долюбват и не са ни долюбвали никога.

Другарю началник, може би албанския Ви е по близък? А относно недолюбването, Вие с колко сърби и македонци разговаряхте по въпроса? По колко бири и плескавици употребихте по време на разговора? Няма как с десет поста, да променя мнение на мозък, промиван в продължение на почти двадесет години. Не визирам никого от потребителите на този форум, просто знам какво се опитва да се насади в главата на българина, не всичко на този свят е политика.

Чет Мар 20, 2008 11:41 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Neosi написа:
Нямаме държава!!!
Имаме шепа корумпирани дупедавци, които търпим!!!
Вижте какво става в МВР, ЕС спря всички пари по програмите!!! .....НО
НО...НЯМА ПРОБЛЕМ ДУГАРИ!!!
Майната им! Нямам думи....
Ние сме несполучлив опит за държава!
Съжалявам за емоционалния ми пост но...работя в държавната администрация и прекрасно зная за какво иде реч..
Страшно е хора...страшно е...
Тая пасмина трабва да се убие с камъни...жалко...лошото е, че както е казал поета... "Не сме народ, а мърша"!

Ей за тва става въпрос, човека е вътре в нещата и вижда за какво става въпрос, моя милост също има някви скромни наблюдения и мого да кажа само, че ако продължаваме така скоро няма да видим светлинката в тунела

Чет Мар 20, 2008 11:47 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Истината е че сърбите не ни обичат, истина е че не обичат и себе си- просто са опърничав народ...

Последна промяна КИМИ на Пет Мар 21, 2008 12:27 am, променена общо 1 път

Профил
UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Paparac написа:

Другарю началник, може би албанския Ви е по близък? А относно недолюбването, Вие с колко сърби и македонци разговаряхте по въпроса? По колко бири и плескавици употребихте по време на разговора? Няма как с десет поста, да променя мнение на мозък, промиван в продължение на почти двадесет години. Не визирам никого от потребителите на този форум, просто знам какво се опитва да се насади в главата на българина, не всичко на този свят е политика.

Чакай сега, аз до момента не виждам в темата да съм изразил несъгласие или съгласие с решението на правителството да признаем Косово. И никъде не съм казал, че албанският ми е по-близък. Ако трябва да съм честен, и да искаха, нямаше къде да мърдат нашенските дупедавци относно признаването на Косово. А че е груба грешка решението - да, на 100% подкрепям.

И чий мозък е промиван, нещо не разбрах? На българина, на сърбите, на косоварите, на мен, на кого?

Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Някой задава ли си въпроса: Защо Румъния е против? Отговорите са два: Показват че думата им трябва да се зачита и са независима страна, и да признаят Косово - ще го изтъргуват добре. Нашите умници направиха така, че да минаваме със страх през Сърбия и отново да ни е срам да се наречем българи. И то за нищо. Подлогата балканска!

Пет Мар 21, 2008 12:55 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
да ви кажа има нещо сбъркано в нас-ами ние сме скарани с всичките си съседи-което не е нормално-мисля,че трябваше да действаме заедно с гърците и румънците....
пак се окендзахме-според мен...

Пет Мар 21, 2008 1:11 am
Профил
UNREAD_POST 
Защо не викаме “Ура!” за Косово

Избра ли България най-подходящия момент да признае Косово? Обществото ни няма еднозначен отговор на този въпрос. За разлика от други медии, които веднага извикаха "Ура!" и "Браво!", "Стандарт" държи на всички гледни точки. Факт е разминаването в реакциите на народа и на властта. Докато управляващите с половин уста ни успокояват, че нищо страшно не може да се случи от този акт, шофьорите ни вече не смеят да влязат в Сърбия. Бизнесмените пък се чудят как да спасят инвестициите в западната ни съседка. Или пък пресмятат с колко ще се оскъпи по-дългият маршрут през Румъния.
Тук не става дума да бъдем адвокати на Белград или да поставяме под съмнение неизбежността на отделянето на Косово.
Лошото усещане, споделяно от мнозинството българи, е, че кабинетът избра неподходящ момент за това.
Точно в разгара на размириците в Косовска Митровица, на прага на изборите в Белград и на засилващите се проблеми в Македония.
Преди месец, когато Косово се провъзгласи за независимо, кабинетът в София увери, че ще каже "да" на новата държава едва след като тя приеме Конституция и закони, гарантиращи правата на малцинствата. Включително и на 20 000 горани, които са етнически българи.
Досега обаче нищо от това не се е случило.
Признахме Косово заедно с Хърватия и Унгария. Защо не изчакахме Румъния и Гърция? На хървати и унгарци не им се налага да минават през Сърбия, за да стигат Европа. За нас обаче това е най-прекият ни път до Брюксел. Инфраструктурата на всички други маршрути е още от Балканската война.
Да не говорим, че у много българи си остава горчивият вкус, че сме предали славяни.
Ровенето назад в историята, за да се оправдае бързането за Косово, изобщо не е уместно. Нормално е да има 1001 повода да мразим и обичаме сърбите. Но това няма да ги направи по-малко наши съседи. А да превърнеш комшията във враг е глупаво и опасно. Защото обратното е много по-трудно, отнема векове и поколения.
Затова "Стандарт" се чувства длъжен да бие камбаната, когато политиците на своя глава вземат съдбоносни решения.

Статията е от днешния брой на в "СТандарт".

Пет Мар 21, 2008 8:40 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща