Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:20 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
За данъка!!! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
bmahob написа:
Автомобил: 73 конски сили (55KW)
Година на Производство: 1997
Катализатор: Да
Годишен Данък: 16,50 лева
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Моя е 25.52лв. :P

Вто Мар 11, 2008 6:56 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
А някой има ли идея дали има глоби ако не го платиш на време или лихви де , то се там, че аз колата я взех януари и още не съм си направил труда да го платя...?

Вто Мар 11, 2008 8:40 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Zozo написа:
А някой има ли идея дали има глоби ако не го платиш на време или лихви де , то се там, че аз колата я взех януари и още не съм си направил труда да го платя...?

Да има лихви :wink:

Fiat Barchetta 1.8 16V -now

Изображение

Вто Мар 11, 2008 8:45 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
фок... а колко и какви имаш ли идея ?

Вто Мар 11, 2008 8:52 pm
Профил
UNREAD_POST 
Rokambol написа:

Моя е 25.52лв. :P

Ще те топна в общината, ейй Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Вто Мар 11, 2008 10:23 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Zozo написа:

В двумесечен срок от регистрацията в КАТ трябва да я регистрираш и в данъчното иначе ти пишат акт който за физически лица е от 20 до 200 лв. в зависимост от срока на закъснение и настроението на актуващия, но те слагат от 20 до 50 лв., а за юридически от 100 до 500 лв.

Сря Мар 12, 2008 10:36 am
Профил
UNREAD_POST 
а има ли глоба, ако за тази година все още не съм си платил данъка ? :neutral:

Сря Мар 12, 2008 10:39 am
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:

Мисля че няма никаква глоба. И никой съответно не ти иска документ за платен данък, освен при продажба на колата. Единственото задължително и наказуемо е, да се спази двуседмичния срок, както е обяснил колегата NikMar в горния си пост.

Сря Мар 12, 2008 10:49 am
UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
CHILIEV написа:

Мисля че няма никаква глоба. И никой съответно не ти иска документ за платен данък, освен при продажба на колата. Единственото задължително и наказуемо е, да се спази двуседмичния срок, както е обяснил колегата NikMar в горния си пост.

колата я взех миналата година, регистрирана е в кат (нали там дето ми дават нови номера и др. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 ) платил съм си данъка за остатъка от миналата година, но за тази година не съм още затова питам дали ми се трупат лихви, глоби или други

Сря Мар 12, 2008 10:57 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
От 01.04. започват да събират данъка за МПС. Може, ако искаш и догодина да го платиш, но ще имаш глоба.

Сря Мар 12, 2008 11:01 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
В момента в данъчното правят облагането на данъците за движимо и недвижимо имущество, плащането ще започне от 01.04.2008 г. така че никой не е закъснял, а иначе плащането с отстъпка сигурно ще бъде до края на април. Данъка се разделя на тримесечия и трябва да се плаща всяко тримесечие или всичкия наведнъж, ако се пропусне плащането в едно тримесечие за него почват да текат лихви.

Сря Мар 12, 2008 11:43 am
Профил
UNREAD_POST 
Ммммм моя е стабилен :) 141,50 лева

Сря Мар 12, 2008 1:41 pm
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
Здравейте! През седмицата ми предстой да закупя кола от фирма, интересува ме дали като отидем при нотариуса ще мога да мина без да е платен данъка, колата я изплащах досега на фирмата в която работех и е трябвало аз да плащам данъците, ама не съм! Сега ще е проблем ли и задължително ли е да се плати данъка поне за последната година за да се направи договор за покупко - продажба?

Пон Мар 17, 2008 2:01 pm
Профил WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
dezrita написа:
Здравейте! През седмицата ми предстой да закупя кола от фирма, интересува ме дали като отидем при нотариуса ще мога да мина без да е платен данъка, колата я изплащах досега на фирмата в която работех и е трябвало аз да плащам данъците, ама не съм! Сега ще е проблем ли и задължително ли е да се плати данъка поне за последната година за да се направи договор за покупко - продажба?

Аз като взех моят Пинко нотариусът ми иска такава бележка, но предишния собственик я беше запилял някъде. Сделката мина все пак ! Обаче нали се сещаш, че Разград не е София.

Пон Мар 17, 2008 2:58 pm
Профил
UNREAD_POST 
dezrita написа:

Мисля, че не може да се плати данък за последната година, като "пропуснеш" за минали.

Пон Мар 17, 2008 9:49 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща