|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Paparac
|
m1t3t0 написа: Абееееее общо взето почти всички спортове са ми приятни за гледане...
Ааа, за гледане 
|
Нед Фев 24, 2008 11:38 pm |
|
 |
HOLY_MARTYR
Кара велосипед
Регистриран на: Сря Яну 09, 2008 12:01 pm Мнения: 23 Местоположение: Пловдив Област
|
Мото езда, вело езда, ски, сноуборд (не съм се научил все още но желанието е на лице), футбол, баскетбол, тенис на маса!!!! Имам доста хобита, щом става въпрос за движение и адреналин!!!!! 
|
Нед Фев 24, 2008 11:56 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Paparac написа: m1t3t0 написа: Абееееее общо взето почти всички спортове са ми приятни за гледане...
Ааа, за гледане 
Ами аз съм тренирал баскетбол  и преди ходех на фитнес.
|
Пон Фев 25, 2008 12:19 am |
|
 |
CHILIEV
|
освен висенето пред компютъра за какви ли не неща, обичам спортовете, въпреки че не ми остава
много време в последно време, за това, но ще предприема мерки...
Преди се занимавах с лепенки (главно за собствено удоволствие) ето и някой от тях...
рязани са на ръка.... снимките са с много лошо качество ..
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пон Фев 25, 2008 10:09 am |
|
 |
CHILIEV
|
и един вартбург преди години ей така за шоуто....
няколко дни, преди да замине за скрап 
|
Пон Фев 25, 2008 10:11 am |
|
 |
presiqn
|
моето хоби е да кисна пред компа , да се занимавам на PS2 и да слушам музика.
|
Пон Фев 25, 2008 10:50 am |
|
 |
ФЕРАРИСТ
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 06, 2004 4:40 pm Мнения: 290 Местоположение: Стара Загора, София
|
Ненавиждам футбола, гледам Ф1 до побъркване, карам картинг......
|
Пон Фев 25, 2008 11:08 am |
|
 |
Trojaneca
|
Любителска фотография, PC Хардуер и софтуер, туризъм, колекциониране на военен хардуер(разни противогази, облекло, мало и среднокалибрени боеприпаси(имам ваза от снаряд  )), колоездене и не на последно място - колата 
|
Пон Фев 25, 2008 11:54 am |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Евала на всички, браво Тузарка-хубави неща!
Аз съм фен на спорта- независимо от вида......модерен балет, спортни танци, каланетика,плуване, фехтовка, академично гребане, тай-бо...риболовец-аматьор, планинарство....Ма вече все няма време. 
|
Пон Фев 25, 2008 12:22 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Имам доста хобита (реда не отговаря на предпочитанията  ):
1. Обичам да ремонтирам автомобила си самостоятелно
2. Електроника, в частност инжекционни системи и системи за диагностика
3. FERRARI
4. Компютрите
5. Много обичам да пътувам с кола
6. От около месец се запалих и по Tae Bo
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пон Фев 25, 2008 12:29 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
От скоро съм шофер и колата ми е новата любоффффф.....Луда съм по нея!
Позволявам си и сама да си я поръчквам по малко (доста дребни нещица разбира се) 
|
Пон Фев 25, 2008 12:45 pm |
|
 |
Maranello
|
 Обичам да карам извън града, но когато съм и сама в колата вече се превръща в мое хоби.Тогава мога да карам така,както си искам без да се притеснявам,че нося отговорност за някой мой близък в колата. Карам безрасъдно и по мой си начин в тези моменти, но така се отпускам иии да честно казано си правя кефа без да се притеснявам.Обожавам усещането ми на свободна и вътрешен комфорт в тези моменти.
Спорта е част от ежедневието ми, затова неможе да влезе в категория -хоби
Еххх скучна персона съм аз....  напоследък ми остава все по-малко свободно време за каквито и да било хобита.
|
Пон Фев 25, 2008 2:22 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Ами нормално с това ежедневие на никой не му остава време. Освен на мне който за момента съм безработен  . Иначе като работех събота и неделя бяха дни за футбол и спане 
|
Пон Фев 25, 2008 2:47 pm |
|
 |
6emetron
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Окт 27, 2007 12:20 am Мнения: 155 Местоположение: Пловдив 02 Източен
|
ООООООО аз живея за спорта !!!!!
Занимавам се с борба за съжаление все по малко време ми остава, вече повече наблягам на фитнеса за него винаги има време  , харесвам всички видове силови спортове , а тъй като стано въпрос и за гледане на спортове - естественно футбол само че не родния  а на първо място е К-1 fight club!!!!
_________________ fiat bravo 1.4 12v
|
Пон Фев 25, 2008 6:51 pm |
|
 |
CHILIEV
|
|
Вто Фев 26, 2008 4:26 pm |
|
|