Дата и час: Вто Юли 15, 2025 3:49 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Това КОСОВО да не избие на някоя нова война, а? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Re: За Кърджали
anarchymisc написа:
Разбрахте ли най-новата новина - кметът на Кърджали искал от МОН учебници на турски("майчин език" по негови думи), защото била трудна интеграцията на "хората" там

УЖАС, ако това стане ще бъде поредната гавра след новините на турски по Българската национална телевизия. Всъщност тях има ли ги още?

Пет Фев 22, 2008 11:15 pm
Кара Симсонка
Кара Симсонка

UNREAD_POST 
Това колеги е абсолютен абсурд в разрез с подписаните след втората световна война спогодби ! Вобще помия изцяло надробена от САЩ просто толкова ги мразя тия ,че няма на каде ! Борци за независимост кои сте вие бе к...та скапани че ще диктувате световния ред! Гласуват си резюлюции в савета за сигорност правят си войни кадето си поискат размахват пръст на всеки ! Евалата на сърбите,че са им опожарили посолството евалата и за това ,че си теглят посланниците! Само се надявам наще прасета в парламента този път да не се прояват като дупедавци и да не го презнаят това косово но като ги знам какви са едвали!

Пет Фев 22, 2008 11:24 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Ние станахме идиотите на Балканите още като позволихме американците да прелитат над България и да пускат бомби над съседите ни сърби- над християните.
Гадното в случая е че направихме минет на американците- една нация от негри, китайци, мексиканци и наркомани, командвани от евреи.
К.р за дупедавците.

Пет Фев 22, 2008 11:39 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
а как да тълкуваме думите по повод същото на господин станишев ден преди митинга-дали и те не са предчувствали ,,ножа с две остриета,,На знам защо но мисля,че руснака по ще ме защити и съм склонен ,,за тръбата,, от колкото,,нищото ,,на американците.

Пет Фев 22, 2008 11:39 pm
Профил
UNREAD_POST 
Аааа, ама тема сте заформили. :shock: Определено Косово ще си стане автономна република. След признанието от САЩ, нещата са ясни. Нека не забравяме че техните конгресмени са същите безмозъчни същества, както всички останали населяващи територията на страната им. Ако Европейския съюз можеше да излезе с едно общо мнение, то определено щеше да е различно от това на Щатите. За пореден път ще станем свидетели на "Кучетата си лаят, кервана си върви". Определено Косово, в нито един момент до сега не е била самостоятелна територия, както Македония, Босна и Херцеговина, Словения и т.н. Прави са сърбите да не я дават. Винаги си е била сръбска територия. Сегашните събития едва ли са били планувани от господата американци. Постигнаха целта си с раздробяването на Югославия, но сега вече отделни бандитски групировки се опитват да заграбят каквото могат. В лицето на ново Косово, САЩ ще спечелят един доживотен дупедавец, на тях това им трябва. Напълно в техен стил е да се случи нещо подобно на държава, която в един момент поради една или друга причина, спира да им и грае по свирката. Абсолютно всички мюсюлмани в страни като Турция, Албания и малцинствата в Македония и Сърбия, ненавиждат християните, макар и неправещи разлика между Православни и Католици. Според мен специално Косовци и Албанци, трябва да бъдат изселени някъде, където ще си живеят сами и няма как да си намерят враг. Аз лично нямам нищо против малцинствата в България, дори напротив, специално за хората мюсолмански произход с които съм контактувал, мога да кажа само добри неща(като изключим ония долни и неграмотни гниди дето ми бяха стари войници в казармата :paddle:) . А и незнам защо другаря началник реши, че точно след Кресна има малцинства. Има 2-3 турски села в района на Сандански, но са само те. Около Гоце Делчев селата са населени предимно с чалми.

Пет Фев 22, 2008 11:42 pm
UNREAD_POST 
Kimi_Raikonen написа:
Ние станахме идиотите на Балканите още като позволихме американците да прелитат над България и да пускат бомби над съседите ни сърби- над християните.
.

Пътувах за Благоевград ден, след като Михо Михов обяви, че нямало такива работи като прелитащи американски самолети над БГ пространството. Малко преди едно село Невестино по пътя за Благоевград БУКВАЛНО 20-30 НИСКОПРЕЛИТАЩИ изстребители минаха над мен в посока Сърбия. Лъжеха ни като стой, та гледай.

Пет Фев 22, 2008 11:44 pm
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
Жалко че много малко хора го знаят това за американците - евала Kimi_Raikonen за изказването ти. Ще им измре народа обаче и то скоро с тез наркотици и храни които ядът. Когато бях там всеки втори беше инавлид, а останалите над 150кг.

Пет Фев 22, 2008 11:48 pm
Профил
UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Около Гоце Делчев селата са населени предимно с чалми.

Якоруда, районът около Якоруда?

Пет Фев 22, 2008 11:50 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Американците са извратени малоумни типове, които бачкат като роботи по 10 часа и после се напиват за 2 по 50 на бара и в тоалетната се друсат и утре пак така... По телевизийте и правителството ги баламосват разни мазни евреи, които пък им държат живота с кредитите и банките.
А имат на изплачане и къщата, и колата и хладилника, и бикините на жена си, която пък се задоволява с вибратор, защото пък мъжа и като се напуши с трева ходи с разни пуерторикански гейове да го опъват на оградата.
ПУ, да ти е..а и живота- тия ли ще командват света???
А?
АА?
ААА?

Редактирах ти леко поста, недей с такива директни псувни, макар че те разбирам.

Paparac

Пет Фев 22, 2008 11:52 pm
Профил
UNREAD_POST 
БСП предлага българското правителство да обвърже установяването на отношения с Косово с приемането на Конституция на новата държава и спазване на плана “Ахтисаари”. Това стана ясно след заседание на Висшия съвет на левицата. Премиерът и лидер на БСП заяви, че България не може да стои встрани от позицията, която следват преобладаващата част от страните в ЕС. “Не, защото така правят всички, а защото това е нашето убеждение, че така може да се гарантира националната ни сигурност”, добави премиерът.
Междувременно Европейският съюз изтегли от Косовска Митровица част от персонала си, занимаващ се с подготовката на бъдещата европейска полицейска и административна мисия. Причина за това станаха силните протести на сръбската общност в града.

Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Ама ние знаем, че БСП са си дупедавци Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Нед Фев 24, 2008 6:18 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Paparac написа:
...

Ама ние знаем, че БСП са си дупедавци Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

А кой дърпа конците в сянка- ДПС и Доган- сигурно това е било част от пазарлъка да не падне правителството. За другия в коалицията- царистите са ми ясни и те- откакто назначиха Паси за външен министъри с неговата болезнена лакейщина към НАТО и американците, всъщност и седесарите са същите убавци, откакто Надка разреши да бомбардират сърбите 99- та.

ПП. А когато замирише на газ- сме пък първи дружки с русняците. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Нед Фев 24, 2008 6:58 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
ако има банкова сметка за откриване на ликвидиране на лидера на Д.П.С.-БИХ внесал таксата с кеф.Мисля,че от него започват всички тези баркотии/дали мога да пострадам :shock: /

Нед Фев 24, 2008 9:05 pm
Профил
UNREAD_POST 
parata написа:
ако има банкова сметка за откриване на ликвидиране на лидера на Д.П.С.-БИХ внесал таксата с кеф.Мисля,че от него започват всички тези баркотии/дали мога да пострадам :shock: /

Ако прочетат може и да те свитнат Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Нед Фев 24, 2008 9:49 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Пътник си, човече. Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Нед Фев 24, 2008 10:28 pm
Профил
UNREAD_POST 
Десет косовски полицаи са ранени при нападение на около 150 бивши сръбски запасняци, протестиращи срещу независимостта на Косово, срещу контролно-пропускателен пункт на границата със Сърбия, предаде АФП. Протестиращите хвърляли камъни, бутилки и метални парчета срещу косовските полицаи, които били принудени да използват сълзотворен газ срещу разярената тълпа. На помощ на косовските полицаи се притекли и части на КФОР (силите на НАТО в Косово). Инцидентът е станал на КПП “Мътивода”, на 35 км североизточно от Прищина.

Пон Фев 25, 2008 8:45 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща