|
|
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 4:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Atanas1
Кара Симсонка
|
....
Последна промяна Atanas1 на Пет Фев 15, 2008 12:37 am, променена общо 1 път
|
Сря Фев 13, 2008 11:56 pm |
|
 |
Atanas1
Кара Симсонка
|
...
Последна промяна Atanas1 на Пет Фев 15, 2008 12:38 am, променена общо 1 път
|
Чет Фев 14, 2008 1:37 am |
|
 |
Trojaneca
|
Както казах - там съм, с удоволствие ще викам за правдата 
|
Чет Фев 14, 2008 1:50 am |
|
 |
Atanas1
Кара Симсонка
|
...
Последна промяна Atanas1 на Пет Фев 15, 2008 12:38 am, променена общо 1 път
|
Чет Фев 14, 2008 1:53 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Нали се сещаш, че трябва да се каже конкретна дата, час и място на протеста и най-вече главната идея. Трябва и организация. Не може да кажеш хайде и да зарежем работата си и да хукнем. Пък и до 50 човека не е протест...ще изглеждаме смешно....но ако се пусне тема из всички форуми в бг за коли може да има голям ефект от към набиране на хора за присъствие...Ако се направи и митинг с колона коли по някои булеварди и се включат не само хора от форуми, а и обикновени шофьори (дори и таксиджии)....Колкото до успеха....нашите дупетати ги боли фара...хич не им пука от стачки и референдуми....сляпо се кланят на ервосъюза с д*пе към запада
|
Чет Фев 14, 2008 2:06 pm |
|
 |
Atanas1
Кара Симсонка
|
...
Последна промяна Atanas1 на Пет Фев 15, 2008 12:39 am, променена общо 1 път
|
Чет Фев 14, 2008 2:38 pm |
|
 |
Paparac
|
Atanas1 написа: Датата я има посочена или по точно 03.03.2008 год. 
Дай ми някакъв точен линк за това кой го организира, от колко часа ще бъде на 3 март и каква точно е причината. На първо четене в гугъл с думи "3 март + протест" нищо ново не излиза.
|
Чет Фев 14, 2008 2:49 pm |
|
 |
Atanas1
Кара Симсонка
|
...
Последна промяна Atanas1 на Пет Фев 15, 2008 12:40 am, променена общо 1 път
|
Чет Фев 14, 2008 6:26 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Atanas1 написа: Никой не го органнизира . Идеята е да го организираме ние между авто форумите . Ако се прочете темата от самото начало става ясно за какво е предложението за протест . нали се сещаш че има малко време за организация .. нали си наясно че само с постове изпълнени с патриотизъм из форумчетата не става ... трябва да се направи по мащабна кампания, да може да се организират хора от много социални групи, ти наясно ли си изобщо как се прави ... с постове от тоя род няма да стане нищо .. Цитат: Явно предложението ми се оказа голяма лъжица за нечия уста.50 потребители разглеждат темата и само едно мнение . Робско племе сме , явно и всеки се е примерил с това да е послушко и колкото му кажат да плаща.Гърците им вдигат данъка с 2% и веднага парализират цялата страна в стачки а ние само ревем за това онова пък покорно стоим и нищо не правим.Ако ще да е така несе оплаквайте вече за нищо.Радвайте се на крушката която сте си купили днес за колата защото утре няма да можете да си я купите
сам ли го организираш тоя митинг ???? покажи че имаш някакъв гръб, че имаш хора, които те подкрепят .. не можеш да кажеш на хората "давайте да влизаме в парламента" и те да хукнат един през друг... трябва да покажеш качества на лидер, качества че можеш да отстоиш правата на обикновенния човек пред управлението ... не може всеки, който каже във 5-10 форума "да се вдигаме" да бъде лидер и да очаква резултати ... всеки може да пусна такава тема... не в 10 .. във 100 форума .. вярвай че ефекта ще е нулев !
така не става мой човек ..
не ме разбирай погрешно аз съм патриот и родолюбец, често плюя по правителството защото страната ни наистина е безценна, но опорочена от управляващите !!!
|
Чет Фев 14, 2008 6:40 pm |
|
 |
Atanas1
Кара Симсонка
|
...
Последна промяна Atanas1 на Пет Фев 15, 2008 12:42 am, променена общо 1 път
|
Чет Фев 14, 2008 8:56 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Пламъкът не е изгаснал, просто времето на хипарите отмина...и не става въпрос за овчедушие..просто тук не е Гърция или някоя друга държава, тук е Булгаристан, страната на абсурдите и т.н.....а на където и да погледнеш зад всеки митинг седи някой-я синдикати, я неправителствени организации....Аз съм ходила на простест и при 20 човека беше повече от жалко....дори медиите решиха, че каузата не си струва...А нали се сещаш, че и медиите биха били от полза за раздухване на идеята за протест, както и за отразяването му.....без това верно ще си е хипарска история..шепа младежи негодуващи с/у нещо...най-вероятно ще ни помислят за наркомани. А кой ще се Накрая ще ти кажат, "пич виж това е Европейско изсикване по еди коя си директива...В Евпопа е така......ти може и да си прав, ама ние сме по-прави от теб...".Май проблемът не е във вдигането на цените,а в ниското заплащане...и да скачаме, и да викаме...докато не се прочисти оная сграда с 240 лапачи...файда йок...
|
Чет Фев 14, 2008 9:23 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Atanas1 написа: Темата несъм я пуснал аз.Мой човек мразя да ме наричат,никога несъм бил човек на някой винаги се оправям сам.Трето господин анализатор на темата има още поне хиляда причини да неправим нищо .Какъв гръб искаш да имам физически съм доста здрав а във ваше лице явно нямам грьб за това предложение.Дали сам го организирам този митинг, не просто влязах в темата и дадох предложение а това трябваше да го организираме всички но явно пламъка отдавна е огаснал.Грешно разбираш понятието патриот.Дали ефекта ще е нулев това зависи от нас.Стига с тези заучени фрази ,качества да бъдеш лидер,така сме свикнали все някой да е лидер.Посочи ми лидера на гръцката стачка.Айде със здраве.Приятно ми беше да посещавам форума.Ще помисля за напред
под "гръб" имах впредвид дали си достатъчно подготвен за това , което призоваваш, можеш ли дяа поведеш 10 000 човека .. знаеш ли колко много са това знаеш ли какво е всички да разчитат на теб да проведеш успешни преговори ... не съм "г-н анализатор" винаги съм знаел реално колко НЕ ЗНАМ... винаги съм отстоявал правата си и винаги успешно ... винги съм бил бунтар, винаги съм отстоявал обикновенния човек... никога не съм защитавал богатите, силните на деня или властимащите ...
винаги съм искал да отида с още 50 000 човека и да изрина парламента... можеш ли да ги организираш? АЗ ще съм първи .. брой ме ...
Също като теб аз се оправям сам .. всичко съм постигнал сам и никой нищо не ми е дал даром ...
Не е заучена фраза "качества да бъдеш лидер" дори и в обикновенния частен бизнес трябва да можеш да говориш, да говориш убедително така че хората пред които си се изправил да вярват в теб и в това, което казваш .. иначе до никъде не се стига .. не можеш и 1 молив да продадеш ако не можеш да убедиш клиента че това е най-хубавия молив, който може да си купи ...
трябва да можеш да нахъсаш хората да се вдигнат, а това в днешните изнервени дни никак не е трудно .. припомни си историята и виж как В. Левски е ходил от град на град и от къща на къща и е говорил с хората с всеки и е организирал възстания .. сега разбира се времената са други... колко човека ще вдигнеш от този форум .. а от другите 3 форума .. и колко станаха ???
не се заяждам с теб, извинявай ако съм те обидил, просто исках да изкажа мнение че това не е правилния подход ...
и недей да съдиш форума заради моето изказване ... аз съм никой ...
|
Чет Фев 14, 2008 10:52 pm |
|
|