|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:22 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Помощ в избора на Fiat Coupe
Автор |
Съобщение |
LEVSKI
|
sok1 написа: LEVSKI написа: Колега това със скоростите ми е познато, но скоро май ще пиша имейл до ФИАТ, за да им обясня къде им е проблема. Иначе, КУПЕ е истината... Няма такъв автомобил! Особено пък ако е син металик... 
Колега, кое от казаното от мен цитирате? Намирате връзка между синия металик и проблема в скоростите, или в това, че няма друг такъв автомобил? 
|
Вто Дек 25, 2007 12:06 am |
|
 |
sok1
|
LEVSKI написа: Иначе, КУПЕ е истината... Няма такъв автомобил!
Особено пък ако е син металик...
Така по е по-разбираемо, нали?
Макар че и за скоростите не звучи нелогично... 
|
Вто Дек 25, 2007 12:24 am |
|
 |
vodafon
Кара кола
Регистриран на: Пет Юли 27, 2007 10:28 pm Мнения: 257 Местоположение: Плевен
|
[quote="sok1"]Не знам защо плашите човека. Единия (vodafon) взел та се набутал с едно купе и сега давай всичките купета за тези пари са торове.
ако е прозвучало че всички купета за пет са торове вервай ми не съм имал това предвид - исках да кажа че на купе за пет му трябват около 2 за да е 6
мойто го взех за 7 (не мисля че съм се набутал ) вкарал съм 2 в него до момента и ме кефи мн. ама трябва да въведа още 500 на този етап и ще ме кефи повече .
с две думи казах (май) че за пет общо (покупка и обслужване ) ще е като голфаджия каращ нещо друго :roll:
_________________ coupe- the best
|
Вто Дек 25, 2007 12:31 am |
|
 |
sok1
|
vodafon написа: sok1 написа: Не знам защо плашите човека. Единия (vodafon) взел та се набутал с едно купе и сега давай всичките купета за тези пари са торове. ако е прозвучало че всички купета за пет са торове вервай ми не съм имал това предвид - исках да кажа че на купе за пет му трябват около 2 за да е 6 мойто го взех за 7 (не мисля че съм се набутал ) вкарал съм 2 в него до момента и ме кефи мн. ама трябва да въведа още 500 на този етап и ще ме кефи повече . с две думи казах (май) че за пет общо (покупка и обслужване ) ще е като голфаджия каращ нещо друго :roll:

|
Вто Дек 25, 2007 12:45 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Колега, ето ти една актуална оферта от раздел "Продава" на пръв поглед колата си струва, пише че има и коментар в цената.
viewtopic.php?t=18033&postdays=0&postorder=asc&start=0
|
Вто Дек 25, 2007 1:51 pm |
|
 |
Trojaneca
|
Колеги, понеже не искам да отварям нова тема, ще ползвам тази, за да питам, дали окачването, спирачните апарати и начина за захващане на двигателя са същите при Coupe 1.8 16v, 2.0 20v, 20vT?
|
Вто Дек 25, 2007 2:06 pm |
|
 |
vodafon
Кара кола
|
Trojaneca написа: Колеги, понеже не искам да отварям нова тема, ще ползвам тази, за да питам, дали окачването, спирачните апарати и начина за захващане на двигателя са същите при Coupe 1.8 16v, 2.0 20v, 20vT?
http://www.polak.ch/coupemanual/start%20here.htm
я виж тука
|
Вто Дек 25, 2007 2:18 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Trojaneca написа: Колеги, понеже не искам да отварям нова тема, ще ползвам тази, за да питам, дали окачването, спирачните апарати и начина за захващане на двигателя са същите при Coupe 1.8 16v, 2.0 20v, 20vT?
На 20В Турбо, със сигорност не са като на другите. Там спирачните апарати са "Брембо" и дисковете са набраздени, както предните, така и задните.
|
Вто Дек 25, 2007 2:52 pm |
|
 |
NPD
Кара кола
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 1:56 am Мнения: 291 Местоположение: Бургас
|
Според мен трябва да се качиш,да запалиш 1-2-3-4-5 и ако стигне до 200 км/ч значи става.
Сега сериозно на тази цена едва ли всичко ще му е наред,но въпроса е да го огледаш и ако в действителност има проблем дали си струва да го оправяш.Все пак ти ще си я караш така че решението го вземаш ти.Успех и дано да не гледаме постове в раздел консултаций всеки ден.
_________________ COUPE 1.8 16V
VOLVO XC90 T6
|
Вто Дек 25, 2007 7:31 pm |
|
 |
vodafon
Кара кола
|
NPD написа: Според мен трябва да се качиш,да запалиш 1-2-3-4-5 и ако стигне до 200 км/ч значи става. Сега сериозно на тази цена едва ли всичко ще му е наред,но въпроса е да го огледаш и ако в действителност има проблем дали си струва да го оправяш.Все пак ти ще си я караш така че решението го вземаш ти.Успех и дано да не гледаме постове в раздел консултаций всеки ден.
много си прав за това ...ама купе чукнато тук таме аз не бих пробвал
|
Вто Дек 25, 2007 8:49 pm |
|
 |
Valentin_V
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Фев 28, 2007 12:45 am Мнения: 147 Местоположение: Плевен
|
Явно купето е много харесван автомобил в Плевен когато купихме нашите имаше още едно две сега виждам все повече и то от всички цветове. Ама какво пиша взимай щом си го харесал после ще му мислиш какво и как. Като се сетя когаото се прибирахме от германия със купето на сина то жълто и отстрани има кончетата на ферари в руъния ни гледаха като извънземни.
|
Вто Дек 25, 2007 11:27 pm |
|
 |
vodafon
Кара кола
|
абе в плевен има май само едно жълто 20 16в със пипнати фарове и без клима - тва ли е на твоя син
|
Вто Дек 25, 2007 11:32 pm |
|
 |
LEVSKI
|
vodafon написа: абе в плевен има май само едно жълто 20 16в със пипнати фарове и без клима - тва ли е на твоя син
Той е виждал съм го 
|
Вто Дек 25, 2007 11:37 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Valentin_V написа: Явно купето е много харесван автомобил ...
Винаги е бил харесван, просто сега цената му(с падането на акциза) падна много, това е причината.
|
Вто Дек 25, 2007 11:39 pm |
|
 |
Valentin_V
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Фев 28, 2007 12:45 am Мнения: 147 Местоположение: Плевен
|
В Плевен са 2 жълти едното е с боядисани пласмаси на фаровете. А на сина е със климатик и оригиналните черни пласмаси е с ксенони и затъмнени задни странични и задно стъкло. Нали щяхме да се видим ама среща иок?
|
Вто Дек 25, 2007 11:50 pm |
|
|