|
|
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 9:29 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Какво мислите за Music Idol
Автор |
Съобщение |
everton
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Май 18, 2005 9:22 pm Мнения: 371 Местоположение: Пловдив
|
в сряда гледайте първата участничка - Гита Петкова. ако ви хареса, гласувайте за нея. аз ще го направя, защото пее много доре, а отгоре на всичко ми е и сестра 
_________________ UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

|
Вто Мар 13, 2007 1:33 am |
|
 |
Candid
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 14, 2007 1:52 pm Мнения: 105 Местоположение: Варна 05 Аспарухово
|
Мдам, прав бях, интересното свърши. Сега ни чака пиано бар.
Обаче си мисля, че критикарите на журито би трябвало вече да са убедени че то си свърши добре работата - изключително съм изненадан колко добре пеят децата, значи подборът е добър. Един нямаше дето да кажа 'Тоз па кфо прави тука".
_________________ Пунто SX 55 '95 Метан
|
Вто Мар 13, 2007 1:44 am |
|
 |
SypheRrr
Кара балканче
Регистриран на: Чет Дек 28, 2006 11:58 pm Мнения: 45 Местоположение: София 15 Младост
|
everton написа: в сряда гледайте първата участничка - Гита Петкова. ако ви хареса, гласувайте за нея. аз ще го направя, защото пее много доре, а отгоре на всичко ми е и сестра 
Сестра ти пя прекрасно, въпреки че съм сигурен, че може и по-добре. Има уникален глас! Изпратих един смс в нейна подкрепа. Пожелавам и успех и и предай много поздрави 
_________________ Fiat Punto 98' 1.1 6Speed.
|
Сря Мар 14, 2007 9:15 pm |
|
 |
icomirGT
Кара Фиатче 126
|
пьлна простотия
_________________ FIAT
|
Сря Мар 14, 2007 11:06 pm |
|
 |
viktorson
Кара Фиатче 126
|
6 кокошки съм заклала 
_________________ Кадафи, легни пред Фиата ми, манаф мръсен!!!
|
Сря Мар 14, 2007 11:18 pm |
|
 |
kaika
Кара велосипед
Регистриран на: Нед Мар 11, 2007 8:21 pm Мнения: 24 Местоположение: Ямбол
|
ужас... 
|
Сря Мар 14, 2007 11:41 pm |
|
 |
borko_box
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Мар 07, 2007 8:01 pm Мнения: 9 Местоположение: Пловдив 05 Южен
|
Колега вярно че Гита Петкова е супер но всичко е един голям фарс.Иначе всички познати гласувахме за нея многократно.Затова веченяма да го гледам. :cry:
|
Чет Мар 15, 2007 9:32 pm |
|
 |
everton
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Май 18, 2005 9:22 pm Мнения: 371 Местоположение: Пловдив
|
SypheRrr написа: everton написа: в сряда гледайте първата участничка - Гита Петкова. ако ви хареса, гласувайте за нея. аз ще го направя, защото пее много доре, а отгоре на всичко ми е и сестра  Сестра ти пя прекрасно, въпреки че съм сигурен, че може и по-добре. Има уникален глас! Изпратих един смс в нейна подкрепа. Пожелавам и успех и и предай много поздрави 
благодаря ти колега!
благодаря ти и на теб борко 
_________________ UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

|
Чет Мар 15, 2007 10:28 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
everton написа: SypheRrr написа: everton написа: в сряда гледайте първата участничка - Гита Петкова. ако ви хареса, гласувайте за нея. аз ще го направя, защото пее много доре, а отгоре на всичко ми е и сестра  Сестра ти пя прекрасно, въпреки че съм сигурен, че може и по-добре. Има уникален глас! Изпратих един смс в нейна подкрепа. Пожелавам и успех и и предай много поздрави  благодаря ти колега! благодаря ти и на теб борко 
скоро един от най-добрите ми приятели ще застане по един или друг начин срещу сестра ти  Гита Петкова vs Стефан Лалчев  Може и да не е пряко, но определено ще са съперници  Ще се радвам ако двамата стигнат до финала 
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Пет Мар 16, 2007 12:19 am |
|
 |
sugarboy
Кара балканче
Регистриран на: Съб Дек 16, 2006 11:53 pm Мнения: 47 Местоположение: Велико Търново
|
Гледах едно-две предавания, но като видях самодоволния простак, бат Славчо как се държи, спрях да го гледам - много дразнещо. Изобщо БТВ за мен е тера инкогнита, ако мога така да кажа - гледаемост почти 0%.
_________________ Никога не можеш да се сетиш за нещо, което не знаеш...
|
Пет Мар 16, 2007 10:13 am |
|
 |
wwweb
|
Гледам го, обаче не могат да ми създадат настроение, че да продължа да го гледам. Преди 1-2 години това Star Academy дето го даваха по Nova беше по-интересно като формат ... Няма обстановка в това предавяне някак си. А и това, че няма нито един изявен певец, че да си кажеш е тоя е човека, ме дразни допълнително. Всичките са някакви фалшиви ... Ма то и певци не останаха вече да се показват - то не беше Куку академия, то не беше Star Academy ...
|
Пет Мар 16, 2007 10:27 am |
|
 |
Tickle
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Апр 19, 2006 9:57 am Мнения: 69 Местоположение: София 19 Люлин
|
Радва ме!
За пореден път се убеждавам, че в България има изключително талантливи хора 
_________________ Bravo, 1.8 16V
|
Пет Мар 16, 2007 11:54 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
sugarboy написа: Гледах едно-две предавания, но като видях самодоволния простак, бат Славчо как се държи, спрях да го гледам - много дразнещо. Изобщо БТВ за мен е тера инкогнита, ако мога така да кажа - гледаемост почти 0%.
сигурен източник ми каза, че Слави на живо е съвсем друг човек ... това естествено е само за пред камерата ...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Съб Мар 17, 2007 12:52 am |
|
|