|
|
Дата и час: Съб Юли 05, 2025 12:33 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Кой какво и къде работи ....
Кой какво и къде работи ....
Автор |
Съобщение |
yan
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Сеп 18, 2005 11:19 am Мнения: 67 Местоположение: Бургас
|
Mitko написа: mironcho написа: Програмист и voip администратор... върл линуксар  Програмист web решения. Изключително запален по Linux, MacOS и PDA програмиране.
Aко имате въпроси относно Линукс  с удоволствие ще ви помогна :mrgreen:
През деня бачкам в ЛУКОИЛ Нефтохим
|
Нед Апр 09, 2006 9:29 am |
|
 |
Pa4kata
Кара Симсонка
Регистриран на: Вто Мар 07, 2006 8:54 pm Мнения: 56 Местоположение: София 01 Средец
|
Музикант
и работя на всякаде и никъде 
_________________ По добре по-късно с 20 минути на тоя свят от колкото 40 години по-рано на оня.
Дедра Турбо Интеграле
|
Нед Апр 09, 2006 10:58 am |
|
 |
rymbym
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 2:41 am Мнения: 126 Местоположение: София 19 Люлин 10
|
дето вика колегата ---- внос - износ на всичко на което пише "ELITE" а доскоро и на половинта китайски стоки от Илиянци, но взеха да бият повече та шефа с е вразуми! 

MAREA SX 1.6 16V
|
Нед Апр 09, 2006 7:24 pm |
|
 |
mark
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 10:14 am Мнения: 34 Местоположение: Елхово
|
tisho 21 написа: аз съм със средно специално образование и работя като механик на шевни машини вав една голяма фирма казва се Нова Текс 
В миналото и аз бях техник на шевни машини. ''Невен'' ад
Пон Апр 10, 2006 9:16 am |
|
 |
ivo_red
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 12:41 am Мнения: 123 Местоположение: София 06 Подуяне
|
Аз съм спортен репортер
_________________ FIAT Uno 45 FIRE
Alfa 146 ti
|
Вто Апр 11, 2006 7:52 am |
|
 |
gogata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Апр 03, 2005 10:26 am Мнения: 171 Местоположение: Пещера
|
Ако ви се развали ТV знаете към кой да се обръщате  Най-много да се развали още повече 
_________________ Punto 1.1 95'
|
Пет Апр 14, 2006 5:33 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
ivo_red написа: Аз съм спортен репортер
Аз освен един репортер от канал 1 - май се казваше Ивайло Ангелов ( с феноменален коментар на ЦСКА - Леверкузен  ), друг ЦСКА-р репортер не съм виждал. В миналото и други минаваха за ЦСКА-ри, но се покриха - например Крум Савов, от който ме хвана гнус като коментираше Левски-Шалке.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
Последна промяна snake на Сря Авг 20, 2008 12:20 pm, променена общо 2 пъти
|
Пет Апр 14, 2006 8:17 pm |
|
 |
Krass
|
Да запиша един счетоводител, ако някой още не си е подал данъчната декларация.
|
Пет Апр 14, 2006 8:19 pm |
|
 |
Nino
|
Krass написа: Да запиша един счетоводител, ако някой още не си е подал данъчната декларация.
О Krass,колежка значи!Ами няма само да се подвизават програмисти и юристи тука де.Макар, че ние си вършим и тяхната работи доста често.Сами си инсталираме програми,сами си решаваме юридически казуси и т.н.Само чакай да не ми скочат сега, защото таман двама модератори са от това ПРОКЛЕТО ПЛЕМЕ!!! :mrgreen: Ако не ги знаеш на срещата на яз."Копринка" ще ти ги покажа с ПРЪСТ.. не среден разбира се! :mrgreen: :mrgreen:
ПП...Това "колежка значи" прозвуча много двусмислено.Исках да кажа,че аз съм ти един 110 килограмов колега.Като оня котарак от аватара...От предишни твои постове разбрах ,че си дама със страхотен дух!.... А бе тя стана една!  Май са ми повече водките от успешното тримесечно приключване!
|
Съб Апр 15, 2006 12:51 am |
|
 |
mit
Кара балканче
Регистриран на: Пет Ное 05, 2004 12:54 am Мнения: 40 Местоположение: София
|
да се включа и аз. Поредния който се занимава с ИТ. http://www.seedot.com
_________________ Mit®
|
Съб Апр 15, 2006 1:21 am |
|
 |
Krass
|
Колега Nino, дайте да Ви стисна ръката!
Няма да се втурвам да те прегръщам, че ще стане доста сълзливо, ще взема да се подхлъзна най-малкото
Поздравления за тримесечното приключване! Забелязах че е порядъчно полято :mrgreen:
Пиша бавноооо за да не ме надушат модераторите.( Нека живея, а???) Но винаги съм таяла едни особени чувства към всички Ит-та, сис админи и прочие. Обичам Ви хора!
За яз. "Копринка" завиждам на всички които ще отидат, аз ще пропусна понеже ще пътувам малко по на юг.
Прекрасно е там, особено по това време на годината  Стягайте въдиците! И да снимате града под язовира 
|
Съб Апр 15, 2006 10:46 am |
|
 |
zfa159
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Яну 09, 2006 11:45 pm Мнения: 926 Местоположение: София 15 Младост
|
Така и така всеки казва и да не остана и аз по-назад.По професия промишлена електроника,а в момента в частна фирма за видеонаблудение,контрол на достъп,пожароизвестяване като длъжността ми е от кабелджия до компютърен техник 
|
Нед Апр 16, 2006 10:11 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Nino написа: Макар, че ние си вършим и тяхната работи доста често.Сами си решаваме юридически казуси и т.н.Само чакай да не ми скочат сега, защото таман двама модератори са от това ПРОКЛЕТО ПЛЕМЕ!!! :mrgreen: Ако не ги знаеш на срещата на яз."Копринка" ще ти ги покажа с ПРЪСТ.. не среден разбира се! :mrgreen: :mrgreen:
ХА-ХА-ХА! Изгоря с една ракия и салатка на Копринка! :mrgreen:
Аз пък имам да те черпя бира - абе не ми се мисли! 
|
Нед Апр 16, 2006 7:29 pm |
|
 |
Mindzu
Кара кола
|
Айде и аз да се обадя, и да увелича броя на студентите! 
|
Нед Апр 16, 2006 11:04 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Nino написа: ....защото таман двама модератори са от това ПРОКЛЕТО ПЛЕМЕ!!! :mrgreen: Ако не ги знаеш на срещата на яз."Копринка" ще ти ги покажа с ПРЪСТ.. не среден разбира се! :mrgreen: :mrgreen:...
Малей.... Слави изгоря с каса бира на копринка  :)
|
Нед Апр 16, 2006 11:40 pm |
|
|