Дата и час: Пет Юли 18, 2025 2:38 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 27 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Трябва ли във форума да има чат тема??? 
Автор Съобщение
Мнение Трябва ли във форума да има чат тема???
Гледам, че заключиха нашата чат, лаф или там както се нарича тема. Вярно, че си я присвоихме. Няколко модератора пишеха в "сериала" заедно с нас и нямаха нищо против....

Поизчаках да видя дали някой ще нададе вой, че му липсва чат темата....явно на мен най ми е липсвала...макар, че последните дни лафът е по-рехав.

Според мен чат темата е полезна...съфорумци се опознават, създават си по-реалистично мнение за човека, който се крие зад даден nickname и аватар.

Въпросът ми е: Искате ли да се отвори тема за чат...дето наволя да се налафиш и наспамиш?

Въпросът ми е и към модераторите...да няма после несподелени чувства и разбити мечти :D

Нед Яну 20, 2008 1:28 am
Мнение 
Брей.....всички се спотайват в храстите :D ...явно не искат чат тема :-( После няма да получат роли в сериала....

Нед Яну 20, 2008 1:43 pm
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

Мнение 
Въпреки, че не съм от най-приказливите във форумите ще подкрепя идеята ти. Нищо лошо не виждам да има чат раздел в който наволя да си барборим, пак и ако не толкова да си барборим да има какво да се чете, все пак темата ви беше за предпочитане пред лекциите ми. :36_2_33:
Пък и мисля, че по този начин може да се предотврати оспамване на други теми (това го казвам само теоретично, сега да не вземе някой от шефовете да ме :paddle: )

Нед Яну 20, 2008 3:52 pm
Профил
Кара балканче
Кара балканче

Мнение 
И аз мисля че би било добре. Но ако не стане, Тузарка може ли ти да ми дадеш твой скайп или icq? :)

Нед Яну 20, 2008 4:09 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
дали ще е чат или място за разпускане с писане на глупости и свалки ще е готино.а може и да сфатосаме някои

Нед Яну 20, 2008 4:29 pm
Профил
Мнение 
хубаво би било да има подобна тема...
да не забравяме че колиците ни са хубави и не се чупят всеки ден, че да се ограничаваме само с технически форум... много по комфортно е да може да попише човек, да сподели това и онова, или просто да се посмее, без да пуска всеки ден различна тема за да може да не се стига до офф топик... :shock:

Нед Яну 20, 2008 9:13 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
Аз съм против това да има чат тема. Това е форум, а не instant messanger. Идеята на форума е да се напише заглавие и да се отвори тема oтговорите, на която да са само по зададения топик. Като темата се изчерпи тя сама потъва или бива заключвана. Не може в една тема озаглавена например "Какъв е GSM-a ви" да почнем да си говорим за папата.

Нед Яну 20, 2008 11:18 pm
Профил ICQ YIM
Мнение 
Има нещо такова и колегата Ферари е прав. Принципно, както предполагам всички членове на форума са забелязали, се допуска известен толеранс, т.е. никой не е и няма да бъде "изяден" в случай, че в дадена тема се пуска известно количество офтопик. Но без да се прекалява, т.е. да не се стига до толкова много офтопик като в темата с 50 страници за седмица, в която дори аз самият се поувлякох (кво да се прави :D ).

Нед Яну 20, 2008 11:27 pm
Мнение 
Аз за това казах - чат тема. Тогава няма да се говори за офтопик. Кой каквото иска ще си пише в рамките на добрия тон. Като стане темата 50 стр. се заключва и се започва чат тема - част 2....Все пак тук сме хора, не само разбиращи и каращи Фиат. Лошо ли е да се разпуска от време на време?!

Ферари...Съгласна съм, че оспамихме темата за жените във форума. Тук две мнения няма. За това предложих да има отделна тема. Личи си, че на хората им се общува след като хапнаха като топъл хляб темата. Общия форум е за по-общи неща, извън проблемите с колите ни. Защо след като в него може да се пише за компютри, игри и десктопи да няма една чат тема. Пък направете чат...виждала съм по други сайтове.

П.П.....anyway...както решите...аз се скривам в храстите

Нед Яну 20, 2008 11:44 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Така и аз ще се покажа и ще се скрия.... спам форевърррррррр

Пон Яну 21, 2008 1:31 am
Профил
Мнение 
Airis написа:

Хмм, по този начин едва ли ще си изходатайствате наличието на спам тема.

Пон Яну 21, 2008 1:41 am
Мнение 
Paparac написа:
Airis написа:

Хмм, по този начин едва ли ще си изходатайствате наличието на спам тема.

То не е сложно - или ще има, или няма да има чат тема. Големи хора сме та да се увещаваме и да мрънкаме. Камо ли да се мазним :D Пък и на тази зряла възраст :wink: човек трудно си променя мнението.

Пон Яну 21, 2008 1:49 am
Мнение 
Tuzarka написа:
То не е сложно - или ще има, или няма да има чат тема. Големи хора сме та да се увещаваме и да мрънкаме. Камо ли да се мазним :D Пък и на тази зряла възраст :wink: човек трудно си променя мнението.

Виж, колежке, безкрайно се радвам на свежестта, която придаде конкретно ти, а и продължаваш да придаваш на форума и ще се радвам ако го правиш и занапред. Има много теми в раздел Общи приказки, където не се говори само за автомобили, в които можеш да се включиш с лъчезарния си и хумористичен стил на писане, който на мен ми доставя удоволствие да чета. Лично аз, ако не говоря в качеството си на администратор във форума, а като обикновен потребител, бих подкрепил с две ръце да има спам тема, в която да се пише кой каквото намери за добре. Но тъй като решенията и позициите си не мога да ги вземам в качеството си на член на форума, а в качеството си на администратор, към настоящия момент съществуването на подобна тема е в сферата на малко вероятните неща. Има правила на форума, които трябва да бъдат спазвани. Както написах и по-горе, умерените офтопици досега никога не са били проблем за никого от администраторско-модераторския екип на форума и е факт, че са били допускани, но прекаляването с офтопика не се приема. Аз също се увлякох в забавната за мен тема, която бе затворена. Сбъркал или не, бе факт. Това е. Нито една интересна тема в този раздел, ако ще и да е с не 50, а с 1250 страници в нея, няма да бъде затворена, ако болшинството от мненията вътре в нея се покриват с идеята й. Ние наистина се поувлякохме с офтопиците във въпросната тема, поради което тя бе затворена.

Пон Яну 21, 2008 2:07 am
Мнение 
:36_2_49:

Пон Яну 21, 2008 2:14 am
Мнение 
Последният ти пост как да го разбирам?

Пон Яну 21, 2008 2:16 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 27 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща