|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 2:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Сега нахранихме един ПОЛИЦАЙ сина пак гладен
Автор |
Съобщение |
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
|
 Сега нахранихме един ПОЛИЦАЙ сина пак гладен
сега като се пребирах от дървеница на Кинтекс има светофар а слет него патрулка спряха ме
хилади причини за акт минал срок за преглед минал съм бил на червено
викам му нали бяхме колона коли въобще не съм разбрал за светофара
а той от другата страна не светеше едната секция ;
Иначе ме пита жената да нее бременна еможеше и да го излъжа ама му казах че нее
малко разправия направо ми пишеше акт
викам му
колата нее моя ще ми вземат точки ака то нямам точки и книшката а ми трябва всеки ден да работя
аз пак - неможе ли нещо по лесно
а той - еми ти какво предлагаш
аз му викам -е тук сега изкарах някой лев да ви дам нещо
а той - е щом имаш на сърце сложи ги там
и ми показва към вратат отстрани една пролука дадох му 20 лв
_________________ За PUNTO http://ftp.fiat-club.org.ua/ и FIAT http://fiat.comnet.bg/ Купе http://www.polak.ch/coupemanual/ http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/ http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat
|
Съб Ное 17, 2007 11:26 pm |
|
 |
sok1
|
До сега пари на ръка на полицай не съм давал. Да се надявам, че няма и да дам.
|
Съб Ное 17, 2007 11:35 pm |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 11:21 pm Мнения: 313 Местоположение: София 15 Младост
|
на един мой приятел са му взели 12 лв и 80 ст
Казали са му давай всички пари дето имаш, той им е дал 12лв на банкноти и им е казал имам и някакви стотинки и полицая е казал давай давай и му е взел и останалите 80 стотинки 
_________________ Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат тебе!
1.6 16V 103HP Made In FIAT
|
Нед Ное 18, 2007 1:50 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Корупцията е нещо, от което и двете страни са доволни, а контрата остава в приходите за Държавата.
Има ли корупция- няма по- виновен и по- малко виновен- всички са съучастници.
|
Нед Ное 18, 2007 3:26 pm |
|
 |
Rokambol
|
 Re: Сега нахранихме един ПОЛИЦАЙ сина пак гладен
kluchar написа: .... и ми показва към вратат отстрани една пролука дадох му 20 лв
Честно казано, не съм съгласен с решението ти. Аз също многократно съм попадал в ситуации, в които ми търсят пари, ей така за нищо, но винаги съм държал на своето.
Само като информация, имам две спечелени дела срещу КАТ.
|
Нед Ное 18, 2007 6:50 pm |
|
 |
Legion
Кара балканче
Регистриран на: Вто Окт 30, 2007 5:29 pm Мнения: 47 Местоположение: София 19 Люлин
|
На мене като ми кажат "ше пишеме", аз им викам "пишете", винаги е имало за какво, но никога не съм давал пари, да чукна на дърво и АКТ нямам за сега, дори пуснах вързки из полицията заради компютърните си познания ;) :twisted:
Пон Ное 19, 2007 12:21 am |
|
 |
sota
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 5:49 pm Мнения: 84 Местоположение: София щат Люлин 5
|
 Re: Сега нахранихме един ПОЛИЦАЙ сина пак гладен
kluchar написа: сега като се пребирах от дървеница на Кинтекс има светофар а слет него патрулка спряха ме хилади причини за акт минал срок за преглед минал съм бил на червено викам му нали бяхме колона коли въобще не съм разбрал за светофара а той от другата страна не светеше едната секция ; Иначе ме пита жената да нее бременна еможеше и да го излъжа ама му казах че нее малко разправия направо ми пишеше акт викам му колата нее моя ще ми вземат точки ака то нямам точки и книшката а ми трябва всеки ден да работя аз пак - неможе ли нещо по лесно а той - еми ти какво предлагаш аз му викам -е тук сега изкарах някой лев да ви дам нещо а той - е щом имаш на сърце сложи ги там и ми показва към вратат отстрани една пролука дадох му 20 лв И в случая кой е виновен,според мен си изцяло ти .Хем нарушаваш ,хем предлагаш.Като спазваш правилника сигурен съм ,че няма да имаш проблеми :!:
|
Пон Ное 19, 2007 9:26 am |
|
 |
minchotodorov
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 7:33 am Мнения: 206 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
иас до сега не сам давал пари на куките но сам си отнасял някои фиш и всеки път несам бил с моя кола апък и вина съм нямал но :roll:
|
Пон Ное 19, 2007 9:57 am |
|
 |
m1t3t0
|
Аз им дадох само 1 път като се удартих, защото бях аз виновен и за да не ми взимат точки им дадох на 2-мата по някой лев.
|
Вто Ное 20, 2007 4:51 pm |
|
 |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
хах аз пари на ръка не съм давал ама съм се разсипал да пазаря. Има един тука който си ме набеляза и всеки път като ме види и ме спира. има няма за кво-спира ме. И понеже е полицай-КАТ-аджия и винаги ще намери за кво да се заяде и аз все до магазина. Ама минавам с по 5-10 лв покупки. и аз съм доволен и той. И така сега ми е приятел /спира ме оклоло 12 пъти/ и когато кара жената и я спре - направо я пуска  ама ако съм аз.... стой та гледай шоколадо бонбони сокове...
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Вто Ное 20, 2007 6:07 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Хахахаха човека е практичен 
|
Сря Ное 21, 2007 3:34 am |
|
 |
Crusible
Кара кола
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 2:45 pm Мнения: 344 Местоположение: София 19 Люлин
|
ЗА 30 километра над разрешеното глобата е 400лв и без книжка за месец, ако не се лъжа. Е не се гордея с постъпката си особено много, но минах с 20 лева рушвет за полицая и поживо поздраво. Знам че не това е начина, но понякога се налага 
|
Сря Ное 21, 2007 11:40 am |
|
 |
emdless4
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 11:40 am Мнения: 227 Местоположение: София
|
sok1 написа: До сега пари на ръка на полицай не съм давал.
На ръка и аз не съм давал, все им ги пускам на седалката :mrgreen:
Пон Яну 28, 2008 4:13 pm |
|
 |
sibe
Регистриран на: Пон Фев 11, 2008 12:15 pm Мнения: 3 Местоположение: София 15 Младост
|
Мене са ми много смешни тия пешаците... Ние отбелязжаме нарушението, сега схте се обадим наколегите да дойдат да ти напишат акта. Аз всеки пат сам казвал: Ок, аз ще ги изчакам в колата. След две минути ми носят документите с думите- Дръж да видиш че и ние сме хора! Евала пичове- по живо по здраво и пак газ  ))
_________________ Karam fiat4e ot skoro
|
Пон Фев 11, 2008 12:37 pm |
|
 |
sota
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 5:49 pm Мнения: 84 Местоположение: София щат Люлин 5
|
sibe написа: Мене са ми много смешни тия пешаците... Ние отбелязжаме нарушението, сега схте се обадим наколегите да дойдат да ти напишат акта. Аз всеки пат сам казвал: Ок, аз ще ги изчакам в колата. След две минути ми носят документите с думите- Дръж да видиш че и ние сме хора! Евала пичове- по живо по здраво и пак газ  ))
Колега и ти си смешен ,че не можеш да пишеш правилно. 
|
Вто Фев 12, 2008 7:44 pm |
|
|