|
|
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 11:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
me_to_u
|
 Ей туй скъпото Купе!!!
Понеже доста се изписа по темата, за цените на частите за тоя модел, реших да понапиша някои неща. Вярно, в основата на това стои мисълта "който търси-намира". Значи, когато си взех колата още, си имах някои неща, които да сменя. Например серво помпата ми вие леко, не е за смяна както ми твърдят във Фиат, ама гадно. Тичам аз по магазинчетата, след дълги уговорки каква е колата, става ясно, че помпа само на поръчка за 2 седмици и скромните около 400 кинта! Пичове! След няколко дни търсене в нета, сега съм горд притежател на чисто нова оригинална сервопомпа за моята кола на високата цена от 23(двадесет и три) евро. Понеже имам усещането, че идва ред и на обсъждания електромагнитно управляем хидравличен вариатор, си поръчах(естествено не от хиените тук)новичко вариаторче за 49 евро. Ами незнам, някои хора в тази нашата скромна държава искат да ни бъхтят мнооого лошо!! Да са живи и здрави продавачите на авточасти в БГ! :?
|
Вто Май 10, 2005 10:07 pm |
|
 |
Alexius
Член на клуба
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 3:34 pm Мнения: 743 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
от къде и как ги поръча по-точно :?: ако не е тайна разбира се :?:
_________________ Alfa 156 SW 2.4 JTD
Fiat Brava 1.6 16V

www.locksmith-bg.com
|
Сря Май 11, 2005 12:44 am |
|
 |
me_to_u
|
Каква тайна  ebay.de , много съм доволен!
|
Сря Май 11, 2005 7:08 am |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
проблема с ebay.de е, че не всички артикули могат да се изпратят в България. Иначе супер сайтче. Аз само от там си купувам ама пък съм в Германия та ми е по-лесно 
|
Пет Май 13, 2005 1:59 am |
|
 |
me_to_u
|
divaka написа: ...ама пък съм в Германия та ми е по-лесно 
 Така е, ама и аз прекарвам известно време там, така че ме устройва перфектно!
|
Пет Май 13, 2005 6:57 am |
|
 |
Alexius
Член на клуба
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 3:34 pm Мнения: 743 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
me_to_u написа: divaka написа: ...ама пък съм в Германия та ми е по-лесно   Така е, ама и аз прекарвам известно време там, така че ме устройва перфектно!
ще помагате с покупките значи :lol: :?: :lol:
_________________ Alfa 156 SW 2.4 JTD
Fiat Brava 1.6 16V

www.locksmith-bg.com
|
Пет Май 13, 2005 12:33 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |