|
|
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 11:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Колко станаха Темпричките ?
Колко станаха Темпричките ?
Автор |
Съобщение |
коцев
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 8:41 pm Мнения: 447 Местоположение: Ловеч
|
Ами малко по особенен ден по дълъг от другите дни на годината и е по инакъв ! :lol: :lol:
_________________ Пунто 1.2 пълен инжекцион --ГОЛЯМАТА РАБОТА !!!
|
Съб Апр 02, 2005 9:52 am |
|
 |
Гост
|
коцев написа: Днеска си купих и аз Темпра на старо.Но тя като е с две врати да япиша ли в анкетата ??  :lol: 
ама нямаше начин, веднага се усъмних...Темпра с две врати???, хехе...добра шега г-н Коцев :lol: :lol:
|
Сря Апр 06, 2005 8:50 pm |
|
 |
Ferrari
|
Tempra написа: коцев написа: Днеска си купих и аз Темпра на старо.Но тя като е с две врати да япиша ли в анкетата ??  :lol:  ама нямаше начин, веднага се усъмних...Темпра с две врати???, хехе...добра шега г-н Коцев :lol: :lol:
Има Темпра с 2 врати, но е продавана само в Бразилия.
|
Чет Апр 07, 2005 12:20 am |
|
 |
Tempra SX
Кара кола
Регистриран на: Чет Яну 13, 2005 2:42 pm Мнения: 282 Местоположение: София 06 Подуяне
|
 Хахаха
Mitko написа: Tempra написа: коцев написа: Днеска си купих и аз Темпра на старо.Но тя като е с две врати да япиша ли в анкетата ??  :lol:  ама нямаше начин, веднага се усъмних...Темпра с две врати???, хехе...добра шега г-н Коцев :lol: :lol: Има Темпра с 2 врати, но е продавана само в Бразилия. Та коцев "лъже", защото обяви че си е "купил" Темпра в деня на лъжата - 1 Април :lol: :lol: :lol: А тогава се лъже "за здраве..." 
КУПУВАМ: Спортен волан
http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com
|
Чет Апр 07, 2005 11:10 am |
|
 |
prog
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Фев 27, 2005 2:58 pm Мнения: 125 Местоположение: София
|
 Re: 8 Темпри
Tempra SX написа: За сега са само осем, но може и други фенове да се присъединят... Всеки ден,сутрин, когато баща ми ме кара на училище виждаме доста,повечето от които на бул.Ситняково и няма да е зле и на нашата Темпричка да лепнем стикерче 
за какво стикерче говориш?
на фиат клуб?
аз само се оглеждам ама никъде досега не съм видял италиянка с такъв стикер... иначе и на мен ми се ще да имам стикерче... :-)
_________________ ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD
|
Пет Апр 22, 2005 1:26 am |
|
 |
mariobg
|
:!:
Последна промяна mariobg на Вто Мар 14, 2006 4:22 pm, променена общо 1 път
|
Пон Апр 25, 2005 7:02 pm |
|
 |
prog
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Фев 27, 2005 2:58 pm Мнения: 125 Местоположение: София
|
mariobg написа: prog написа: за какво стикерче говориш? на фиат клуб?
аз само се оглеждам ама никъде досега не съм видял италиянка с такъв стикер... иначе и на мен ми се ще да имам стикерче... :-) Хе-хе... Не си ме срешал явно  Аз карам със старият ви стикер от не знам колко време , но почти година вече. Случвало се е на кръстовище да ме питата какъв е тоя клуб ФИАТ. Страното е че аз карам Ланчия, но пак е италианка  хаха
аз за теб отдавна се оглеждам... :-)
беше ми дал съвет в една постната от мен тема и беше казал като видя сива дедра с стикер на клуб фиат да се обадя
ама досега нещо не мога да те видя... но някой ден, живот и здраве ще пием по бира
_________________ ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD
|
Вто Май 03, 2005 2:45 am |
|
 |
Petrov
|
Tempra с 2 врати
Имам и още снимки, но като не ме мързи ще ги кача на Уеб Сървъра и ще ги пусна 
|
Пон Май 09, 2005 12:12 am |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
Petrov написа: Tempra с 2 врати  Имам и още снимки, но като не ме мързи ще ги кача на Уеб Сървъра и ще ги пусна 
За справка:
http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=243
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Пон Май 09, 2005 8:41 am |
|
|