Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 8:29 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Искат ли винетка ако карам в София с др. регистрация 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Преди около месец пътувах за Габрово...тръгнах спешно и в бързината просто забравих да си купя винетка...бях със седмична, която беше изтекла предния ден...в Севлиево / в самия град/ ме спряха за проверка и не можете да си представите ужаса ми, когато полицая ме попита за винетката....добре че приятелката ми излезе по-съобразителна, та на секундата се намеси с коментара, че от една седмица сме командировка в Севлиево и че ще пътуваме утре за Сф....полицая каза само едно "О.К."....и толкоз...само дето аз се изприщих, щото си помислих какво ще стане ако видят по някакъв начин, че напускаме града........

Мисля че това е своеобразен отговор на темата..... :D

Пет Мар 10, 2006 5:02 pm
UNREAD_POST 
Вчера на първа страница във в-к "24 Часа" пишеше ,че вече е предложено в София да плащат всички гости (тези които не са със софийска регистрация).Така щели да оправат асвалта. 10 години цоцат пари откаде ли не и сега като вземат на "гостите " парите и сичко ще се оправи.Дано не го приемат!

Съб Мар 11, 2006 1:13 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Според мен тва за винетките в София е не толко до парите, колко да се разтовари трафика. Освен това сам 100% сигурен че няма да го приемат де. Обаче идеята беше добра. Примерно в центъра да влизат само автомобили които имат винетки. Защото ми се е случвало сулио и пулио от всевъзможни краища на нашата родина, да се навре в пиков час у центъра и да се чуди на къде да хване пътя. Е 50% от задръстванията в София стават заради ей такива образи.

Съб Мар 11, 2006 4:06 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
The_Wicker_Man написа:
...Защото ми се е случвало сулио и пулио от всевъзможни краища на нашата родина, да се навре в пиков час у центъра и да се чуди на къде да хване пътя. Е 50% от задръстванията в София стават заради ей такива образи.

:offtopic: БРЕЕЙЙ!!! На крива ракета - космоса и пречи!
Кой където си има работа там ще ходи.
Колега, айде да не започваме темата "Софианци" срещу "Провинциалисти", щото
колкото Вие или такива теб сте "Софианци", толкова и Ние и такива като мен сме "провинциалисти".
Поинтересувай се колко жители е имало в София 1950г. например и си спомни за репликата на Тодор Колев от един култов филм "Всички сме от СЕЛО дрюгарю следовател".
п.с. Засичал съм редовно и "Софиянци" да се озъртат като "плъх у брашно" и да не знаят накъде да хванат "у провинцията".

Съб Мар 11, 2006 6:59 pm
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Точно така kiro of the day и то на елементарни кръстовища.

Съб Мар 11, 2006 10:06 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Тва са пулни глупости с тея винетки за софия. То по тая логика всеки град и всяко село да въведе винетка за територията си под предлог че няма пари за оправяне на улиците общинска собственост и кво ще стане тогава.

Нед Мар 12, 2006 2:06 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Такси за провинция<->столица е смешно ...
Такси за всички е по-нормално ...
Абсолютно съм съгласен, че трябва да се направи нещо с този център, но редът не е такъв.
Първо правиш алтернативи, после слагаш такси.
Вярно е, че в Лондон има такса за влизане в центъра, при това злобна такава, но пък си имат метро!

Нед Мар 12, 2006 10:47 am
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Да ве къде е София къде е Лондон.Англичанчето си плаща щот си заслужава а това тука е обир, разбивам си колата и им давам пари за тия дупки.Първо да оправят дупките, после да искат пари за тях!!!

Нед Мар 12, 2006 2:17 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2