Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 8:27 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
замина си и "доктора"!!!! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Цитат:
според мен истината е друга "доктора" както и Кюлев и "самоковеца" и другите скорошни жертви са хора взели от парите на "Бай" Тошо. Така известните "черни куфари". Това са били държавни пари, които е трябвало да бъдат върнати след време. До обаче съответните лица не са върнали тези суми и това е отговора на сегашните управници "другарите" социалисти.

Всички пари в тази държава, имам предвид много пари на куп, са бивши държавни пари. Просто нямаше откъде да дойдат, освен от бившите служби. Това, което аз мисля е, не че тези хора са престанали да се отчитат. Ако бяха направили така, отдавна щеше да се е свършило с тях. Просто правилата на играта се променят. Очаква ни приемане в ЕС. Към този момент неудобните свидетели, които знаят истинския произход на вече "чистите" партийни и т.н. парички, трябва да изчеззнат, защото в ситуация с ясно дефинирани правила, те ще станат опасни. Тезите на МВР за мафиотски войни и разпределяне на пазари ми се струват несъстоятелни. Още по-малко т.нар. нарко-войни. В тях не би трябвало мишените да са големите фигури. Просто, тези хора са си изпълнили ролята. Те са чаркове, които няма да са нужни на новата машина и затова се изхвърлят. Почти съм сигурен, че процесът ще приключи до около година. Няма да има нито едно разкрито "показно" убийство, а историята на големите капитали ще стане непроследима. Така ще се легализира една нова класа, която така или иначе вече е факт, но все още се чуства несигурна. Някой беше казал, че няма почтен начин да се натрупа един милион, въпроса е да се заличи онази първоначална "непочтенност".

Чет Фев 23, 2006 12:20 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Vladim написа:
Малко на Брус Уилис го давше този апап. "Умирай трудно".

:mrgreen:
С разликата че Брус оживя в три серии, а тоя го гътнаха още във втората...

Чет Фев 23, 2006 5:50 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Vladim написа:
Малко на Брус Уилис го давше този апап. "Умирай трудно". Ама му намериха цаката и на него. Кой ли ще е следващият?
Според книгите на Христо Калчев -- Доган . До сега все е познавал , като врачка е.

Чет Фев 23, 2006 7:39 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2