|
|
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 8:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|
Имате ли пожарогасител в колата и какъв?
Автор |
Съобщение |
Vladim
|
Преди години, като млад шофьор подценявах нуждата от наличието на хубав пожарогасител в колата. Едно късо съединение под таблото, когато започна да излиза пушек на кълба докато си карам промени възгледите ми относно пожарогасителя. Тогава имах късмех, че клемата на акумулатора се сваля лесно и успях да реагирам бързо. В багажника размъквах едих стар изсъхнал пожарогасител за пред полицаите. На другият ден след случката веднага си купих действащ пожарогасител.
|
Пет Фев 17, 2006 1:39 pm |
|
 |
mentor
|
 ре
Имам си и го държа под седалката.Това много ми помогна когато карайки с 80 км. голфа ми се заполиха кабелите на стереото.Сега на пунтото си направих една скоба , която го придържа да не се търкаля и пак е под седалката.
|
Пет Фев 17, 2006 2:00 pm |
|
 |
Ferrari
|
Пожарогасителя ми е от стария Запорожец. Тогава имаше за продан само Ятрус-2. Не е лош пожарогасител и засега всяка година успешно минава проверката.
|
Пет Фев 17, 2006 2:07 pm |
|
 |
tzetzo_slavista
Кара кола
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:56 pm Мнения: 287 Местоположение: Бъкстон
|
Първото нещо като си купих за колата беше точно пожарогасител.Надявам се да не ми се налага да го ползвам...но винаги трябва да е на лице!
_________________ Fiat Punto 1.7 TD
|
Пет Фев 17, 2006 3:25 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Аз имам в багажника си пожарогасител - задължително... освен това имам аптечка и нося инструменти - всякакви. Наредил съм ги така че да заемат много малко място. Аз винаги държа да имам "пълен комплект" отзад...
П.П.: при регистрацията в КАТ винаги трябва да се представи пожарогасител... а вече трябва да си доста зле че да не си купиш, ами да вземеш от някой назаем... въпрос на съзнание!
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Пет Фев 17, 2006 3:36 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
нямам пожарогасител ,като се замисля и аптечка нямам :mrgreen: ,в КАТ никой не се сети да ми ги иска срещу 10 лева :twisted:
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Пет Фев 17, 2006 4:51 pm |
|
 |
Vladim
|
tomazo написа: нямам пожарогасител ,като се замисля и аптечка нямам :mrgreen: ,в КАТ никой не се сети да ми ги иска срещу 10 лева :twisted:
Дано не ти са наложи да изпиташ нужда от него... за мен това твоето е меко казано безотговорно! Един път към себе си, втори път към хората, които возиш и трето недай си боже да станеш свидетел на катастрофа! Но.. всеки носи глава на раменете си и взима решения, както и поема отговорности с нея! :mrgreen:
|
Пет Фев 17, 2006 4:57 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
tomazo написа: нямам пожарогасител ,като се замисля и аптечка нямам :mrgreen: ,в КАТ никой не се сети да ми ги иска срещу 10 лева :twisted:
Срещу 20 лева ще имаш и двете и ще си спокоен! 
|
Пет Фев 17, 2006 5:04 pm |
|
 |
Iwan
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Яну 14, 2006 1:06 am Мнения: 181 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Пожарогасител задължително при това всяка година го презареждам. Анякой представял ли си е какво може да стане при пожар в колата при задръствене и липса на пожарогасител :cry:
|
Пет Фев 17, 2006 6:59 pm |
|
 |
mentor
|
 ре
Ми нали това споделих. С 80 км гасиш в движение. Как запазих самообладание само ??
|
Пет Фев 17, 2006 7:03 pm |
|
 |
Iwan
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Яну 14, 2006 1:06 am Мнения: 181 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
|
Пет Фев 17, 2006 7:04 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
шегувах се за пожарогасителя ,аз съм се палил веднъж в кола едно ауди и знам каква е тръпката !!!
иначе в аптечката имам 30 метра бинт мога да мумифицирам някой :mrgreen:
а шегата за пожарогасителя и аптечката беше ,че така дойдох от Германия и направо в КАТ .а трябва да е едно от първите неща които да имаш в колата .
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Пет Фев 17, 2006 8:32 pm |
|
 |
Sven
|
Аз нямам, но съм решил да си взема!Самоче не от тия на цървуленци за 10 лв + аптечка щот с тва и цигара неможе да се загаси.Трябва да вида кви пари са хубавитеи къде въобще има!
|
Пет Фев 17, 2006 9:11 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|