|
|
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 8:30 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
kiro_of_the_day
|
Напълно съм съгласен с me_to_u, но да предложа и аз една или няколко гледни точки!
Според мен поради вродена комплексарщина българина се чувства недостоен или недорасъл (но естествено
никога няма да си го признае) да кара красива кола! По същата причина го е срам да погледне, камо ли да заговори
хубава жена, като в същото време той я обявява за к...ва и за каква ли още не само защото не може да я има! Та
логиката при колите е същата - макар и неосъзната.Ето защо той поглежда "четириъгълният паралелепипед"
(известен и като Голф ІІ) и си казва "Леле, (те т'ва е кола, а и Пешо кара так'ваа"! Пък и понеже е груба и
недодялана, а той си е прозз - то значи задължително е и здрава-по аналогия с Москвич! Ха някой да ми обясни
какво се има предвид под изказването "Италианките са по нежни", или "Мани ги френските коли, они са с нежно окачване"! Айде да не казвам коя част от тялото им е нежна!
Апропо... напоследък в Кюстендил се навъдиха доста Браво, Брава и Марея, Пунто - не толкова,
та се чудя дали Българина и в частност Кюстендилеца почва да поумнява или просто в Дупница се докарват
повече италианки?
|
Сря Фев 15, 2006 5:04 pm |
|
 |
atos
|
[quote="Yavor"]Лично за мен италианската кола има индивидуалност - било дори и със болежките и - Типото ми е третия ФИАТ и смятам тази година (или най-късно догодина) да се кача на Брава защото ми идва малка сегашната (детски колички, чанти, торби, топки, играчки, жена, дете и пр.)
quote]Е затова си купих Ван . Ulysse широк, удобен и комфортен .
|
Сря Фев 15, 2006 5:30 pm |
|
 |
tzetzo_slavista
Кара кола
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:56 pm Мнения: 287 Местоположение: Бъкстон
|
Първата реакция на повечето ми приятели и познати като си взех Пунтото беше "защо си взе италянска-не са ли много скъпи частите"  Явно това е поредното масово внушение относно нашите коли!А за москвичите мен ме кефат,карал съм малко на един приятел-а и може би зщото харесвам стари работещи и запазени неща....даже под балкона ми имаше един доста запазен московец на един дядо който не го караше от 1-2 години и като онзи ден го продаде даже ми стана малко мъчно-въпреки че сега паркирам на неговото място :mrgreen:
_________________ Fiat Punto 1.7 TD
|
Сря Фев 15, 2006 6:17 pm |
|
 |
BOIT
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Дек 06, 2005 7:03 pm Мнения: 159 Местоположение: София 07 Слатина
|
Според мен 90% от хората нямат абсолютно никаква представа от автомобили и се влияят от разни списания предавания и всякакви такива глупости правени от хора които още по-малко разбират .Друг момент е че всеки иска да срещне подкрепа и разбирателство в хората около себе си и точно поради тази причина прави общо приети работи от сорта на Ауди 80 или Голф 3 само и единствено да се хареса на останалите и да му харесат покупката .Една от причините да си купя Пунтото освен че ми харесва беше факта че всички ме съветваха да не си го купувам Как може да твурдиш че немските коли са най-добри като една от марките с най-ниска надеждност е Мерцедес Според мен единствената причина да не се харесват италианските коли от повечето хора е незнанието .Не можеш да правиш заключения от сорта на "купи си фиат за да те е яд " при положение че не можеш да намериш радиатора като вдигнеш капака .
_________________ Слагайте си коланите
|
Сря Фев 15, 2006 7:26 pm |
|
 |
atos
|
BOIT написа: Според мен 90% от хората нямат абсолютно никаква представа от автомобили и се влияят от разни списания предавания и всякакви такива глупости правени от хора които още по-малко разбират .Друг момент е че всеки иска да срещне подкрепа и разбирателство в хората около себе си и точно поради тази причина прави общо приети работи от сорта на Ауди 80 или Голф 3 само и единствено да се хареса на останалите и да му харесат покупката .Една от причините да си купя Пунтото освен че ми харесва беше факта че всички ме съветваха да не си го купувам Как може да твурдиш че немските коли са най-добри като една от марките с най-ниска надеждност е Мерцедес Според мен единствената причина да не се харесват италианските коли от повечето хора е незнанието .Не можеш да правиш заключения от сорта на "купи си фиат за да те е яд " при положение че не можеш да намериш радиатора като вдигнеш капака . Това се отнасяше за Полски фиат
|
Сря Фев 15, 2006 7:31 pm |
|
 |
me_to_u
|
 И-и-и, от'де я изкарахте тая тема! :mrgreen: Много ме кефи, че вече забравяме какви неща сме писали(визирам мен) :mrgreen: Значи форума просъществува и ще просъществува!
П.С. Това звучи като комунистически лозунг... :mrgreen:
|
Сря Фев 15, 2006 7:37 pm |
|
 |
BOIT
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Дек 06, 2005 7:03 pm Мнения: 159 Местоположение: София 07 Слатина
|
atos нещо не разбрах в каква връзка ....... кое се е отнасяло за полски фиат ?
_________________ Слагайте си коланите
|
Сря Фев 15, 2006 7:40 pm |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
BOIT написа: atos нещо не разбрах в каква връзка ....... кое се е отнасяло за полски фиат ?
купи си фиат да те е яд
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Сря Фев 15, 2006 7:41 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
me_to_u написа: :offtopic: И-и-и, от'де я изкарахте тая тема! :mrgreen:
От торбата с хитрините чадо - доста е дълбочка! :mrgreen:
|