|
|
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 12:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
chris
Кара кола
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 10:35 am Мнения: 233 Местоположение: София
|
 Нов собственик на ФИАТ
Здравейте на всички!!!
Преди 2 дни станах горд собственик на Фиат Браво и искам да се похваля..
За първи път карам италианска кола и надявам се няма да се разочаровам.
Вярно,че е много рано да се оплаквам ама имам 2 бързи въпросчета и ако може малко HELP...
Първо да питам за дръжките на вратите - много трудно се дърпат,не знам нови ли са или кво ама често казано адски ме дразнят!! Та въпроса ми е могат ли някякси да станат по-леки, да се смажат или незнам :?: :?: Малко тъп въпрос ама гледайте сега следващя...
Прозорците толкова бавно се свалят, че направо откачам (особено десния) да не говорим за вдигането :( :(
Това от какво може да е и какви мерки мога да взема, че да не свърша в лудница :?: :?: :!: :?: :!:
Е, сигурно ще имам и по-сериозни въпроси... но за сега това е!!
|
Чет Дек 22, 2005 2:26 pm |
|
 |
zgabrovski
|
 Re: Нов собственик на ФИАТ
chris написа: Здравейте на всички!!! Преди 2 дни станах горд собственик на Фиат Браво и искам да се похваля.. За първи път карам италианска кола и надявам се няма да се разочаровам. Вярно,че е много рано да се оплаквам ама имам 2 бързи въпросчета и ако може малко HELP... Първо да питам за дръжките на вратите - много трудно се дърпат,не знам нови ли са или кво ама често казано адски ме дразнят!! Та въпроса ми е могат ли някякси да станат по-леки, да се смажат или незнам :?: :?: Малко тъп въпрос ама гледайте сега следващя... Прозорците толкова бавно се свалят, че направо откачам (особено десния) да не говорим за вдигането :( :( Това от какво може да е и какви мерки мога да взема, че да не свърша в лудница :?: :?: :!: :?: :!: Е, сигурно ще имам и по-сериозни въпроси... но за сега това е!!
Колега, честито!
Леко и безаварийно каране!
По въпросите ти е писано доста във форума, само разрови малко и ще намериш доста информация - както за дръжките, така и за стъклата.
|
Чет Дек 22, 2005 2:53 pm |
|
 |
me_to_u
|
Честито и от мен! Ползвай бутона търсене, като напишеш "дръжки на вратите" примерно ще намериш достатъчно информация! 
|
Чет Дек 22, 2005 4:49 pm |
|
 |
TRE GAZELE
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Ное 08, 2005 7:54 pm Мнения: 197 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Честито!!!,лека и безаварийна... 
_________________ forza forever
|
Чет Дек 22, 2005 7:17 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Добре дошьл вьв форума на ФИАТ и честито!!! Тук ще намериш своето второ семейство и дано си бьдем полезни!
А направили пьрвоначалното обслужване на автомобила?
_________________ FIAT-SPORT
|
Чет Дек 22, 2005 9:55 pm |
|
 |
chris
Кара кола
|
Мерси за съветите, ще се поразровя малко във форума за инфо.
А относно обслужването на колата още не съм, взех я от една жена и тя каза, че лятото е сменила маслото, а аз мисля тия дни да отида във Vanto Trade на една диагностика да ми видят ангр. ремък и отдолу ако има нещо.
Там е най-добре нали? Или има по-добър сервиз за Фиат??
|
Пет Дек 23, 2005 10:20 am |
|
 |
atos
|
Честито и успех
|
Пет Дек 23, 2005 1:40 pm |
|
 |
zgabrovski
|
chris написа: Мерси за съветите, ще се поразровя малко във форума за инфо. А относно обслужването на колата още не съм, взех я от една жена и тя каза, че лятото е сменила маслото, а аз мисля тия дни да отида във Vanto Trade на една диагностика да ми видят ангр. ремък и отдолу ако има нещо. Там е най-добре нали? Или има по-добър сервиз за Фиат??
Абе за добър... Не знам, но знам че със сигурност ще ти отрежат главата. Аз бих ти препоръчал да идеш в Рали Арт, точно срещу входа на КАТ ( Дървеница) и там да търсиш Стефан (дългия). Ще ти огледа цялостно колата , ако има нещо за смяна ще разбереш и цялото това нещо няма да ти излезе кой знае какви пари. Колкото то компютърна диагностика - ако няма нещо нередно само ще се набуташ да тия правят.
А аз бих ти препоръчал да си смениш ангренажния ремък, маслото и филтъра, не са кой знае какви пари, а спестените ядове са много.
|
Пет Дек 23, 2005 2:19 pm |
|
 |
chris
Кара кола
|
zgabrovski написа: chris написа: Мерси за съветите, ще се поразровя малко във форума за инфо. А относно обслужването на колата още не съм, взех я от една жена и тя каза, че лятото е сменила маслото, а аз мисля тия дни да отида във Vanto Trade на една диагностика да ми видят ангр. ремък и отдолу ако има нещо. Там е най-добре нали? Или има по-добър сервиз за Фиат?? Абе за добър... Не знам, но знам че със сигурност ще ти отрежат главата. Аз бих ти препоръчал да идеш в Рали Арт, точно срещу входа на КАТ ( Дървеница) и там да търсиш Стефан (дългия). Ще ти огледа цялостно колата , ако има нещо за смяна ще разбереш и цялото това нещо няма да ти излезе кой знае какви пари. Колкото то компютърна диагностика - ако няма нещо нередно само ще се набуташ да тия правят. А аз бих ти препоръчал да си смениш ангренажния ремък, маслото и филтъра, не са кой знае какви пари, а спестените ядове са много.
Ok мерси, ще ида след празниците в този сервиз при Стефан, а не във Ванто Трейд.По принцип и аз се чудех дали да я закачам на компютър като не ми прави проблеми. А добре ли бачка момчето,чатка ли и какво да му кажа? Че ме пращат от форума или кво??
|
Пет Дек 23, 2005 2:45 pm |
|
 |
zgabrovski
|
chris написа: zgabrovski написа: chris написа: Мерси за съветите, ще се поразровя малко във форума за инфо. А относно обслужването на колата още не съм, взех я от една жена и тя каза, че лятото е сменила маслото, а аз мисля тия дни да отида във Vanto Trade на една диагностика да ми видят ангр. ремък и отдолу ако има нещо. Там е най-добре нали? Или има по-добър сервиз за Фиат?? Абе за добър... Не знам, но знам че със сигурност ще ти отрежат главата. Аз бих ти препоръчал да идеш в Рали Арт, точно срещу входа на КАТ ( Дървеница) и там да търсиш Стефан (дългия). Ще ти огледа цялостно колата , ако има нещо за смяна ще разбереш и цялото това нещо няма да ти излезе кой знае какви пари. Колкото то компютърна диагностика - ако няма нещо нередно само ще се набуташ да тия правят. А аз бих ти препоръчал да си смениш ангренажния ремък, маслото и филтъра, не са кой знае какви пари, а спестените ядове са много. Ok мерси, ще ида след празниците в този сервиз при Стефан, а не във Ванто Трейд.По принцип и аз се чудех дали да я закачам на компютър като не ми прави проблеми. А добре ли бачка момчето,чатка ли и какво да му кажа? Че ме пращат от форума или кво??
Момчето е фен на Италиянките което е много важно, бачка много бавно, спокойо и прецизно. Аз случйно попаднах там, защото ме върнаха от КАТ когато си регистрирах колата, но като го видях как работи отидох да ми смени ангренажния, после ходих и с другата кола... телефона му е 0898662989.
|
Пет Дек 23, 2005 4:50 pm |
|
 |
chris
Кара кола
|
Мерси Zgabrovski. Трябва да мина някой ден през този сервиз, но ще изчакам да мине малко време щото нали знаеш сега по празниците с паричките е малко по-сложно! Пък и нова кола...
|
Вто Дек 27, 2005 1:26 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|