|
|
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 12:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Mercedes-Benz Sprinter обиколи Земята 22 пъти без ремонт
Автор |
Съобщение |
Sluncho
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 04, 2005 2:16 pm Мнения: 208 Местоположение: София 07 Слатина
|
 Mercedes-Benz Sprinter обиколи Земята 22 пъти без ремонт
Качеството се отплаща. Такова поне е положението при Клаус Шаде, който използва своя Mercedes-Benz Sprinter в продължение на 10 години. От момента на първото сядане зад волана на своя бус, г-н Шаде е изминал повече от 900 000 километра, равняващи се на 22 пъти обиколката на нашата планета. През цялото време, като се изключат стандартните сервизни намеси за подмяна на консумативи, подводачът и неговото превозно средство не са влизали в сервиз за ремонт.
Клаус Шаде работи в сектора на разпространение на печатни издания и в резултат на своето възхищение към своя Mercedes-Benz Sprinter, той е изписал в задната му част “Повече от 900 000 километра по часовник. Вие знаете къде сте с Mercedes”. По думите на г-н Шаде, ако някога се наложи да изостави своя любим Mercedes-Benz Sprinter, то той ще бъде заменен несъмнено от неговия наследник. От момента на представянето на модела Sprinter от 1995 година, до момента от него са продадени повече от 1 милион екземпляра. През годините, Mercedes-Benz Sprinter беше обявен няколко пъти за Ван на годината.
_________________ Типо 1.1
|
Чет Дек 22, 2005 10:47 am |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
 Re: Mercedes-Benz Sprinter обиколи Земята 22 пъти без ремонт
Sluncho написа: Качеството се отплаща. Такова поне е положението при Клаус Шаде, който използва своя Mercedes-Benz Sprinter в продължение на 10 години. От момента на първото сядане зад волана на своя бус, г-н Шаде е изминал повече от 900 000 километра, равняващи се на 22 пъти обиколката на нашата планета. През цялото време, като се изключат стандартните сервизни намеси за подмяна на консумативи, подводачът и неговото превозно средство не са влизали в сервиз за ремонт.
Клаус Шаде работи в сектора на разпространение на печатни издания и в резултат на своето възхищение към своя Mercedes-Benz Sprinter, той е изписал в задната му част “Повече от 900 000 километра по часовник. Вие знаете къде сте с Mercedes”. По думите на г-н Шаде, ако някога се наложи да изостави своя любим Mercedes-Benz Sprinter, то той ще бъде заменен несъмнено от неговия наследник. От момента на представянето на модела Sprinter от 1995 година, до момента от него са продадени повече от 1 милион екземпляра. През годините, Mercedes-Benz Sprinter беше обявен няколко пъти за Ван на годината.
е от тва по голяма лъжа не бях чувал тоя КЛАУС нещо се е объркал или може би имал предвид без да се отваря мотора /така съм по съгласен/ но да твърди че е сменял само консумативи еее ние да не пасем трева - водни помпи лагери на главини и др такива ако ги смята за консуматив може , то тогава за тоя спринтер в магазините не трябва да се продават резервни части а само накладки ремъци и филтри
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Чет Дек 22, 2005 6:15 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Цитат: Такова поне е положението при Клаус Шаде, който използва своя Mercedes-Benz Sprinter в продължение на 10 години. От момента на първото сядане зад волана на своя бус, г-н Шаде е изминал повече от 900 000 километра, равняващи се на 22 пъти обиколката на
А като дойде в Бьлгария, ще бьде с пробег ..... 90 000 ! Това е за Мерцедес, а нещо интересно за ФИАТ???
_________________ FIAT-SPORT
|
Чет Дек 22, 2005 9:45 pm |
|
 |
bademino
Кара Симсонка
Регистриран на: Сря Окт 26, 2005 7:58 pm Мнения: 52 Местоположение: София 14 Искър
|
Абе ходете си в форума на Мерцедес да си се лъжете, че ми омръзна да спора. Тък царува Фиат и това е.
_________________ Господ пред мен, аз по него с Уно 1.3 70s
|
Пет Дек 23, 2005 1:59 am |
|
 |
Petrov
|
bademino написа: Абе ходете си в форума на Мерцедес да си се лъжете, че ми омръзна да спора. Тък царува Фиат и това е.
Колегата е от нашия форум:) просто явно е видял тва някъде и го е впечатлило и го е пост-нал тук
Да ми дадат на мен един Нов Спринтер па да видим колко ще издържи 
|
Пет Дек 23, 2005 11:15 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|