Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 12:47 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
Столична община иска да ми унищожи Запорожеца 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Столична община иска да ми унищожи Запорожеца
Някой може би знаят, че първата ми кола беше ЗАЗ 968А. Днес си го видях със залепена бележка от Столична община да освободя заеманото място в 14 дневен срок или ще го пратят за претопяване. Автомобилчето е само след незавършен ремонт на съединителя. Двигателя му пали и имам всички необходими части за да бъде отново в движение. Не ми се разделя с тази кола. Трябва ли толкова насилствено да се решава съдбата на автомобил :angry: Нещата малко ми приличат като едно време с рекета :ranting2:

Сря Дек 07, 2005 1:24 am
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Поинтересувай се за причината.. предполагам, че твой съсед (който има проблем с намирането на място за паркиране) е подал сигнал.. иначе се съмнявам, че някой ще дойде специално за твоя автомобил...
На твое място бих го издебнал кой е и :angry:

Сря Дек 07, 2005 2:28 am
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Работата ми мирише на " Нов кмет - нов ред " и тази мярка май няма да е само за твоя ЗАЗ!

Сря Дек 07, 2005 8:32 am
Профил WWW
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Тези лепенки ги виждам от няколко месеца. Има хора които обикалят, ако видят нещо занемарено и изоставено му пляскат лепенка... При нас дигнаха един кадет, и то не от старите.

Сря Дек 07, 2005 9:30 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Работата е ясна. След като на светло огледах бележката за мен тя няма никаква стойност. Бланката е на столична община, но е попълнена на ръка. Няма никакъв печат или знак който да потвърди източника. Телефона за контакти не е на Столична община или на район Надежда, а на диспечерския пункт на "Екометал Инженеринг" ООД?!?!?! Мисля, че тук е момента на "Екометал" да им тегля една :ranting2:

Сря Дек 07, 2005 10:51 am
UNREAD_POST 
Mitko написа:
Работата е ясна. След като на светло огледах бележката за мен тя няма никаква стойност. Бланката е на столична община, но е попълнена на ръка. Няма никакъв печат или знак който да потвърди източника. Телефона за контакти не е на Столична община или на район Надежда, а на диспечерския пункт на "Екометал Инженеринг" ООД?!?!?! Мисля, че тук е момента на "Екометал" да им тегля една :ranting2:

По-добре е да вземеш насериозно тази бележка защото наскоро гледах по телевизоро, че столична община
започва акция по прибирането на подобни возила, даващи вид на безстопанствени, изоставени и т.н.
Освен всичко друго паркирането им по този начин за продължително време е незаконно.
Нали приятелката ми кара курсовете Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 та и аз покрай нея решавам листовки
и чета ЗДвП. Най-добре е да я вкараш в заграден двор.

Сря Дек 07, 2005 11:07 am
UNREAD_POST 
kiro_of_the_day написа:
Mitko написа:

По-добре е да вземеш насериозно тази бележка защото наскоро гледах по телевизоро, че столична община
започва акция по прибирането на подобни возила, даващи вид на безстопанствени, изоставени и т.н.
Освен всичко друго паркирането им по този начин за продължително време е незаконно.
Нали приятелката ми кара курсовете Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 та и аз покрай нея решавам листовки
и чета ЗДвП. Най-добре е да я вкараш в заграден двор.

Чакъров сподели и че с решение на Столичния общински съвет от февруари е отменено условието да се обявява за излязло от употреба моторно превозно средство, което не е преминало задължителен периодичен преглед за проверка на техническата му изправност. Така отпада условието на старото или изоставеното возило да липсва стикер, доказваш изправността на возилото. Съгласно приетите изменения и допълнения в Наредбата за поддържане и опазване на чистотата на територията на Столична община под излязло от употреба моторно превозно средство вече се разбира такова, което не може да бъде идентифицирано поради липса на регистрационен или друг идентификационен номер, негодно е за движение и не може да се уточни собствеността му.

Сря Дек 07, 2005 11:09 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ]