|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 4:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
minchotodorov
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 7:33 am Мнения: 206 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
 Спукани гуми
Искам да ви се оплача ,два дни подред ми пукат двете десни гуми пред нас , винаги си спирам там но на някои к.....п.....т...... му преча,понеже много се ядосах и цял час съм псувал като селянин исках да споделя с някои че ми писна от малумни к.п.......т...... 
_________________ bravo 1.6 16v 98g. vw kafer 1.2 49g.
|
Пон Окт 06, 2008 2:52 pm |
|
 |
sok1
|
Прежали съня една вечер и се опитай да го хванеш, ...такива трябва да се връзват за теглича отзад и газ до ламарината...
|
Пон Окт 06, 2008 3:00 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
sok1 написа: Прежали съня една вечер и се опитай да го хванеш, ...такива трябва да се връзват за теглича отзад и газ до ламарината...
Абсолютно съм съгласен! Побеснявам от такива комплексари! Ако някой има да ми каже нещо, нека заповяда! Какво му е направила колата ми! Дебни ги колега! Дебни ги!
|
Пон Окт 06, 2008 3:55 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Купи си една въздушна пушка и им запали гъзовете ( вратовете, ушите, к'вото можеш да уцелиш). Аз по друг повод, ама така съм направил, седи ми плякалото на балкона и чашките на плота ;).
|
Вто Окт 07, 2008 12:00 pm |
|
 |
minchotodorov
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 7:33 am Мнения: 206 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
И аз исках да направя нещо подобно но се отказах ,понеже претърпях операция и още немога да се въстановя помолих братми да пооправи двора и я скатах вътре че немисе дават пак по 10 лв.Всепак немога да се расправям с м.к....т......... но като се въстановя маикаму и....... само да посмеи пак ,но засега немам сили а и трябва да се пазя още два месеца поне.
_________________ bravo 1.6 16v 98g. vw kafer 1.2 49g.
|
Вто Окт 07, 2008 5:57 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|