Дата и час: Пет Юли 04, 2025 8:40 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
За предаването"Хванати в изневяра" 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_694692645
Но пък да ви кажа на мене не ми пука особено. Нали е интересно. И онова руското по ТВ2 Окна - чух че и то е нагласено, ма пак е някякво шоу, що годе интересно.

Пон Сеп 22, 2008 12:21 pm
Профил
UNREAD_POST 
Току що "Господарите" (на ефира) доказаха, че всичко е постановка в това предаване. Някой от главните герои в предаванията се оказаха статисти, регистрирани в интернет страница за наемане на статисти. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Едната от "изневеряващите" пък е участвала в "Сделка или не". В двете предавания обаче въпросната "героиня" има две съвсем различни имена. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пон Сеп 22, 2008 10:54 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Не съм гледал "Хванати в изневяра". От другия телевизор вкъщи, на който е пуснато предаването, чувам някакви животински звуци, които няма да ме накарат да му стана зрител.
Станаха ми интересни коментарите в темата какво ще направите, ако хванете половинките си в изневяра. При такава ситуация аз просто се отдръпвам. Жени много, никакъв смисъл няма от екшъни. Говоря разбира се по спомени от миналото, когато тези неща изобщо имаха значение за мен Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 .

Вто Сеп 23, 2008 11:01 am
Профил
UNREAD_POST 
Ами честно казано бях убедена още от американския формат, че си е просто шоу-постановка.... Но все пак историите са съвсем реални и на всеки може да се случи....и даже съм виждала и по- циркаджийски ситуации в реалния живот...

Вто Сеп 23, 2008 11:14 am
UNREAD_POST 
Те Господарите го нарекоха :Хванати в ПОСТАНОВКА".
Направо сцепиха снощи от кадри господарите.

Вто Сеп 23, 2008 12:48 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
И аз гледах "Господари на ефира" Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 малий как се бях надъхал и хванал въдицата не е истина :-( Сега вече ще спя спокойно Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Вто Сеп 23, 2008 7:18 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Абе оказа че има и реални случаи....на сестра ми шефчето го хванали с омъжена дама на излизане от хотела в който са правили джиджи-биджи....и той е болен милия сега Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
Не било излъчено още обаче....Кога ще е не казва? Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Чет Сеп 25, 2008 11:35 am
UNREAD_POST 
Eli's BRAVO написа:
Абе оказа че има и реални случаи....на сестра ми шефчето го хванали с омъжена дама на излизане от хотела в който са правили джиджи-биджи....и той е болен милия сега Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
Не било излъчено още обаче....Кога ще е не казва? Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

сериозно :shock:

Чет Сеп 25, 2008 11:48 am
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
сериозно :shock:

Абсолютно! Той беше доста притеснен... :neutral:

Чет Сеп 25, 2008 1:08 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2