|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юли 04, 2025 8:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
За предаването"Хванати в изневяра"
Автор |
Съобщение |
Zozo
Кара кола
|
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_694692645
Но пък да ви кажа на мене не ми пука особено. Нали е интересно. И онова руското по ТВ2 Окна - чух че и то е нагласено, ма пак е някякво шоу, що годе интересно.
|
Пон Сеп 22, 2008 12:21 pm |
|
 |
sok1
|
Току що "Господарите" (на ефира) доказаха, че всичко е постановка в това предаване. Някой от главните герои в предаванията се оказаха статисти, регистрирани в интернет страница за наемане на статисти.  Едната от "изневеряващите" пък е участвала в "Сделка или не". В двете предавания обаче въпросната "героиня" има две съвсем различни имена. 
|
Пон Сеп 22, 2008 10:54 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Не съм гледал "Хванати в изневяра". От другия телевизор вкъщи, на който е пуснато предаването, чувам някакви животински звуци, които няма да ме накарат да му стана зрител.
Станаха ми интересни коментарите в темата какво ще направите, ако хванете половинките си в изневяра. При такава ситуация аз просто се отдръпвам. Жени много, никакъв смисъл няма от екшъни. Говоря разбира се по спомени от миналото, когато тези неща изобщо имаха значение за мен  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Вто Сеп 23, 2008 11:01 am |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Ами честно казано бях убедена още от американския формат, че си е просто шоу-постановка.... Но все пак историите са съвсем реални и на всеки може да се случи....и даже съм виждала и по- циркаджийски ситуации в реалния живот...
|
Вто Сеп 23, 2008 11:14 am |
|
 |
presiqn
|
Те Господарите го нарекоха :Хванати в ПОСТАНОВКА".
Направо сцепиха снощи от кадри господарите.
|
Вто Сеп 23, 2008 12:48 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
И аз гледах "Господари на ефира"  малий как се бях надъхал и хванал въдицата не е истина  Сега вече ще спя спокойно 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Вто Сеп 23, 2008 7:18 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Абе оказа че има и реални случаи....на сестра ми шефчето го хванали с омъжена дама на излизане от хотела в който са правили джиджи-биджи....и той е болен милия сега
Не било излъчено още обаче....Кога ще е не казва? 
|
Чет Сеп 25, 2008 11:35 am |
|
 |
CHILIEV
|
Eli's BRAVO написа: Абе оказа че има и реални случаи....на сестра ми шефчето го хванали с омъжена дама на излизане от хотела в който са правили джиджи-биджи....и той е болен милия сега Не било излъчено още обаче....Кога ще е не казва? 
сериозно 
|
Чет Сеп 25, 2008 11:48 am |
|
 |
Eli's BRAVO
|
CHILIEV написа: сериозно 
Абсолютно! Той беше доста притеснен... 
|
Чет Сеп 25, 2008 1:08 pm |
|