|
 |
 |
|
Дата и час: Сря Юли 02, 2025 7:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Темата за кварталния хакер...
Автор |
Съобщение |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
 Темата за кварталния хакер...
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Сря Сеп 17, 2008 2:11 pm |
|
 |
CHILIEV
|
|
Сря Сеп 17, 2008 2:44 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Това го четох вчера. Не е лошо и донякъде отговаря на истината. Тия дни всях респект с архаичните си ИТ познания сред едни точно такива хакерчета, ламерчета и не знам си ощи какви. Не можеха да си свържат (софтуерно) 2 компютъра в обикновена локална мрежа, иначе кроснатия кабел добре го бяха направили. Свързах им ги и кулминацията беше, когато използвах командата NET USE от DOS прозорец. Единия попита: "Какво прави този ?", а другия отговори почтително: "Той владее ДОС !"  .
Разбира се това е в общия случай, понякога между тях има истински генийчета.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Сря Сеп 17, 2008 2:51 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
snake написа: Това го четох вчера. Не е лошо и донякъде отговаря на истината. Тия дни всях респект с архаичните си ИТ познания сред едни точно такива хакерчета, ламерчета и не знам си ощи какви. Не можеха да си свържат (софтуерно) 2 компютъра в обикновена локална мрежа, иначе кроснатия кабел добре го бяха направили. Свързах им ги и кулминацията беше, когато използвах командата NET USE от DOS прозорец. Единия попита: "Какво прави този ?", а другия отговори почтително: "Той владее ДОС !"  . Разбира се това е в общия случай, понякога между тях има истински генийчета.
The Master of DOS!!!
Незнам, но имам чуството, че повечето се занимавата само с простотии! Брат ми като му кажа да изпадне от PCто получавам отговор: "Сега немога! Имам важна работа!"
И к'ва е толко важната работа! Да си чати по Skype с няк'ви 12 год пикли от сайтове за запознанства! Иначе, поне половината от времето, което виси пред компа го оползотвори да прочете нещо, вече щеше да е Бог! Но, уви!
|
Сря Сеп 17, 2008 3:04 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|