Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 1:21 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Паркирал си като идиот... 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Rokambol написа:
... с отлепянето да падне и боята ще е най-добре Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Това не е ли малко грубичко?

Пет Авг 29, 2008 4:15 pm
UNREAD_POST 
Rokambol написа:
Моето предложение беше - "ако не беше паркирал като идиот, сега щеше да има място и за мен". Това е.

мда.. това е готино :cool:

Пет Авг 29, 2008 4:46 pm
UNREAD_POST 
nennormalnoto написа:
Rokambol написа:

Не малко, а е много грубо, но тия селяци го заслужават. Значи може аз да харча по 100гр бензин, за да наместя така колата, че да има и за друг място, а някое -цензурирано- спира така, че заема за три коли места...

Пет Авг 29, 2008 4:58 pm
UNREAD_POST 
Rokambol написа:

Не малко, а е много грубо, но тия селяци го заслужават. Значи може аз да харча по 100гр бензин, за да наместя така колата, че да има и за друг място, а някое -цензурирано- спира така, че заема за три коли места...

Тука си абсолютно прав според мен!

Пет Авг 29, 2008 5:03 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Rokambol написа:
nennormalnoto написа:
Rokambol написа:

Ами тия лепенки който са снимани от Тузарката са схдни на тези който иска Рокамбол :)
Досадни са, лепилото е силно, а хартията се къса много неприятно....т.е. изчистването им от стъката е тегава работа. Подозирам че ако се лепнат върху ламарините ефекта ще е същия...

Пет Авг 29, 2008 5:06 pm
Профил ICQ WWW
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Ха здравейте пак от мен.
Аз до момента имам друга практика, но това с стикерите е адски добра идея. От 3 месеца насам ми се налага да ходя до Практикер (Люлин) поне 2 пъти в седмицата. Там всеки път има кретени спрели като араби в пустиня. По 2 места заети или колите напряко спрени или както казва snake паркирани на местата тооооочно пред вратата на магазина. Та на такива гъзарчета им слагам собственоръчно написани бележки под чистачката. Текста всеки път е различен а вариантите са според настроението ми. От доста интелигиента забележка до чисти злобни заяждания. Ефект не мисля че има - така че трябва да се зачести с посланията а идеята със стикерите е идеална. :cool:

Съб Авг 30, 2008 4:22 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Днес пак имах такава случка. Обаче този път пред гаража ми беше един москвич алеко. Е тва прасе не помръдна, а го бутахме 3-ма яки мъже. От 1.09 тази година в Пазарджик си имаме "придобивка" - паяк. Точно тръгнах да му търся телефона (има го написан на знаците по цялата "главна") и бях стигнал до ъгъла, взе че се появи едно невзрачно човече и си разкара москвича, ама толкова бързо го направи, че даже нямах време да се скарам с него.
И сега се пита в задачата, дали "паяка" откликва на такива сигнали и дали щяха да дойдат да му разкарат колата ?

Пет Сеп 05, 2008 5:16 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
За съжаление 90% не. Скоро един колега ми разказа за случка на "Раковска" ( тва е у центъро на София) - та имало така "готино" паркирана кола пред гараж - след 32938237 телефонни разговора с кой ли не се оказало че няма кой да дойде и да вдигне колата. И пак старата песен Бутнаеееее :).
Така че не мисля че при теб ще се отзоват или поне не с скороста с която би ти се искало.

Съб Сеп 06, 2008 1:44 pm
Профил
UNREAD_POST 
snake написа:
...И сега се пита в задачата, дали "паяка" откликва на такива сигнали и дали щяха да дойдат да му разкарат колата ?

Ако е свободен, откликва. Лошото е, че ти плащаш курса му.

Съб Сеп 06, 2008 5:31 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
snake написа:
Днес пак имах такава случка. Обаче този път пред гаража ми беше един москвич алеко. Е тва прасе не помръдна, а го бутахме 3-ма яки мъже. От 1.09 тази година в Пазарджик си имаме "придобивка" - паяк. Точно тръгнах да му търся телефона (има го написан на знаците по цялата "главна") и бях стигнал до ъгъла, взе че се появи едно невзрачно човече и си разкара москвича, ама толкова бързо го направи, че даже нямах време да се скарам с него.
И сега се пита в задачата, дали "паяка" откликва на такива сигнали и дали щяха да дойдат да му разкарат колата ?

Специално в Пазарджик са доста отзивчиви тези с паяка - за 5 минути дойдоха и вдигнаха една леля с лъскаво Фордче Фокус, спряла напреки на страничния паркинг на хотел "Тракия", задръствайки 3 коли, включително Уно-то на колегата. Звъннах, както казах след 5 минути бяха там и отнесоха Форда, лелята идва след още 2, ние през това време се кефим и се каним да тръгваме, следва въпрос "Къде ми е колата?" и отговор "Обади се на ей оня телефон под знака и другия път да не паркираш като румънски тираджия на средата на Дунав мост.".
P. S. Колега snake, съжалявам, че и този път не можах да ти звънна, но ни бяха захвърлили чак на общежитията на спортното и рядко стигахме до цивилизацията, сиреч центъра. :D

Съб Сеп 06, 2008 10:08 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
georgian написа:
P. S. Колега snake, съжалявам, че и този път не можах да ти звънна, но ни бяха захвърлили чак на общежитията на спортното и рядко стигахме до цивилизацията, сиреч центъра. :D

Аз ходя почти всеки ден в спортното, там бягам около игрището. Дори в един от дните, в които беше първенството, видях пловдивска брава с цвят като твоята ( идваше по бул. "Стамболийски" и зави точно към спортното) и й присветнах, но може и да е било съвпадение.

А по темата, сега съм решил да си сложа един хубав надпис на гаража, макар че трябва да си кьорав, за да не се сетиш, че това е гараж, а пред гараж не се паркира. Само се чудя дали в автомагазините продават подходящи и качествени лепенки със знак "спирането забранено" или ще трябва нещо да импровизирам ? Виждал съм доста хубави такива надписи или лепенки, но досега не съм се замислял, че ще ми потрябват. Но щом си харесаха и нашата тиха и малка уличка за паркиране, трябва да взема мерки.

Съб Сеп 06, 2008 11:07 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
snake написа:
... Дори в един от дните, в които беше първенството, видях пловдивска брава с цвят като твоята ( идваше по бул. "Стамболийски" и зави точно към спортното) и й присветнах, но може и да е било съвпадение....

Изобщо не е съвпадение - аз си бях, то друга Брава в глутницата нямаше, с изключение на тази на турския отбор, но тя беше сива. Видях те, когато ми присветна, но си помислих, че има полицаи. :-D
А по темата - надписите по гаража не вършат особена работа, говоря от собствен опит, виж, да поизкривиш калника на някой мургавелко, спрял пред гаража ти, си е съвсем друга работа - вече никой не спира пред моя. :-D :-D :-D

Нед Сеп 07, 2008 11:37 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2