Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 9:55 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 15 мнения ] 
Без секс тази вечер 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Без секс тази вечер
Страхотна историйка взета назаем от off road форума. Заставам напълно зад този мъж

БЕЗ СЕКС ТАЗИ ВЕЧЕР

Никога не успях да рабера защо сексуалните подбуди при мъжете и жените са тъй различни. И никога не проумях цялата история с Венера и Марс*. Така и не разбрах защо мъжете мислят с главата си, а жените със сърцето.
Ето ви пример:
Една вечер миналата седмица с приятелката ми си бяхме легнали. Страстите започваха да се нажежават, а тя внезапно каза: "Не съм в настроение, искам само да ме прегърнеш."
"Какво ?!, Какво трябва да значи това ?!?" - подскочих аз.
И тя изрече думите, от които всеки мъж на планетата се опасява ... "Ти не си на нивото на моите емоционални потребности като жена, така че аз не съм в състояние да задоволя твоите плътски желания на мъж." На моя втрещен поглед тя отговори: "Не можеш ли просто да ме обичаш заради човешката ми същност, а не заради секса ?"
Осъзнавайки, че тази вечер няма да си го получа, се обърнах и заспах.
Още на следващия ден си взех почвка и посветих времето си на нея. След прекрасен обяд отидохме на пазар в голяяяям неназован МОЛ (:Р). Обикалях с нея докато пробваше няколко съпи парцала. Не можеше да се реши кой й харесва и затова й казах, че просто ще вземе всичките. Искаше и нови обувки за парцалките - да вземем по един чифт за всяка комбинация - бях отново ларж. Отидохме и до бижутериите - взе си чифт диамантени обици. Абе с една дума - беше на върха на щастието. Сигурно си е помислила, че съм на ръба на лудостта. Помислих си, че ме изпитва - поиска гривна за тенис, при положение, че изобщо не играе. Обаче аз я хвърлих в музиката - "Разбира се, скъпа."
Беше пред оргазъм от възторг. Усмихвайки се и с разтреперена от вълнение най-накрая каза: "Мисля, че това е всичко, скъпи, хайде към касата."
Едвам сдържайки се, измрънках: "Нее, мила, не съм в настроение."
Лицето й побеля, ченето увисна в недоизречено "КАКВО?"
И тогава додадох: "Скъпа! Просто исках да подържиш тези неща за малко. Ти не си на нивото на финансовите ми възможности като мъж, та да мога аз да задоволя твоите женски потребности от пазаруване." И когато се изцъкли оня усмъртителен поглед, прибавих:"Защо не ме обичаш заради това, което представлявам като личност, а не заради нещата, които ти купувам ?!"
Очевидно и тази нощ няма да има секс.

* "Жените са от Венера, мъжете - от Марс" - популярна книжка за войната между половете

Сря Сеп 03, 2008 12:22 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Може би секса ще отсъсва дъго време от менюто им! Добър начин за възпитание! Въпроса е какъв е резулатата!? Аз не бих скройл такъв номер на моята госпожица!

Сря Сеп 03, 2008 12:34 pm
UNREAD_POST 
Въпросната книжка, м-у др е мн готина! Позволявам си да я кача!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Сря Сеп 03, 2008 12:47 pm
UNREAD_POST 
бравос, хитра работа, може да го ползвам някой ден :P Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Сеп 03, 2008 1:18 pm
UNREAD_POST 
Като прочетох заглавието и си помислих, че имаме колега в беда Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
(нищо лично)

Сря Сеп 03, 2008 1:37 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Като прочетох заглавието и си помислих, че имаме колега в беда Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
(нищо лично)

Аз пък тъкмо реших че приятел в нужда се познава, но уви, подкрепата е щяла да бъде само морална. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Сря Сеп 03, 2008 1:41 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
(нищо лично)

Щеше ли да се притечеш на помощ на човека?

Сря Сеп 03, 2008 2:30 pm
Профил
UNREAD_POST 
Както е казал колегата LEVSKI - морално :)

Сря Сеп 03, 2008 2:40 pm
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 това е добро и би била интересна реакцията на мадамата да се види на живо :P

Сря Сеп 03, 2008 7:33 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Xa xa xa xa Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 на това му се казва - да ги излекуваме със сбственото им лекарство :P

Чет Сеп 04, 2008 7:12 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Много добро попадение! Признавам си, не очаквах такова развитие към края. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 В крайна сметка, както се казва, със собствените камъни по собствената глава... ;-) Жик Так! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Сеп 04, 2008 12:39 pm
Профил
UNREAD_POST 
Мога само да му стисна ръката на този човек. А книгата не е за пускане тук - има много дами, които не трябва да я четат Yellow_Flash_Colorz_PDT_02, щото и без това ни правят на маймуни :-(

Пет Сеп 05, 2008 2:40 am
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Rokambol написа:
Мога само да му стисна ръката на този човек. А книгата не е за пускане тук - има много дами, които не трябва да я четат Yellow_Flash_Colorz_PDT_02, щото и без това ни правят на маймуни :-(

Сами сме си виновни щот им угаждаме до немай къде, пук после що ни скачт на главите- ми щот им разрешаваме е за тва...!!!

Съб Сеп 06, 2008 1:58 pm
Профил
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Zozo написа:
Rokambol написа:

Сами сме си виновни щот им угаждаме до немай къде, пук после що ни скачт на главите- ми щот им разрешаваме е за тва...!!!

А като се качат на друго място е добре нали Yellow_Flash_Colorz_PDT_03

Изображение

Съб Сеп 06, 2008 3:06 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 за това нищо не съм казал хихихикс.

Съб Сеп 06, 2008 3:25 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 15 мнения ]