|
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 1:20 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|
От къде да си купя Selenia в Пловдив
Автор |
Съобщение |
andio
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Ное 15, 2007 5:03 pm Мнения: 108 Местоположение: София Студентски/Пловдив
|
 От къде да си купя Selenia в Пловдив
Здравейте, колеги  ,
Понеже колата ми е в Пловдив в момента за лек ремонт, а и масълцето е за смяна, та някой ако може да каже къде в градът на тепетата може да се намери Selenia, че ако може и на по-достъпни цени да е
Благодарско
_________________ Bravo SX 1.6 16V, 103hp, 1996
|
Пон Авг 18, 2008 4:01 pm |
|
 |
sUkI
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Фев 21, 2008 11:09 pm Мнения: 64 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
В Динескпрес продават,ама незнам на кви цени са! 
|
Пон Авг 18, 2008 7:51 pm |
|
 |
CHILIEV
|
като цени е межди 12-14 лв...
личния ми съвет е ако ще го сменяш да не слагаш селения, освен ако нямаш сигурен източник на маслото ...
наложи ми се да долея преди няколко дни ... в Нови пазар ме питаха какво е това масло и какво пороизводство е ...
в Шумен го продават на едно единствено място и аз взех последното кенче...
в Габрово случайно открих , но не съм виждал другаде из града...

|
Вто Авг 19, 2008 12:00 am |
|
 |
Jimy
Кара Фиатче 126
|
Аз си купих "селения вр дизел" за 38лв от магазина на Александър Ауто /магазина на Пещерско/ опаковка от два литра.Имаше и други видове масла от същата марка.
_________________ Fiat BRAVO JTD105 GT
Peugeot 309XRD 1.9D
|
Вто Авг 19, 2008 12:49 am |
|
 |
Airfan
Кара кола
Регистриран на: Пон Сеп 03, 2007 11:09 am Мнения: 300 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
Аз моето го купих от T&N. Като минеш моста Герджика в посока хотел Санкт Петербург, веднага след моста правиш надясно обратен и като слезеш в основата на моста, от ляво е магазина под блока.
_________________ http://www.airforce-bg.com
---------------------------------
'99 Fiat Marea Weekend HLX 1.9 JTD105
---------------------------------
|
Вто Авг 19, 2008 10:07 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
CHILIEV написа: като цени е межди 12-14 лв... личния ми съвет е ако ще го сменяш да не слагаш селения, освен ако нямаш сигурен източник на маслото ... наложи ми се да долея преди няколко дни ... в Нови пазар ме питаха какво е това масло и какво пороизводство е ... в Шумен го продават на едно единствено място и аз взех последното кенче... в Габрово случайно открих , но не съм виждал другаде из града... 
Аз така и не разбрах защо препоръчваш да не слагаме Selenia ? Попадал си на ментета или смяташ, че е скъпо, или има пък характеристиките му са лоши ?
Аз вече 3 г. карам със Selenia, купувам я от Hit-ko и проблеми не съм имал. Гледам вече и в Пазарджик в един сервиз за смяна на масла предлагат Selenia и се чудя при следващата смяна дали да пробвам тяхната.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Сря Авг 20, 2008 1:23 pm |
|
 |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
Моето лично мнение е, че Селения е непознато масло за повечето нашенци, и аз съм чувал въпроса "Какво е това ?", следователно и доста голяма е вероятността маслото да е истинско, досега не съм виждал Селения наливно от варел, докато за Валволин, Кастрол, Шел и други "маркови" масла не мога да кажа същото.
Моето го купувам тук, от Горна Оряховица, на цена 13.20 лв. / литър Селения Голд.
Сря Авг 20, 2008 1:43 pm |
|
 |
CHILIEV
|
snake написа: Аз така и не разбрах защо препоръчваш да не слагаме Selenia ? Попадал си на ментета или смяташ, че е скъпо, или има пък характеристиките му са лоши ? Аз вече 3 г. карам със Selenia, купувам я от Hit-ko и проблеми не съм имал. Гледам вече и в Пазарджик в един сервиз за смяна на масла предлагат Selenia и се чудя при следващата смяна дали да пробвам тяхната.
не не ... в никакъв случай...
маслото си е добро, просто аз лично много трудно го намирам по мойте ширини..
виждам че колегите нямат подобен проблем...
на мен ми се наложи спешно да търся и навъртях сума ти километри да си намеря...
затова 
|
Сря Авг 20, 2008 1:52 pm |
|
 |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
CHILIEV написа: не не ... в никакъв случай... маслото си е добро, просто аз лично много трудно го намирам по мойте ширини.. виждам че колегите нямат подобен проблем... на мен ми се наложи спешно да търся и навъртях сума ти километри да си намеря... затова 
Не си се обадил - да ти донеса, в Горна Оряховица го има на 3 места ?
Сря Авг 20, 2008 1:57 pm |
|
 |
CHILIEV
|
georgian написа: Не си се обадил - да ти донеса, в Горна Оряховица го има на 3 места ?
в Габрово има на едно място там си намирам виналги ... наложи ми се в Нови пазар.. обиколих всички магазина и никъде нямаше ..
ходих до шумен... в целия град продават само на 1 магазин след 1000 мъки го разбирам тва нещо и откривам в магазина последното кенче ...
и затова вече няма да си слагам селения..
не че не съм доволен 
|
Сря Авг 20, 2008 2:07 pm |
|
 |
georgian
Кара кола
|
Аз затова си нося 1 литърче в багажника - да има... 
Сря Авг 20, 2008 2:37 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|