|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Щора за задното стъкло за Браво?
Автор |
Съобщение |
RuSo_PoNy
|
 Щора за задното стъкло за Браво?
Еми, и без това има залепено фолио на задните стъкла поне да сложа и щоричка отзад, че да е съвсем по-тъмничко. Като я купувах имаше, ама му била подарък на тоя и си я взе  Изглеждаше яко  От къде да си намеря такава, ама готина не някакъв прокъсляк.. 
|
Пет Май 23, 2008 12:10 pm |
|
 |
harifg
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 30, 2008 5:00 pm Мнения: 267 Местоположение: София, Павлово
|
Ей ако си намериш щора, пиши къде, че и на мен ми трябва, а определено не искам да си затъмнявам стъклата, някак си не ме кефи......
_________________ Фиат Браво 1.8 16V GT, нормална газова уредба - 12/100 ......
|
Пон Май 26, 2008 7:54 pm |
|
 |
butaloto
BANNED
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 9:51 pm Мнения: 20 Местоположение: София 05 Сердика
|
И за мене една щора колежке.
Да те питам ти естествено руса ли си или се боядисваш?
|
Пон Май 26, 2008 11:34 pm |
|
 |
presiqn
|
Мога да ти помогна само с това.ИЛИЕНЦИ, или Метро.Но преди да я купиш добре измери дължината от зад , и по точно от горната страна на стъклото към тавана.Аз така измерих от долу к ъде е кората, и не стана,защото от горе е по-тесно и я хвърлих.Другото място е почти всеки един магазин за резервни части. ;)
Успех.
Прати после снимки.
|
Вто Май 27, 2008 8:32 am |
|
 |
CHILIEV
|
такава щора можеш да си намериш в почти всеки магазин за авто аксесоари, авто шукарийки или подобни ...
няма начин докато си караш колата да не минаваш поне покрай 3-4 такива само се позагледай 
|
Вто Май 27, 2008 9:22 am |
|
 |
RuSo_PoNy
|
Аз от вкъщи на работа, минавам само по околовръстното и не се се сещам за автокозметичен магазин..  Ако помогнете с някой магазин в района на павлово борово бъкстон и тия околия...
П.П. Руса съм си..
|
Сря Май 28, 2008 2:57 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|