Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:26 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ] 
За макетите на полицейски коли и ... 
Автор Съобщение
UNREAD_POST За макетите на полицейски коли и ...
Докато си шофирах по автомагистрала Тракия се любувах на рекламнните пана с макетите на полицейски коли. Забелязах, че на някои от рекламните пана отгоре има монтирани камери. В единия случай камерите бяха наклонени на около 45 градуса спрямо хоризонталната ос. В другия случай бяха почти хоризонтално насочени. Някой има ли данни какви са камерите - фиктивни(стряскащи), охранителни(да пазят макетите) или наблюдателни на КАТ(въз основа на които да глобяват)? Не се е чуло все още да има камери на КАТ по магистралите, но не се знае скришом какви ги вършат.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Последна промяна Tuzarka на Пет Май 02, 2008 9:13 pm, променена общо 2 пъти

Пет Май 02, 2008 8:40 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
И аз днес си шофирах по магистралата, заради ремонта на входа на Пловдив (абе тоя град яко са го разкопали, дано поне го оправят както трябва). Та и аз се натъкнах на макет на полицейска кола, интересно е и повечето коли намаляват инстинктивно. Мисля, че и камерата, както колата, е камуфлажна.

А камери на КАТ по магистралите има, по-точно на входовете и изходите на магистралите, там където по инерция продължаваш да караш със 120, а ограничението е 60 км/ч.

Пет Май 02, 2008 8:53 pm
Профил
UNREAD_POST 
http://www.standartnews.com/bg/article. ... cle=231020 - В тази тема полицайката казва, че камерите ще наблюдават движението.

При позицията на камерите, които видях смея да твърдя, че най-малко пазят някой да не отиде да припикае макетите...другото се сещате

Пет Май 02, 2008 9:09 pm
UNREAD_POST 
Аз незнам инстиктивно, ама първия път като ги видях и незнаех затях, направо си набих спирачките, едва като минах покрай тях се усетих, но определено ще ида да препикая някоя идеята е върха! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Нед Май 18, 2008 12:59 am
UNREAD_POST 
После да не ти дойде по пощата снимка на....големия Lord Mordor и малкия Lord Mordor Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 и да те съдят за дребно хулиганство.
Обаче не е лоша идеята да напръсаш бялото по колата с розов спрей...ще стане гей патрулка Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Нед Май 18, 2008 1:06 am
UNREAD_POST 
И да напиша "който лъже с картон е хомо" Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Нед Май 18, 2008 1:08 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Въображението по отношението на картонените куки е голямо на всички Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

FIAT Bravo '97 1.8GT (113 к.с.)

Съб Май 24, 2008 5:55 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
На някои места макетите са поокрадени вече - останал е само "багажника" на полицейската кола или някоя друга "гума"... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Съб Май 24, 2008 7:02 pm
UNREAD_POST 
Ето тук е картата с местоположенията на фалшивите полицейски коли:
http://www.rollplast.com/read.php?cCat=7&id=75

Съб Май 24, 2008 7:13 pm
UNREAD_POST 
Не знам, но на мен са ми много смеши. Не приличат грам на истински. Най-малкото, че размера им е по-малък от на нормална кола.

Пон Май 26, 2008 1:10 pm
UNREAD_POST 
Според мен , трябва да има даже още повече макете с 3 пъти повече камери . Трябва да се направи нещо по въпроса с убииците на пътя.

Вто Май 27, 2008 8:45 am
UNREAD_POST 
presiqn написа:
Според мен , трябва да има даже още повече макете с 3 пъти повече камери . Трябва да се направи нещо по въпроса с убииците на пътя.

Съгласен съм с колегата.Също така на всяко кръстовище да сложат и да глобяват яко.Не може аз да съм в правилната лента и някой да мине покрай мен и да застане отпред и по-точно на средата на кръстовището!За такива хора глоба от 200лв. та и повече.Също така съм против силните скорости в населено място!

Вто Май 27, 2008 9:15 am
UNREAD_POST 
Нека има камери, но накрая нас ще шибат с глобички за превишение с 20 по магистралата. А джиповете и другите богаташки коли...боли ги фара. Камерите си предадават сигнал и гледка, пък който хванат. Като има камери на СУ пак е лудница и няма ред по лентите и пак някой те прережда...

Вто Май 27, 2008 10:54 am
UNREAD_POST 
Съгласен съм с теб Tuzarka , ти си спазвай ограниченията , па другите не ги мисли.Те леко полеко ще им спадне власта, и те ще го духат.

Вто Май 27, 2008 5:30 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ]