Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:43 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 15 мнения ] 
Опит за телефонна измама в дома ми... 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Опит за телефонна измама в дома ми...
Днес след като хапнах задоволително и седнах да пия едно кафенце с колежката ми звъни телефона.Поглеждам аз и вдигам- майка ми!Ето разговора;
-Кажи мамо!
Следва мълчание от нейна страна :shock:
-мамо кажи!
-Къде си Мишо-с треперещ глас и лек рев :shock:
-На работа съм !
- Ох миличък, как се изплаших!
-Мамо спокойно какво стана?
-Някъв се обади ревейки, все едно чувах твоя глас и казва "мамо ударих дете в ВТ, ето един номер на адвокат да се разберете и питай дали детето е починало" :shock: Разтрепераха ми се краката!
-Мамо спокойно тва са гадни тел.терористи всичко е ок спокойно.Представяте ли си да го чуе майка ми тва кво е станало, :-( След малко се прибирам.Отивам си в нас цялата трепери и на успокоителни!Макар че е шантаж тая жена исе взел акъла :-(
Тя ми даде номера на уж адвоката и се обадих на батко ми понеже бати е с доста връзки, докато брат му има такива само на маратонките:)
Пуснах ме номера за проследяване но системата им на тея е съставена от прима карти после ги мятат!
Брат ми се обади на "уж"адвоката и оня казал 500 години ви е*ахме и още толкова ще ви е*ем !При което се е почнало с заплахи от страна на тоя мангал!
Пазете се колеги предупредете родители и близки за тея агенти!И нека първо се свържат с вас а не да бягат да плщат и оправят какото и да било!
Чалъма е там че ние избързах ме а трябваше да се разберем да си уговорим среща и да ги дялнем!
В полицията казаха за случай с колет, човек от Лом с ъс среща в с.Бутово и накрая са ги гепали в с.Михалци (тва са села в наща община)
ПАЗЕТЕ СЕ!!!

Вто Май 20, 2008 4:42 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Преди време вкъщи също имаше подобно обаждане, но си знаят първо на мен да звънят. Мамка им и гниди... Доста народ им се хващат.

Вто Май 20, 2008 5:03 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Най-лошото е,че полицията е безсилна!Или поне не знае какво да направи!
Пресен случай: звънят на една лелка,позната и сценария обсолютно същия,но греда...лелката преди 15 минути е говорила със синът си в ... Лондон :-D .Естествено се шашва в началото,но е много ербаб и веднага се включва във филма.Казва добре и т.н.,при което звъни в полицията.Обяснява за случката,казва им,че има уговорка с тея мърши,че предоставя всичко;лични пари да ги маркират ако искат,себе си "предоставя" като мюре...наще полицайчета обаче каза ли,че нищо няма да стане и всичко си останало така ... във въздуха! :-( :-( :-( ...Българските власт имащи...палячовци!!!

Вто Май 20, 2008 6:06 pm
Профил
UNREAD_POST 
На вуйчо ми са се обаждали и са му казали "Говорих с баща ти преди минути в болница е каза да му занеса пари за лекарства и престой" (не мога да се сетя колко пари бяха но няма значение) Вуйчо ми вика: "Да да ама баща ми почина преди 15 години боклук такъв". Така че няма какво да си говорим. Ако мине номера мине.

Вто Май 20, 2008 8:06 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
И моята майка са я пробвали миналата седмица. Веднага се е усетила, че не е никой от нас с брат ми. 1-во ни знае яудесно гласовете, 2-ро постоянно сме във връзка, 3-то никога не сме и казвали майко (от деца си ни седи мамо). Жалкото е, че все пак се е притеснила малко и не ги е врътнала за да ги пипнем.

Вто Май 20, 2008 11:27 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Jimy написа:
Най-лошото е,че полицията е безсилна!Или поне не знае какво да направи!

Това да беше, щеше да е супер. Който не знае, се научава. Но нашите пазители на реда ГИ МЪРЗИ!!! По им е добре да си трайкат, ако излезе далаверка - още по-добре. Какво значи безсилна полиция? Нали затова им плащат заплати от нашите данъци? Като е безсилна, да ги уволняват до един и да въвеждаме ВЕНДЕТАТА като форма на правосъдие и това е. Така поне ще имаме юридическо право да разчитаме единствено на себе си. И зада е спамът ми в темата пълен, ето една история от преди една седмица: Пазарът Кирков (Женския пазар), вървят четирима напети полицаи и гледат от високо долното простолюдие. Вървейки, минават край една ромка, размахваща стек с цигари и викайки - ЦИГАРИИИ, ФАКТУРИИИ!. Полицаите ОТМИНАВАТ без да й обърнат внимание. Невярваща на очите си, една женица от същото долно простолюдие казва на полицаите: Не ви ли срам, поне пред хората свършете малко работа, за която ви плащат! Как може такова нещо? Ромката веднага започва да кълне: А мъ, оу, май ни съ тъ и*али таз сутрин, к'во с'а развикала, ма... И черешката на сладоледа: полицаите казват на ромката - върви малко по-настрана, като се успокои ТАЯ, пак се върни! Хора, лично аз нямам думи!
Сори за спама, просто не се стърпях...

ПП: Респект към полицаите, които си вършат работата, или поне правят всичко възможно за това.

Сря Май 21, 2008 12:05 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Нищо не правят тея полицаи.Малка част от тях си вършат работата.Вчера следователа ни даде пример след като са хванли едни такива измами с колет(случая който съм описал в първия пост) най долу, по вида на хартията в която са опаковани колетите са хванали измамника който е живеел сртещу полицията, виждайки го да носи такава опаковачна хартия...влизат в тях и опаааа само колетни пратки!
Иначе ромчето си е избрало най-доброто място като склад...собствения му дом срещу централните стълби на МВР Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Май 21, 2008 8:15 am
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Преди време от подобна измама изгърмя мастит пазарджишки адвокат, сигурно помните случая. На мен са ми звъняли два пъти, но по версията за кратковременно съхранение на машинни елементи, от което ще спечеля чисти 5000 лв. Първия път наистина почти бях повярвал, че говоря с човек, с който се запознах на автопазара в Пазарджик.

Тези хора, които звънят, са колкото примитивни, толкова и обиграни и е много лесно да се подведеш, че говориш с познат или роднина. Казват ти някакви факти, с които да те убедят, че се познавате, а всъщност умело те подпитват и на практика ти им съобщаваш необходимата им информация. Никой не е застрахован, всеки може да се излъже :cool: .

Сря Май 21, 2008 10:26 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
лоша работа ще докарат на някои баба удар ,и в нас звъняха и в бабата , мамкаим :bash:

Сря Май 21, 2008 11:42 am
Профил
UNREAD_POST 
Какава полиция...саморазправа му е майката

Сря Май 21, 2008 2:27 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
...саморазправа му е майката

... и лелята и вуйната ...

след като полицията не си върши работата да дойде да ми каже нещо дето съм пребил някой ...

лошото е че и бърза помощ не си върши работата ... но това е една друга бира... :-(

Сря Май 21, 2008 2:42 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Какава полиция...саморазправа му е майката

Такава наглост и арогантност е обзела народа, че често ми се иска да се саморазправям. За съжаление дори и дребни неща вече ме дразнят. Пример: на опашка в магазина някой си говори по телефона, ама на висок глас, така подчертано дебелашки, демек "не ми пука, че ви дразня, не ви броя за живи". Веднага в съзнанието ми излиза сценката как му напъхвам телефона да речем в ... устата Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 . За щастие само си представям саморазправите, ограничавам се с някой среден пръст, когато шофирам, а иначе си трая и се ядосвам.

Та ако си говорим сериозно, саморазправата не е начина. Обикновено когато на един свестен човек му причернее и реши да раздава правосъдие, последиците са фатални за самия него...

Сря Май 21, 2008 4:07 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Полицай, Що е то?
Костюмиран,въоръжен и от закона покрит бандит.
За съжаление има много съвестни момчета в тая служба на които просто от по-високо ги натискат да си траят за да не изгорят ако не трае чаоо схемата е збъркана .Всеки иначе добре трябва да обяснява на близките си да внимават и как да действат в такива отвратителни ситуации.

Сря Май 21, 2008 4:14 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
И на мен ми се случи същия филм, преди около 3 месеца....
Един тип изреди и трите служебни телефона, в опит да се представи за "братовчед ми Гошо"......
Най интересното е че и трите пъти попадна все на мен и всеки път изкарваше една и съща история, независимо от мойте коментари.....
Нагли к.....а!

Чет Май 22, 2008 1:37 am
Профил WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Видяхме ги преди месец по телевизията, когато бяха настъпали някаква важна клечка от Пловдив и Горна Оряховица беше заприличала на Дъблин, Ирландия...
И точно след месец отново започнаха и няма кой да ги спре... Мръсни чернилки-пазете се и не вярвяйте на нито едва тяхна дума!

Чет Май 22, 2008 7:35 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 15 мнения ]