Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:35 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Айде да се похваля :) 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST Кабели ел. огледала
Бравото ми е без ел. огледала. Имам мераци да му сложа такива, но ме интересува може ли да стане без трансформации на ел системата. Куплунгите до огледалата ги имам, но от "другата" страна не намирам такива. Имам в предвид под пластмасата пред ръчната, с жлебовете за монети (нали на нея се намират управляващите бутони) няма окабеляване. Дали наистина липсва окабеляване, не мога да го намеря, не търся където трябва или куплунга който имам до огледалото е "лъжлив" и е сложен само заради датчика за външната температура (тоест другите му пинове не водят до никъде). Също така е под въпрос и подгряването на огледалата. Някой с идеи?

Чет Май 15, 2008 12:50 am
Профил
UNREAD_POST 
В неделя мога да ти донеса едно огледало за да видиш как е разположението на кабелите на конекторчето , ако ти се играе не виждам защо да не стане . За бутоните можеш да си ги монтираш до монетника или да си вземеш друга пластмасова конзола която си ги има вградени . С две думи купуваш си нови голедала с подгряване нова пластмасова конзола с бутоните на нея и замерваш кабелите в смисъл ако ги има дали са читави ако ги няма ще трябва да си прекараш нови или да погледнеш ръководството да видиш схема за тях .

Чет Май 15, 2008 8:51 am
UNREAD_POST 
Намери ръководството и го дръпни прегледай схемата и си реши дали искаш да го правиш .

Чет Май 15, 2008 8:52 am
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST Айде да се похваля :)
Вече съм собственик на Брава 1,6 16в 103к.с. произведена 23.10.97г. и регистрирана 98г. 109000км по километраж Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 .Сравнение с бившата ми Астричка 93-та 70 коня и 1 магаре разликата е огромна,не само на "бягане" но и като возия и конфорт.Изобщо бях много скиптичен към Фиат като цяло,но засега много ми харесва :) Ще имам някои въпроси по обслужването и прочие но сега нямам време.

Ето я и нея:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=246512

Пет Май 16, 2008 6:54 pm
Профил
UNREAD_POST Re: Айде да се похваля :)
marchan написа:
Вече съм собственик на Брава 1,6 16в 103к.с. произведена 23.10.97г. и регистрирана 98г. 109000км по километраж Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 .Сравнение с бившата ми Астричка 93-та 70 коня и 1 магаре разликата е огромна,не само на "бягане" но и като возия и конфорт.Изобщо бях много скиптичен към Фиат като цяло,но засега много ми харесва :) Ще имам някои въпроси по обслужването и прочие но сега нямам време.

Ето я и нея:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=246512

Честито и добре дошъл!Безаварийно :cool: :cool: :cool:

Пет Май 16, 2008 7:16 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]