Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 8:03 am Мнения: 178 Местоположение: Варна 02 Приморски
Ако трябва да сме честни пия всеки ден(бира) всяка вечер 50-70гр. ракйка всичко по-малко и редовно.Освен по празници се захласвам когато жената иска повторение на (кефа) ама то тогаз и един път и е много.Яжте пйте и се веселете ама колите забравете има ТАКСИ...
Чет Апр 24, 2008 10:43 am
Eli's BRAVO
ribar-imanqr написа:
Ако трябва да сме честни пия всеки ден(бира) всяка вечер 50-70гр. ракйка всичко по-малко и редовно.Освен по празници се захласвам когато жената иска повторение на (кефа) ама то тогаз и един път и е много.Яжте пйте и се веселете ама колите забравете има ТАКСИ...
пииваме по много с приятелката ми по 1 бутилка уиски изпиваме, сега пия антибиотици и 10 дена не съм пила професията ми е такава,хората трябва да се напият и да им е хубаво
_________________ uno turbo 1.3 i.e
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
Йохан фон Гьоте - Нищо не разкрива по-добре характера на човека, колкото това, на което се смее
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot], Google [Bot] и 8 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл