|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:31 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Имаше едно време FIAT Bravo TD100
Автор |
Съобщение |
BODZOO
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Май 19, 2006 2:22 pm Мнения: 167 Местоположение: София
|
Ми не ме удари тир а апел запфира с около 60 км
Начи на орион правя завой за влизане в макдоналдс първалента минавам втора минавам и се показвам леко за трета лента
един детка точно до мене ми маха с ръка да минавам подадох се още малко и се чуват спирачки тръгвам да вкючвам задна заяде и тоя ме отнесе
и чак след 2 коли разтояние спре , аз бех на диагонал и след това се едно не бях тръгнал да влизам от тази отбивка в макдоналдса
незнам дали ще ме разберете точно но на срещата ще разказвам
_________________ Bravo JTD
|
Чет Мар 20, 2008 11:31 am |
|
 |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
Колега много съжелявам за драмата.
Ще разпродаваш ли части? ако да... може ли да си запазя корите за вратите
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Чет Мар 20, 2008 1:56 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Като видях снимките пред сервиза на Стефан и на кръстовището преди OMV ако не се лъжа, точно там си помислих, че е станало. Ако от крайна дясна лента си се опитал да отидеш в лявата, за да завиеш към Макдоналдс..., това е много трудно упражнение.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Чет Мар 20, 2008 2:06 pm |
|
 |
ribar-imanqr
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 8:03 am Мнения: 178 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Много кофти колега ясно ми е какво чувстваш защото на мен едно куче ми разказа играта,добре че каското покри всичко и вече е кукла.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Нед Мар 23, 2008 8:58 am |
|
|