Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:35 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Ако имате нужда от помощ.. 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Не се ли виждат като устройства-значи кабела си се мандахерца из въздуха в кутията. :D
На никой не съм препоръчвал купуване на готова конфигурация от Метро, Техномаркет и т.н.-ако се скапе нещо следва ходене по мъките.
Подобно нещо се случи със щайгата на един познат-купена от Техномаркет, изгоря й захранването и той стоя 1 месец без компютър и освен това се набута 30 лв. за куриери до Пловдив и обратно, защото, видите ли, фирмата нямала местен представител.

Нед Мар 16, 2008 1:29 pm
Профил
UNREAD_POST 
georgian написа:
Не се ли виждат като устройства-значи кабела си се мандахерца из въздуха в кутията. :D
На никой не съм препоръчвал купуване на готова конфигурация от Метро, Техномаркет и т.н.-ако се скапе нещо следва ходене по мъките.
Подобно нещо се случи със щайгата на един познат-купена от Техномаркет, изгоря й захранването и той стоя 1 месец без компютър и освен това се набута 30 лв. за куриери до Пловдив и обратно, защото, видите ли, фирмата нямала местен представител.

Много си прав.

Колеги, избягвайте подобни гимнастики :cool:

Нед Мар 16, 2008 1:34 pm
UNREAD_POST 
georgian написа:

Винаги съм си сглобявал сам машините, ама сега...Спирам, че излизаме извън темата на колегата.

Нед Мар 16, 2008 1:34 pm
UNREAD_POST 
Rokambol написа:

Винаги съм си сглобявал сам машините, ама сега...Спирам, че излизаме извън темата на колегата.

По перфектно от това няма приятели...
Всичко си купувам отделно, с гаранция на всеки чарк, сглобявам, инсталирам и...пее :cool:
А и не е маловажен и въпроса за евентуален ъпгрейд...комп в гаранция 3 г.?!!?!?!?!? Че за 3 г. от тоя кокошарник нищо няма да става..но за да се подмени нещо...следва ходене по мъките.

Нед Мар 16, 2008 5:45 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Re: Ако имате нужда от помощ..
Rokambol написа:
Neosi написа:
За компютри (не за фиатките)..свиркайте колеги!!!

Веднага се възползавам от офертата. Как да си подкарам карточетеца 7 in 1? Компа е на жената, пломбиран, в гаранция и не мога да го отварям. Карточетеца е свързан към дъното, защото двата USB порта на него си бачкат, както и изходите за MIC и слушалки, но карти не познава. Всички драйвери за дъното са инсталирани. Къде да търся проблема?

Просто не са ти закачили панела с тия джаджи! о каде си взел компа в БЛГ

Пон Мар 17, 2008 1:54 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 20 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2