Колеги, в понеделник и вторник (17-18 март) вероятно ще съм в командировка Банкя и ще ходя с моята кола. Тъй като от почти година не съм ходил в командировка с кола, ще ви помоля за малко съдействие. Миналата година стигнах до Банкя така:
- На Църна маца имаше табела Калотина и тръгнах по този път (това май се води северната дъга на околовръстното). След 20-30 км. (а може и повече да си били) завих (имаше някакъв ориентир къде да завия, след някакъв светофар май беше) и скоро след това бях в Банкя.
Ако този маршрут е добър, ще ви помоля за по-точен ориентир къде да завия след като вече съм хванал пътя за Калотина.
Под добър маршрут, имам предвид не 10-ина км. повече или по-малко, а да е по-слабо натоварен и с по-хубав път.
Ако пък не - препоръчайте ми друг маршрут. Миналата година не работеше южната дъга, иначе съм минавал и оттам, но е адски натоварено.
И моля ви не ме препращайте към BGMAPS, имам 2- (две минус) по техническо чертане в МЕИ-то и не мога да се оправям с карти, чертежи и др. подобни

. Трябват ми простички ориентири, като за проЗ инженер.