Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:42 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Маршрут до Банкя 
Автор Съобщение
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST Маршрут до Банкя
Колеги, в понеделник и вторник (17-18 март) вероятно ще съм в командировка Банкя и ще ходя с моята кола. Тъй като от почти година не съм ходил в командировка с кола, ще ви помоля за малко съдействие. Миналата година стигнах до Банкя така:
- На Църна маца имаше табела Калотина и тръгнах по този път (това май се води северната дъга на околовръстното). След 20-30 км. (а може и повече да си били) завих (имаше някакъв ориентир къде да завия, след някакъв светофар май беше) и скоро след това бях в Банкя. Ако този маршрут е добър, ще ви помоля за по-точен ориентир къде да завия след като вече съм хванал пътя за Калотина.

Под добър маршрут, имам предвид не 10-ина км. повече или по-малко, а да е по-слабо натоварен и с по-хубав път.
Ако пък не - препоръчайте ми друг маршрут. Миналата година не работеше южната дъга, иначе съм минавал и оттам, но е адски натоварено.

И моля ви не ме препращайте към BGMAPS, имам 2- (две минус) по техническо чертане в МЕИ-то и не мога да се оправям с карти, чертежи и др. подобни Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . Трябват ми простички ориентири, като за проЗ инженер.

Чет Мар 13, 2008 1:19 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Точно така. Хвани околовръстното още преди Дружба. Северната дъга е много спокойна и ще избегнеш софийския ад. След като пресечеш булеварда за Калотина следва светофара за Филиповци. Следващата отбивка е за Банкя. Познава се по многото разкопано. Сега там правят детелина.

Чет Мар 13, 2008 1:27 pm
Профил ICQ YIM
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
И все пак може ли малко по-конкретно ? Значи идвам по магистралата от Пазарджик, на Църна маца завивам към отбивката за Калотина, после по спомен след 30 или 40 км. стигам до едно голямо кръстовище, регулирано със светофар. След това накъде ?

Пет Мар 14, 2008 3:09 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
snake написа:
И все пак може ли малко по-конкретно ? Значи идвам по магистралата от Пазарджик, на Църна маца завивам към отбивката за Калотина, после по спомен след 30 или 40 км. стигам до едно голямо кръстовище, регулирано със светофар. След това накъде ?

На въпросното регулирано кръстовище ще видиш вляво е Мосю Бриколаж, а вдясно вече се отклонява пътя за Калотина. Ти продължаваш направо, подминаваш и следващият светофар на Филиповци/лесно ще разпознаеш катуна вдясно от платното/. Продължаваш отново направо изкачваш баирчето и веднага след това има Т-образно кръстовище, там свиваш вдясно. Табели може и да няма, понеже пътят е в ремонт/както отбеляза Ферари/, следва само направо и стигаш Банкя след 3-4км.

Пет Мар 14, 2008 3:57 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Мисля, че вече всичко е ясно :cool: .

Пет Мар 14, 2008 4:03 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]