Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:42 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Винетки... 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
С извинение към малцинствата но в България да си Турчин или Циганини е направо супер! Ама ние сме си едни тъпунгери и си траем кат Говеда!!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_46
Чакаме некои да ни ОПРАВИ, е хубаво ни опрамят всеки ден цени горива и бол та*ци с извинение, ма неможе да искат газ`та д астане 1,50 а то вторичен продукт и борл бол неща! 36_2_42 :iz4ezva:

Чет Мар 13, 2008 4:16 pm
Профил WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Ferrari написа:
Нещата няма да се подобрят отведнъж като с вълшебна пръчица. Всеки трябва да поемеме личната си отговорност. Това също си е типично български(балкански) манталитет. Какво ти пука мангала какво карал? Направи така, че да караш и ти. Точно тук е разликата между нас и европейците.

Изобщо не ми пука какво карат-аз карам това, което ми харесва на мен. Пука ми за това, че аз му плащам помощите (от които той изобщо няма нужда), както и всички вие. Пука ми затова, че аз за 300 лв./месец се опитвам да науча неговите чавета да говорят английски. Те даже и български не знаят, а говорим за интеграция. Е, те турците ни "интегрираха" към себе си 500 години, сега пък ние що да не вземем да интегрираме мангалите и направо да прекръстим държавата на "Мангалия" или "Цигания". Малцинства били-друг път. В цялото училище в квартала, в който живея няма едно българче, а "само" 300 циганета в най-различни размери, възраст и цвят. А както гледам нещата как са се заподобрявали... нямам думи просто. В момента управляващите съсипват образованието, след това не знам на кое ще му дойде реда.

Чет Мар 13, 2008 5:27 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
ИМЕННО.Прости хора лесно се манипулират-това е целта на занятието.Защото какво ще кажете за думите-на лапето му трябва да чете табелите на маршрутките и да брои стотинките до 100 да не го лъжат.Това е мисленето на ромите.Е.....сега ще им и показваме безопасния секс-боже какви глупости :D .И пак пари за преподавателите от нашия гръб.Според мен за да се култивират те трябва да бъдат пръснати НАСИЛСТВЕНО помежду нас за да ги водим и насърчаваме,а не да са на куп,защото това е фатално.И.....тогава помислете какво следва-расовата......И за почва всичко отначало като кокошката и яйцето.И на края като тегля чертата излиза-тока,винетки,застраховки,данъци-всичко е повишено заради това и като иска държавата да ме изтисква аз за да оцелея какво да направя освен да се пиша ром :)

Чет Мар 13, 2008 9:56 pm
Профил
UNREAD_POST 
Моля намалете off-topic-а има си раздел за такива теми!

Пет Мар 14, 2008 1:33 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3