|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Радар детекторите забраниха ли ги?????
Автор |
Съобщение |
CHILIEV
|
току що казаха по новините:
радар детекторите не са забранени
радар заглушителите са забранени
лошото е че полицайте не могат да ги различават ....
|
Пет Фев 15, 2008 8:29 pm |
|
 |
speed
Регистриран на: Нед Фев 10, 2008 8:29 pm Мнения: 4 Местоположение: София 07 Слатина
|
|
Пет Фев 15, 2008 8:41 pm |
|
 |
Tuzarka
|
На мен не ми става ясно защо се увеличават точките при малки превишения на скоростта, а при големите превишения се намаляват???Луда работа
за превишаване от 21 до 30 км/ч - става от 2 на 3 точки
а пък за по-големите превишения точките падаха от 16 на 12 и от 10 на 8..или нещо такова 
|
Пет Фев 15, 2008 8:46 pm |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 11:21 pm Мнения: 313 Местоположение: София 15 Младост
|
Zozo написа: Ако сте гледали днес централната емисия на bTV НОВИНИТЕ ще разберете имено как седи въпроса със закона 
и аз я гледах и казаха освен за радарите и за всички нови санкции.. А за радара най-готиното е, че ако им се преебе и спират веднага колата, устройството може да е в задния автомобил! Няма такъв та*ак.
_________________ Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат тебе!
1.6 16V 103HP Made In FIAT
|
Пет Фев 15, 2008 8:50 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Made1nFIAT написа: Zozo написа: Ако сте гледали днес централната емисия на bTV НОВИНИТЕ ще разберете имено как седи въпроса със закона  и аз я гледах и казаха освен за радарите и за всички нови санкции.. А за радара най-готиното е, че ако им се преебе и спират веднага колата, устройството може да е в задния автомобил! Няма такъв та*ак.
Накрая невинния ще докаже, че е такъв ама колко път ще извърви 
|
Пет Фев 15, 2008 8:54 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Мислете си че като имате радар детектор няма да бутате по 20- тачка като ви спре някой мустакат катаджия, мислете си...
|
Пет Фев 15, 2008 9:22 pm |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 11:21 pm Мнения: 313 Местоположение: София 15 Младост
|
Kimi_Raikonen написа: Мислете си че като имате радар детектор няма да бутате по 20- тачка като ви спре някой мустакат катаджия, мислете си...
те даже казаха, че не могат да ги различават кое е "анти" и кое "детектор"  не били специалисти..
_________________ Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат тебе!
1.6 16V 103HP Made In FIAT
|
Пет Фев 15, 2008 9:24 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Kimi_Raikonen написа: Мислете си че като имате радар детектор няма да бутате по 20- тачка като ви спре някой мустакат катаджия, мислете си...
Ако си знаеш правата ( а мисля че тази тема е имено за това ), не могат да те санкционират законно, а ако някой по плашлив щофьор, не до край наясно как седи законово въпроса поддаде и им "цака" 20-тачка - проблема си е негов. Аз твърдя че законов начин няма и точно за това ги правим тази репортажи да е ясно на хората.
|
Пет Фев 15, 2008 10:35 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
|
А как ще убедиш катаджията че това в колата ти е радар- детектор,
а не антирадар в кутията на радар- детектор???
А???
Ами като каже че си му смутил и сигнала малко след като те е засякъл?
Какво?
Ще цакаш- цак 20 кинта и айде...
|
Пет Фев 15, 2008 10:51 pm |
|
 |
Paparac
|
Kimi_Raikonen написа: Ще цакаш- цак 20 кинта и айде...
Да, бе, да 
|
Пет Фев 15, 2008 11:00 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Kimi_Raikonen написа: А как ще убедиш катаджията че това в колата ти е радар- детектор, а не антирадар в кутията на радар- детектор??? А??? Ами като каже че си му смутил и сигнала малко след като те е засякъл? Какво? Ще цакаш- цак 20 кинта и айде...
Варянт едно - да си включи радара а ти уж антирадара и да се види на място пред свидетел дали смущава или не. Варянт 2 ако не пожелае да направи пробата пред теб и все пак с цялата си глупост ти напише акт, пишеш на акта възражение че не е искал да направи проба пред теб, като на акта пред него записваш всички цифри и серийни номера на радар детектора. После в кат дървеница възражение и ако трябва и съд. Това е реда. Аз лично съм убеден, че ако се стигне до там да го караш да правите проби или да пишеш визражение по акта, просто ще те пуснат. Нали знаеш приказката - Ако стане - стане. Кат видят че няма да стане или ще те изгони нервен или ще почне да ти се прави на най - големия приятел. Това е според мен. Баси и лекцията написах 
|
Пет Фев 15, 2008 11:15 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
|
Кой катаджия ще ти прави проби- по- лесно ще е да го накараш да си светне фаровете на патрулката да видиш дали не му е изгоряла някоя крушка.
Вярно е че ако си много заядлив- ще те пусне накрая, но дали си заслужава нервите заради една джаджа, с която си мислиш да е.еш закона и да караш по- бързо на места, където не те засичат.
Защо никой не се запита струва ли си?
А?
|
Пет Фев 15, 2008 11:22 pm |
|
 |
ФЕРАРИСТ
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 06, 2004 4:40 pm Мнения: 290 Местоположение: Стара Загора, София
|
Kimi_Raikonen написа: А как ще убедиш катаджията че това в колата ти е радар- детектор, а не антирадар в кутията на радар- детектор??? А??? Ами като каже че си му смутил и сигнала малко след като те е засякъл? Какво? Ще цакаш- цак 20 кинта и айде...
Аз пак в подобна тема казах - не е нужно да убеждавам куката в нещо - той е длъжен да го направи......невинния не е длъжен да доказва че е такъв.....то по тая логика той може да ми позочи антената и да каже че в резервоара си имам антирадар, или път термометърната пъпка е антирадар.....не върви.....
|
Съб Фев 16, 2008 4:29 am |
|
 |
Ricardo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Юли 03, 2005 12:30 pm Мнения: 108 Местоположение: Бургас
|
Занимавам се с продажба на радар-детектори "COBRA". Към всеки радар-детектор се прилага официално писмо от фирмата вносител,в случая го издавам аз и с моя печат, което служи пред органите на КАТ като удостоверение за вида на радара и вносител.
Антирадарния детектор засича радари тип пистолет(с бърз и еднократен сигнал).
Засича Ku Band полицейски радари масово използвани в Европа.
Трите честотни ленти на радарните сигнали са
Х band 10.525GHz
K band 24.150GHz
Ka band 33.4 – 36.0Ghz
Всички засечени радарни сигнали от вашия детектор са в някоя от посочените честотни ленти.
Антирадарните детектори COBRA,които са разрешени от закона и не смущават работата на КАТ.Прилагам и официално писмо за всички заинтерисовани по темата.
За повече инфо тук:http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=22547&highlight=
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ www.avi7.hit.bg
Видеонаблюдение и системи за сигурност
|
Пет Мар 07, 2008 2:24 pm |
|
|