|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 7:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Имаме ли музикални таланти във форума?
Автор |
Съобщение |
bob4017
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Сеп 27, 2007 10:51 am Мнения: 80 Местоположение: Благоевград
|
Аз ще почна обаче бавно свършвам 
|
Пет Фев 29, 2008 6:16 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Значи доста станахме талантите, но ще видим в Търново кой какво може  . Да не стане като с един колега, завършил ЕГ с немски и претендира, че го знае. Чакаме един германец да дойде на посещение и макар, че човека си беше с преводач, решихме и колегата с немския малко да му се натегне. Единствената комункация, която осъществи с германеца, беше отговор "nein" на въпроса "говорите ли немски"  .
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Съб Мар 01, 2008 10:44 am |
|
 |
bob4017
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Сеп 27, 2007 10:51 am Мнения: 80 Местоположение: Благоевград
|
snake написа: Значи доста станахме талантите, но ще видим в Търново кой какво може  . Да не стане като с един колега, завършил ЕГ с немски и претендира, че го знае. Чакаме един германец да дойде на посещение и макар, че човека си беше с преводач, решихме и колегата с немския малко да му се натегне. Единствената комункация, която осъществи с германеца, беше отговор "nein" на въпроса "говорите ли немски"  . 
|
Съб Мар 01, 2008 10:46 am |
|
 |
koteto
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Фев 25, 2008 2:47 pm Мнения: 16 Местоположение: Бургас
|
После цигарите и 'бурния' нощен живот
Това едва ли е попречило на музикалната ти кариера. Пуша откак се помня, ама пея като ''звяр''! Е не, че се хваля! 
|
Пон Мар 03, 2008 12:46 am |
|
 |
Arnold
|
koteto написа: После цигарите и 'бурния' нощен живот Това едва ли е попречило на музикалната ти кариера. Пуша откак се помня, ама пея като ''звяр''! Е не, че се хваля! 
A ти си той или тя? 
|
Пон Мар 03, 2008 12:51 am |
|
 |
Tuzarka
|
koteto написа: После цигарите и 'бурния' нощен живот Това едва ли е попречило на музикалната ти кариера. Пуша откак се помня, ама пея като ''звяр''! Е не, че се хваля! 
Я подкарай нещо рокаджийско с този глас на звяр 
|
Пон Мар 03, 2008 12:51 am |
|
 |
Eli's BRAVO
|
хаха, сори kote, но си изпуснал/а тънкия миг на шегичката. "Пея" само за удоволствие под душа и в колата....От 8 клас насам нямам желание да се занимавам с пеене. Все пак съм реалист.... 
|
Вто Мар 04, 2008 10:24 am |
|
 |
Zik
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Фев 08, 2008 3:57 pm Мнения: 134 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
Ами аз лично не съм се реализирал но имах възможността в Снайпер Рекърдс.Пиша си хибави Текстчета но само с Приярели сме си пяли (Рапирали).Относно за Снайпер не се реализирах защото съм от Пловдив а студиото е в София иначе имах лично предложение от Slim-ара.Аз не успях пожелавам успех на тези които могат да се реализират 
_________________ Fiat Bravo 1.6i 16v SX KWP2000 (двувалка)
|
Вто Мар 04, 2008 3:09 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Zik написа: Ами аз лично не съм се реализирал но имах възможността в Снайпер Рекърдс.Пиша си хибави Текстчета но само с Приярели сме си пяли (Рапирали).Относно за Снайпер не се реализирах защото съм от Пловдив а студиото е в София иначе имах лично предложение от Slim-ара.Аз не успях пожелавам успех на тези които могат да се реализират  
|
Вто Мар 04, 2008 6:53 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
Eli's BRAVO написа: Tuzarka написа: Eli's BRAVO написа: Дори бях солистка на хора!! Викам да си спретнем дуетче на някоя сбирка  Навита!!! Ма ще ми трябва разпиване...ъъъъ... разпяване 
И аз съм за, обаче без колите 
|
Вто Мар 04, 2008 7:21 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Airis написа: Eli's BRAVO написа: Tuzarka написа: Eli's BRAVO написа: Дори бях солистка на хора!! Викам да си спретнем дуетче на някоя сбирка  Навита!!! Ма ще ми трябва разпиване...ъъъъ... разпяване  И аз съм за, обаче без колите 
Еееее разбира се! Че как иначе 
|
Чет Мар 06, 2008 4:27 pm |
|
|