|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 7:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Zozo
Кара кола
|
За тези куриерски фирми нищо не мога да кажа тъй като не съм ги ползвал, но мога да споделя опит от нещо по тривиално - доставка на храна. След няколко неприятни случав съм се научил всичко да си проверявам - дали не ми е обърната пицата в кутията, дали отговаря поръчаното на доставеното. И хич не ме интересува колко ми се мръщи момченцето с доставката, един път и не си платих и му казах да си занесе нещата обратно да си ги папка той, беше ми обърнал крем карамела в пицата. Не мога да си представя да ми донесат нещо до вратата и да не го отворя. Ма на бележката пише че не може, ми добре носи си го обратно баси ...! Така смятам аз, може и да не съм до край прав.
|
Съб Мар 01, 2008 10:42 pm |
|
 |
tuzara
Кара Симсонка
Регистриран на: Съб Апр 28, 2007 9:57 pm Мнения: 55 Местоположение: Плевен
|
nnnnnnnne
_________________ Fiat bravo 1.9TD /
Последна промяна tuzara на Пон Дек 21, 2015 12:17 pm, променена общо 1 път
|
Нед Мар 02, 2008 10:07 am |
|
 |
sok1
|
tuzara написа: братлета ползвайте ИНТЕРЛОГИСТИКА - КУРИЕР.Моите пратки до една са чупливи,а получавам всеки ден.Досега не са ми чупили нищо. А имат и поле за застраховка,която е в порядъка на някакви стотинки.0.2% от стойноста ако не се лъжа.
Интерлогистика плевен благодаря ви. Вие сте N#1
За товали говориш?
|
Нед Мар 02, 2008 12:41 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
Естеството на работата ми налага да ползвам ежедневно куриерски и карго услуги. От опит ще кажа, че няма компания към която да не съм правила рекламация за забавяне или повреда на пратката. Първенци в издънките са ТНТ и Спиди, следват ги ЮПИЕС, ФЕДЕКС, ДИЕЙЧЕЛ и ЕКОНТ. Най-малко проблеми съм имала с Юнимастърс и Орбит.... засега поне. Всичко опира до късмет. Сидито ми го пратиха от Пловдив по Еконт, треперих до последно дали ще е здраво или на парчета, за мое щастие нищо му нямаше.
|
Нед Мар 02, 2008 1:18 pm |
|
 |
dimov75
Кара балканче
Регистриран на: Пет Фев 02, 2007 1:55 pm Мнения: 41 Местоположение: Добрич
|
Гадна работа е да плащаш за това че някой некадърник ти е счупил поръчаното.Този амортисьор който иначе е на стойност 28лв. ми излиза 70! И после как да не руптаеш....
|
Нед Мар 02, 2008 9:49 pm |
|
 |
tuzara
Кара Симсонка
Регистриран на: Съб Апр 28, 2007 9:57 pm Мнения: 55 Местоположение: Плевен
|
sok1 написа: tuzara написа: братлета ползвайте ИНТЕРЛОГИСТИКА - КУРИЕР.Моите пратки до една са чупливи,а получавам всеки ден.Досега не са ми чупили нищо. А имат и поле за застраховка,която е в порядъка на някакви стотинки.0.2% от стойноста ако не се лъжа.
Интерлогистика плевен благодаря ви. Вие сте N#1 За товали говориш?
именно 
_________________ Fiat bravo 1.9TD /
|
Вто Мар 04, 2008 12:04 am |
|
 |
Rokambol
|
Решението е застраховка на пратката. Вярно, цената на доставката се вдига, но гаранцията, че ще ти я доставят в състоянието, в което са я получили е 100%, или ти я плащат.
|
Чет Мар 06, 2008 12:07 am |
|
|