|
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 10:38 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Кой ще е абитуриент тази година?
Автор |
Съобщение |
bob4017
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Сеп 27, 2007 10:51 am Мнения: 80 Местоположение: Благоевград
|
Сега се сетих за един интерсен случай как преди 2 години един металист искаше да дойде на абитуриенската си с катафалка и да лежи в ковчега вътре  Изтрещел народ колкото искаш 
|
Сря Фев 13, 2008 8:37 pm |
|
 |
Tuzarka
|
bob4017 написа: Сега се сетих за един интерсен случай как преди 2 години един металист искаше да дойде на абитуриенската си с катафалка и да лежи в ковчега вътре  Изтрещел народ колкото искаш 
То т'ва е готиното..да се отличаваш!!! Всички да те видят. Иначе масово скъпи коли, бални фусти и т.н....
|
Сря Фев 13, 2008 8:39 pm |
|
 |
azzaro
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Ное 09, 2007 10:33 pm Мнения: 73 Местоположение: София 06 Подуяне
|
Tuzarka написа: bob4017 написа: Сега се сетих за един интерсен случай как преди 2 години един металист искаше да дойде на абитуриенската си с катафалка и да лежи в ковчега вътре  Изтрещел народ колкото искаш  То т'ва е готиното..да се отличаваш!!! Всички да те видят. Иначе масово скъпи коли, бални фусти и т.н....
дам......за това се появи без дрехи и ще сбереш вниманието 
|
Сря Фев 13, 2008 8:57 pm |
|
 |
Paparac
|
Tuzarka написа: Paparac написа: Tuzarka, ти си нищо с тоя УАЗ, на моята абитуриентска преди 11 г. един съученик от друг клас пристигна с КРАЗ.  а, бе аз исках да сляза от полицейска кола с белезници или от пожарна..ама в следващия живот..в тоя не стана 
Такъв случай имаше преди една две години, уволниха после полицаите, които се бяха навили да участват в "акцията". БУхахахахаха 
|
Сря Фев 13, 2008 8:57 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Paparac написа: Tuzarka написа: Paparac написа: Tuzarka, ти си нищо с тоя УАЗ, на моята абитуриентска преди 11 г. един съученик от друг клас пристигна с КРАЗ.  а, бе аз исках да сляза от полицейска кола с белезници или от пожарна..ама в следващия живот..в тоя не стана  Такъв случай имаше преди една две години, уволниха после полицаите, които се бяха навили да участват в "акцията". БУхахахахаха 
Е и мен за това ме спряха  трябваше да наема бяла кола с полицай-стриптизьори..пфуу да се бях сетила 
|
Сря Фев 13, 2008 8:59 pm |
|
 |
Paparac
|
bob4017 написа: Сега се сетих за един интерсен случай как преди 2 години един металист искаше да дойде на абитуриенската си с катафалка и да лежи в ковчега вътре  Изтрещел народ колкото искаш 
Тоя наистина е бил здраво изтрещел в главата 
|
Сря Фев 13, 2008 8:59 pm |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 11:21 pm Мнения: 313 Местоположение: София 15 Младост
|
аз миналата година завърших и мога с гордост да споделя, че ако беше погледнат целия випуск от далече щях да се видя първо аз  със светло синия костюм яко се отличавах  На бъдещите абитуриенти мога само да кажа - важно е какъв човек си бил, а не с каква кола си и т.н. ако си пич/ка дори и с велосипед да си всички ще те помнят!
_________________ Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат тебе!
1.6 16V 103HP Made In FIAT
|
Сря Фев 13, 2008 9:02 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
моят е на 24ти май ... за сега плана е да ходя с може би 10-тина фиата колона ... 
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Съб Фев 16, 2008 4:35 pm |
|
|