Дата и час: Сря Юли 16, 2025 10:38 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Кой ще е абитуриент тази година? 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Сега се сетих за един интерсен случай как преди 2 години един металист искаше да дойде на абитуриенската си с катафалка и да лежи в ковчега вътре :shock: Изтрещел народ колкото искаш Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Сря Фев 13, 2008 8:37 pm
Профил
UNREAD_POST 
bob4017 написа:
Сега се сетих за един интерсен случай как преди 2 години един металист искаше да дойде на абитуриенската си с катафалка и да лежи в ковчега вътре :shock: Изтрещел народ колкото искаш Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

То т'ва е готиното..да се отличаваш!!! Всички да те видят. Иначе масово скъпи коли, бални фусти и т.н....

Сря Фев 13, 2008 8:39 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
bob4017 написа:

То т'ва е готиното..да се отличаваш!!! Всички да те видят. Иначе масово скъпи коли, бални фусти и т.н....

дам......за това се появи без дрехи и ще сбереш вниманието Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Сря Фев 13, 2008 8:57 pm
Профил
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Paparac написа:
Tuzarka, ти си нищо с тоя УАЗ, на моята абитуриентска преди 11 г. един съученик от друг клас пристигна с КРАЗ. :D

а, бе аз исках да сляза от полицейска кола с белезници или от пожарна..ама в следващия живот..в тоя не стана :D

Такъв случай имаше преди една две години, уволниха после полицаите, които се бяха навили да участват в "акцията". БУхахахахаха Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Сря Фев 13, 2008 8:57 pm
UNREAD_POST 
Paparac написа:
Tuzarka написа:
Paparac написа:
Tuzarka, ти си нищо с тоя УАЗ, на моята абитуриентска преди 11 г. един съученик от друг клас пристигна с КРАЗ. :D

а, бе аз исках да сляза от полицейска кола с белезници или от пожарна..ама в следващия живот..в тоя не стана :D

Такъв случай имаше преди една две години, уволниха после полицаите, които се бяха навили да участват в "акцията". БУхахахахаха Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Е и мен за това ме спряха :-( трябваше да наема бяла кола с полицай-стриптизьори..пфуу да се бях сетила Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Сря Фев 13, 2008 8:59 pm
UNREAD_POST 
bob4017 написа:

Тоя наистина е бил здраво изтрещел в главата Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Сря Фев 13, 2008 8:59 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
аз миналата година завърших и мога с гордост да споделя, че ако беше погледнат целия випуск от далече щях да се видя първо аз Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 със светло синия костюм яко се отличавах :cool: На бъдещите абитуриенти мога само да кажа - важно е какъв човек си бил, а не с каква кола си и т.н. ако си пич/ка дори и с велосипед да си всички ще те помнят!

Сря Фев 13, 2008 9:02 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
моят е на 24ти май ... за сега плана е да ходя с може би 10-тина фиата колона ... :)

Съб Фев 16, 2008 4:35 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2