|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 2:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
mandarinka
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Яну 26, 2008 12:31 am Мнения: 7 Местоположение: София 19 Люлин
|
аз мога ли да получа календар и колко страници е
|
Пет Фев 01, 2008 5:27 pm |
|
 |
CHILIEV
|
mandarinka написа: аз мога ли да получа календар и колко страници е
разгледай тази тема .. там съм описал как можеш и сама да си разпечаташ календар къде и на какво ..
има и картинка на самия календар за да видиш дали ти харесва изобщо .
календара е еднолистен
ако те интересува друго или не можеш да се справиш - питай
п.п. добре дошла ! 
|
Пет Фев 01, 2008 5:31 pm |
|
 |
mandarinka
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Яну 26, 2008 12:31 am Мнения: 7 Местоположение: София 19 Люлин
|
мерси за линка,много е готин календара,но аз чак в понеделник ще мога да ги го отпечатам.
доколкото разбрах от линка е направен от Георги Чилиев,а като гледам ти си с този ник,значи браво на теб
аз още миналата седмица се регистрирах,ама все не оставаше време да вляза в сайта.
|
Пет Фев 01, 2008 5:50 pm |
|
 |
Arnold
|
Здрасти, колежке и от мен добре дошла
Можеш да се отбиваш и в кафенцето от време на време,там е доста забавно и още дамско присъствие ще дойде добре за разговорите ни.
Ето тук е кафенцето viewforum.php?f=40
|
Пет Фев 01, 2008 5:52 pm |
|
 |
CHILIEV
|
mandarinka написа: мерси за линка,много е готин календара,но аз чак в понеделник ще мога да ги го отпечатам. доколкото разбрах от линка е направен от Георги Чилиев,а като гледам ти си с този ник,значи браво на теб  аз още миналата седмица се регистрирах,ама все не оставаше време да вляза в сайта.
благодаря .....
само да напомня че имаме темичка Кой се крие зад аватара!!!Покажете се!.. че ако ти остане малко свободно време и желание може да драснеш някой ред 
|
Пет Фев 01, 2008 5:53 pm |
|
 |
Paparac
|
Ах, вие двамцата последните, като мухи на мед налитате, бре
Единият линкове към КАФЕТО, другият напира за снимки
Всъщност CHILIEV тя колежката ако реши и в темата за жените в КАФЕТО може да се покаже, стига тя да иска, разбира се. 
|
Пет Фев 01, 2008 5:56 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Paparac написа: Ах, вие двамцата последните, като мухи на мед налитате, бре ....
ние сме културни момчета бе .. как може така да ни нареждаш ..
само гледаме да ориентираме дамата из нашата обстановка ...
без да искаме да я уплашим естествено ... 
|
Пет Фев 01, 2008 6:02 pm |
|
 |
Arnold
|
Потвърждавам, потвърждавам. Никакви користни цели няма зад нашите скромни писания с колегата CHILIEV 
|
Пет Фев 01, 2008 6:50 pm |
|
|