|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 2:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Въпрос относно Fiat Bravo 1.6 16v
Автор |
Съобщение |
CaHgETy`
Регистриран на: Вто Яну 29, 2008 8:56 pm Мнения: 2 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Въпрос относно Fiat Bravo 1.6 16v
Значи здравейте първо на всички. Нов съм тук и имам малко въпроси относно Fiat Bravo. Та значи, решил сам да си взимам такава кола, и по точно Fiat Bravo 1.6 16v, и ме интересува дали тези коли са скъпи за подръжка, има ли оплаквания от тази марка и дали си заслужава да си взема точно такава кола. Мерси предварително ако някой ми даде малко повече инфо. за тази кола.
|
Вто Яну 29, 2008 9:06 pm |
|
 |
Paparac
|
Има много изписано за тази кола във форума, колега. Добре дошъл!
Казано накратко - хич не си сбъркал с избора си. Виж тази тема - viewtopic.php?t=17778&highlight=
Също така пробвай с търсачката. 
|
Вто Яну 29, 2008 9:13 pm |
|
 |
CaHgETy`
Регистриран на: Вто Яну 29, 2008 8:56 pm Мнения: 2 Местоположение: София 13 Надежда
|
Мерси за линка тук има всичко което ме интересува 
|
Вто Яну 29, 2008 9:20 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Аз съм силно пристрастен в оценката си, но при мен FIAT беше любов от пръв поглед. Tipo-то буквалноме грабна с външния си вид. Просто исках да го имам и нищо друго не ме интересуваше. Тогава не разбирах много от коли, но точно то ми показа какво означава италианска кола. Бравото го купих вече знаейки, че искам точно това.
Прекрасен автомобил с може би най-добрия двигател като съотношение цена/разход/мощност. Колата е здрава и непретенциозна и доставя огромно удоволствие от управлението и. Не се чупи, няма и помен от онези легенди за слаба електроника и слабо окачване. За подръжката мога да ти кажа, че при FIAT всичко е по-евтино и по-лесно. Допитвай се в този форум или с някой друг запален фиатаджия преди да купиш част. Покупката на маркова чат е оправдана. Конкретно за италианките има много ментета и от там идват и легендите за проблемите им.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Яну 29, 2008 11:06 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|