Дата и час: Пет Юли 18, 2025 3:29 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Да ви е честита новата 2008-ма година. 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
За Много Години.. да сме живи и здрави .. и най-вече живи , че те много здрави си отидоха ...
:P късмет, успехи, безавариино пътуване... мен ме сандардисаха КАТ-аджиите на 01.01 като за ЧНГ ама карай :shock: и те като децата ... застанали из храстите и изскачат като сурвакарчета :) :)

Чет Яну 03, 2008 10:29 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
:-) Честита Нова Година ! Да е здрава таз гърбина да играе (кара) цяла зима, да сте живи да сте здрави и камиони шоколоди, :wink: Таз година съм с Пунто догодина искам аз Купе 1,6 16V-е кой ли ще ми продаде :cool:

Чет Яну 03, 2008 11:07 am
Профил WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Честита Нова Година и от мен! Много здраве ,щастие ,любов .........и безаварийни моменти с колите :)

Fiat Barchetta 1.8 16V -now

Изображение

Чет Яну 03, 2008 8:15 pm
Профил
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
мен ме сандардисаха КАТ-аджиите на 01.01 като за ЧНГ ама карай :shock: и те като децата ... застанали из храстите и изскачат като сурвакарчета :) :)

И с какво те...сандардисаха тия баш на първи :evil:

Чет Яну 03, 2008 8:42 pm
UNREAD_POST 
Paparac написа:
CHILIEV написа:
мен ме сандардисаха КАТ-аджиите на 01.01 като за ЧНГ ама карай :shock: и те като децата ... застанали из храстите и изскачат като сурвакарчета :) :)

И с какво те...сандардисаха тия баш на първи :evil:

ами колкото и да ме е срам от мене си бутнах някой лев .. че беше зле положението ...
1. без винетка ... забравих ... търсех си пит бул по бензиностанцийте и изключих ...
2. пихме до сутринта (нормално) знам ли ако ме бяха прекарали на дрегера .... ужас... след полунощ съм изпил 2-3 бири само ... ама за всеки случай....
3. ограничение 60 - а аз със цели космически 83км .... а аз през целия път съм карал с максимум 100 ... супер внимателно ... а пътя беше супер ... не беше започнал снега още ....
аз съм тръгнал от обяд и те ме спират след 4 часа път .. пропуснал съм ограничението какво да направя ... :shock: :shock:
тъпо ама ще ми е за урок ....

Чет Яну 03, 2008 9:22 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3