|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:27 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Антивирусна програма за Windows
Автор |
Съобщение |
Paparac
|
CHILIEV написа: честно казано незнам кое е по сигурно .. само питах .. щото си ги изброил .. а като незнам предпочитам да питам и да разбера отколкото да защитавам 
Разликата между 98 и ХР по отношение на стабилността е като раждаемостта в България и Китай.  А кюто не виждам да си го пуснал
И що пък оставаш с впечатление, че се ядосвам, напротив, забавляваме се всички тук. 
|
Пет Дек 21, 2007 2:00 am |
|
 |
CHILIEV
|
Paparac написа: CHILIEV написа: честно казано незнам кое е по сигурно .. само питах .. щото си ги изброил .. а като незнам предпочитам да питам и да разбера отколкото да защитавам  Разликата между 98 и ХР по отношение на стабилността е като раждаемостта в България и Китай.  А кюто не виждам да си го пуснал  И що пък оставаш с впечатление, че се ядосвам, напротив, забавляваме се всички тук.  заради Цитат: И питаш? ХП е в пъти по - надежден, стабилен и сигурен уиндоус от тъпата 98-ца. Какво си се шокирал чак? .. прозвуча ми някак засегнат..апък кюто ... не съм го пуснал наистина прав си .. :roll: като седнах ма моя си комп след работа и се зачетах във форума и съм забравил да го пусна  хехех .. той любимия ми форум докато прочета всичко 
|
Пет Дек 21, 2007 2:06 am |
|
 |
Paparac
|
Ами при цитирането на онзи твой пост видях,
че си ползвал иконка "shock" и си рекох, че си влязъл в джаза от шок. 
Последна промяна Paparac на Пет Дек 21, 2007 2:19 am, променена общо 1 път
|
Пет Дек 21, 2007 2:10 am |
|
 |
CHILIEV
|
Paparac написа: Ами при цитирането на онзи твой пост видях, че си ползвал иконка "shock" и си рекох, че си влязъл в джаза от шок. 
хеххех не бе ... нали ти казах ..имам си влечения към тази иконка ... лека вечер  ... въртяхме- сукахме ама тоя троянец го разнищихме ей 
|
Пет Дек 21, 2007 2:18 am |
|
 |
Paparac
|
CHILIEV написа: ама тоя троянец го разнищихме ей 
Той Trojaneca гледам е на линия, ся ше ни омаа сите 
|
Пет Дек 21, 2007 2:20 am |
|
 |
Trojaneca
|
Paparac написа: CHILIEV написа: ама тоя троянец го разнищихме ей  Той Trojaneca гледам е на линия, ся ше ни омаа сите 
Ъ, за Троянеца ли стана дума  Мани...след 150 км каране на кола, се чувствам..идеално 
|
Пет Дек 21, 2007 2:24 am |
|
 |
CHILIEV
|
Trojaneca написа: Paparac написа: CHILIEV написа: ама тоя троянец го разнищихме ей  Той Trojaneca гледам е на линия, ся ше ни омаа сите  Ъ, за Троянеца ли стана дума  Мани...след 150 км каране на кола, се чувствам..идеално 
колега какво са 150км .. разбирам да караш вартбург че да се оплакваш ... ами ти ...
подписа ти е многозначителен 
|
Пет Дек 21, 2007 9:57 am |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
Хиляди благодарности на отзовалите се колеги. Избрах Symantec.Antivirus.Corporate.Edition.V10, мерси на Левски дето се разправя да ми я прати, но за съжаление файла се счупи по пътя  , свалих я от друго място и от седмица съм нея. Да споделя първи впечатления: не се долюбва с IE6 /по-точно със свалянето на фалове от него/, хвала на Firefox-a - разбират се чудесно. Симантек хвана 2 adware, не ми бави работата на компютъра, да видим докога ще е така.
|
Пет Дек 28, 2007 6:45 pm |
|
|