|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:30 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Какво не трябва да си купуваме
Автор |
Съобщение |
m1t3t0
|
Прецакан си :roll: иначе мене ме прецакаха в един магазин на пазара с едни еклери. Аз си пазарувах там редовно и като се прибрах (това беше лятото) решавам да си хапна един и какво...като го сдъвках еклера кисел да си е*е майката отивам там да ми върнат парите, а тя ми вика колежката ти го е продала не мога да ти върна парите. А аз си нося и бележката от преди 15 мин. Аз и казах да си хапне ако иска да ги види. Звънях на някви телефони казаха ми че ще проверят случая. До преди 1 месец пазих бележката и я хвърлих никакво развитие. Както каза троянеца мен не ми е за парите защото бяха 3лв. Ама вече ме загубиха като клиент правещ добри сметки. Не че ги бърка. Това не е заведение, но все пак всеки ден се взимаше от там нещо. Коли, сладки неща цигари всичко...
|
Пет Дек 28, 2007 3:00 am |
|
 |
Trojaneca
|
Хахахаха, другаря началник извади идиотската снимка пак  Иначе, още не съм се обаждал, утре ще се занимавам, че сега кой ще ми обърне внимание  Само да намеря пустата бележка..че иначе ще се наложи отново да си купя от тия луди бонбони 
|
Пет Дек 28, 2007 3:52 am |
|
 |
FiatPunto1.1
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:35 pm Мнения: 409 Местоположение: Перник
|
Глей са не си за 5 лева ...... По Пернишки отиваш и бонбоните от главта на продавачката ... и зимай СВОГЕ ше има успех
_________________ Fiat Punto 1.1 SPI Benzin '96 55 hP
Fiat Speed ----> http://zazz.bg/play:7377411e
|
Пет Дек 28, 2007 10:57 am |
|
 |
Ancho
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 31, 2007 12:35 pm Мнения: 233 Местоположение: Пазарджик
|
Можеш да изкараш кинти от това прецакване, гледам ти трябват за няква система да ти стане по мощна колата! Хващам се за това че стоката няма надпис на БГ: Глобата за стока без надпис на БГ е от 500 до 1000лв. Ако ги заплашиш че ще се оплачеш (отиди във вида от снимката която Папарак май сложи) във КЗП и ако не им е за 1000лв, което ме съмнява, то може да се споразумеете да ти дадът 200-300лв , но да си нямат проблеми, защото съм сигурен че тези бонбони не са единствените без надпис на БГ в този магазин!:)
_________________ FIAT DUCATO 2.3 JTD 2003
Продава се печеливш бизнес!
|
Пет Дек 28, 2007 1:19 pm |
|
|