Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:21 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ] 
Надали сте предполагали колко "лоши" коли караме 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Надали сте предполагали колко "лоши" коли караме
Ето защо FIAT в България са евтини, за радост и щастие на всички нас които обичаме марката.
http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?t=76595

Сря Дек 19, 2007 2:07 pm
Профил ICQ YIM
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
Лелеее...аз не съм много по форумите (тва ми е първия, който не е софтуерен-съпорт-форум :D ), ама бива ли таака да се излагат някои хора?!? Като не са запознати що се обаждат? Аз вярно, че съм ужасно пристрастна, защото моята Брависима в най-яката кола, която съм карала (е, не съм карала много)!!! Не съм съгласна някой да говори глупости за ФИАТ!!! В крайна сметка на болида на Световния Шампион в Ф1 пише ФИАТ отпред :D
:shock: :shock: :shock:
Ще изразя мнението си със един стар виц:
Един субект със съмнително минало и репутация (демек мутра) докопал от някъде един танк и бръм бръм се качил на Черни Връх на Витоша.
И от там бууууууууууууууум почнал да стреля към Младост... После бууууууум - Дружба...Бууум Люлин....
Веднага се дигнали НСБОП и сякви производни, обкръжили го с БТР-ите и го заловили.
И го попитали: Кво правиш, бе момче, защо стреляш с тоя топ от тука?
А той им отговорил: ИЗБИВАМ КОМПЛЕКСИ!
:D :D

Сря Дек 19, 2007 2:40 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
malkata.ve6tica написа:
Лелеее...аз не съм много по форумите (тва ми е първия, който не е софтуерен-съпорт-форум :D ), ама бива ли таака да се излагат някои хора?!? Като не са запознати що се обаждат? Аз вярно, че съм ужасно пристрастна, защото моята Брависима в най-яката кола, която съм карала (е, не съм карала много)!!! Не съм съгласна някой да говори глупости за ФИАТ!!! В крайна сметка на болида на Световния Шампион в Ф1 пише ФИАТ отпред :D
:shock: :shock: :shock:
Ще изразя мнението си със един стар виц:
Един субект със съмнително минало и репутация (демек мутра) докопал от някъде един танк и бръм бръм се качил на Черни Връх на Витоша.
И от там бууууууууууууууум почнал да стреля към Младост... После бууууууум - Дружба...Бууум Люлин....
Веднага се дигнали НСБОП и сякви производни, обкръжили го с БТР-ите и го заловили.
И го попитали: Кво правиш, бе момче, защо стреляш с тоя топ от тука?
А той им отговорил: ИЗБИВАМ КОМПЛЕКСИ!
:D :D
:36_2_33: PDT_031 8-X

Сря Дек 19, 2007 5:41 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Като свалял акумолатора и се нулирало радиото - ми на рено меган 01' също е така, на много други коли е така, абе като цяло темата беше тъпо оплюта от няколко човека които плямпат на стари лаври. Да си поговорят с някой който кара фиат дълги години и да разберат за какво става въпрос!

Продава се печеливш бизнес!

Сря Дек 19, 2007 6:22 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Не си струва усилието да се регвам в този форум, но ми е много интерсно, има ли поне един, който да се занимава или да се е занимавал професионално с ремонт на автомобили? Най-вероятно, отговорът е не. Голфаджията направо си отговаря на колата. Тоя дето реве, че радиото му си губи кода, а той не помни къде го е заврял, просто нямам думи. В ръцете на такъв, всяка кола ще се разтропа за нула време. Оня, живеещия в Германия, май забрави, че Берлускони изгони всички "дебели, стиснати шваби, които само замърсяват Италия" от курортите там :D Оттогава заговори чисто националистическото чувство на германците. И още и още...я ги зарежете и не се занимавайте с тях.

Сря Дек 19, 2007 6:41 pm
UNREAD_POST 
Повечето хора от този тЮнинг.бг са адски-зле..да не говорим, че едно 80% са ученици с ненавършени 18 години...

Сря Дек 19, 2007 7:24 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
думи от рода на "макаронената мафия"може да каже единствено човек който е карал само GOLF и нищо друго.не се ядосвайте колеги ние си знаем какво и защо караме. :-)

Сря Дек 19, 2007 8:01 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Простотия бе простотия , как не ги е срам ?
Сега пък фиатите били евтини ,а иначе се оплакват че все нямали пари .
Това ако е проблем да си купиш кола на малко години с всички екстри за модела на ниска цена евала на фирмата фиат :cool:
Няма за какво да се закачат и смях , цената им била ниска :D
Срам ме е да го кажа ама Българска работа :-(

Пон Дек 24, 2007 3:15 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ]