|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:25 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Какъв да е фона на КАЛЕНДАР 2008?
Какъв да е фона на КАЛЕНДАР 2008?
Автор |
Съобщение |
CHILIEV
|
malkata.ve6tica написа: Ако ми остане време все пак ще спретна една векторна емблема - за печат определено е по-подходящо 
ами засега не се занимавай понеже не е сигурно дали ще остане тази картинка ... а и да остане ще мине през много обработка .... качеството е добро .. довечера все пак ще я разпъна по едни шаблони за да видя за какво става въпрос и ако се наложи ще се възползвам от предложението ти ... ще ти пиша отделно ЛС 
|
Чет Дек 20, 2007 11:13 am |
|
 |
Делимихалев
Кара детска количка
Регистриран на: Нед Дек 16, 2007 7:18 pm Мнения: 10 Местоположение: Кърджали
|
 календар
Новата емблема с надпис профешънъл става за първа /заглавна страница /съответно на подходящ фон.Не ми е ясно как ще се впишат всичките избрани от нас автомобили около новата емблема.Добре би било човек с дизайнерска /рекламна/ професия и опит да нахвърли една идея.Всички
българи са пипнати от господ и това ги прави неосъзнати гении.Затова искаме да го направим сами лично.Няма значение за какво става въпрос.
|
Чет Дек 20, 2007 7:44 pm |
|
 |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
колега мисля че поста ти е неуместен преди да си опознал колегите във форума. Колегата Чилиев с това се занимава професионално и затова той се е нагърбил с нелеката задача да ни направи кефа, като почитатели на една и съща марка автомобили без значение нейната модификация, да си имаме календар
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Пет Дек 21, 2007 10:27 am |
|
|