Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:27 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Депутатите гласуваха увеличението на заплатите си 
Автор Съобщение
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST FIAT
Скъпа airis колко лесно биха се решили нещата с 1 прост референдум,но много хора се страхуват какво ще каже народа.

Вто Дек 18, 2007 9:46 pm
Профил
UNREAD_POST Re: FIAT
diko661 написа:
Скъпа airis колко лесно биха се решили нещата с 1 прост референдум,но много хора се страхуват какво ще каже народа.

Ooo, а другарят Първанов как го е шубе от референдуми, не е истина. А тия 240-е кретени в Народното събрание да не са луди сами да си дръпнат килимчето под краката. :P :D

Сря Дек 19, 2007 1:26 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Trojaneca написа:
Ами да си направим едно общество, колко му е...?

Общества и сдружения всякакви и колкото си поискаш - работа никаква не вършат.

diko661 написа:

Нали точно те трябва да назначат референдума, да не ги е било нещо по умните главици, а трябва :paddle: . По данни от търсачките референдум в страната е имало 1946год. Което пак ме връща на мисълта за ТНТ, като единствена алтернатива на настоящото положение.

Сря Дек 19, 2007 1:28 am
Профил
diko661 написа:
...колко лесно биха се решили нещата с 1 прост референдум,но много хора се страхуват какво ще каже народа.

Трудно е да се проведе това нещо. Ако си спомняш времето, когато се закриваше реактор на АЕЦ-а, тогава се събраха необходимите бройки подписи (мисля че баха 500000) за да се проведе референдум, ама тцъ. Подписите без много шум потънаха нейде из деловодствата на народното събрание...

Сря Дек 19, 2007 1:30 am
sok1 написа:

Ако си спомняш времето, когато се закриваше реактор на АЕЦ-а, тогава се събраха необходимите бройки подписи (мисля че баха 500000) за да се проведе референдум, ама тцъ. Подписите без много шум потънаха нейде из деловодствата на народното събрание...

Точно, много точно, колега, аз се чудех кой пример от близкото минало ми убягва. :cool:

Сря Дек 19, 2007 1:43 am
UNREAD_POST 
Airis написа:
Общества и сдружения всякакви и колкото си поискаш - работа никаква не вършат.

Тези общества/сдружения правят ли нещо, че да вършат работа? То си трябват малко по-сериозни мерки....

Сря Дек 19, 2007 2:07 am
UNREAD_POST 
Абе тя нашата работа...като в една поема на Хр. Ботев - ... Пием,пеем буйни песни и зъбим се на тирана!
И толкова. Сега пак ще се позъбим, ще се позаканваме, с една дума - душевна ч...

Сря Дек 19, 2007 2:17 am
UNREAD_POST 
sok1 написа:
Абе тя нашата работа...като в една поема на Хр. Ботев - ... Пием,пеем буйни песни и зъбим се на тирана!
И толкова. Сега пак ще се позъбим, ще се позаканваме, с една дума - душевна ч...

:cool: :shock: :-(

Сря Дек 19, 2007 10:34 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Точно мислех да си кажа мнението по темата за депуткатите и прочетох правилата на форума. Ако използвам думичките, които ми се въртят в главата, ще получа бан до 2098-ма година. Дано няма бан за случайни печатни грешки...

:36_2_49: :flush: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2:

Чет Дек 20, 2007 3:58 pm
Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2