|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:27 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Депутатите гласуваха увеличението на заплатите си
Автор |
Съобщение |
diko661
Кара балканче
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 9:55 am Мнения: 44 Местоположение: София 15 Младост
|
 FIAT
Скъпа airis колко лесно биха се решили нещата с 1 прост референдум,но много хора се страхуват какво ще каже народа.
|
Вто Дек 18, 2007 9:46 pm |
|
 |
Paparac
|
 Re: FIAT
diko661 написа: Скъпа airis колко лесно биха се решили нещата с 1 прост референдум,но много хора се страхуват какво ще каже народа.
Ooo, а другарят Първанов как го е шубе от референдуми, не е истина. А тия 240-е кретени в Народното събрание да не са луди сами да си дръпнат килимчето под краката. 
|
Сря Дек 19, 2007 1:26 am |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
Trojaneca написа: Ами да си направим едно общество, колко му е...? Общества и сдружения всякакви и колкото си поискаш - работа никаква не вършат. diko661 написа: Скъпа airis колко лесно биха се решили нещата с 1 прост референдум,но много хора се страхуват какво ще каже народа.
Нали точно те трябва да назначат референдума, да не ги е било нещо по умните главици, а трябва  . По данни от търсачките референдум в страната е имало 1946год. Което пак ме връща на мисълта за ТНТ, като единствена алтернатива на настоящото положение.
|
Сря Дек 19, 2007 1:28 am |
|
 |
sok1
|
diko661 написа: ...колко лесно биха се решили нещата с 1 прост референдум,но много хора се страхуват какво ще каже народа.
Трудно е да се проведе това нещо. Ако си спомняш времето, когато се закриваше реактор на АЕЦ-а, тогава се събраха необходимите бройки подписи (мисля че баха 500000) за да се проведе референдум, ама тцъ. Подписите без много шум потънаха нейде из деловодствата на народното събрание...
|
Сря Дек 19, 2007 1:30 am |
|
 |
Paparac
|
sok1 написа: Ако си спомняш времето, когато се закриваше реактор на АЕЦ-а, тогава се събраха необходимите бройки подписи (мисля че баха 500000) за да се проведе референдум, ама тцъ. Подписите без много шум потънаха нейде из деловодствата на народното събрание...
Точно, много точно, колега, аз се чудех кой пример от близкото минало ми убягва. 
|
Сря Дек 19, 2007 1:43 am |
|
 |
Trojaneca
|
Airis написа: Общества и сдружения всякакви и колкото си поискаш - работа никаква не вършат.
Тези общества/сдружения правят ли нещо, че да вършат работа? То си трябват малко по-сериозни мерки....
|
Сря Дек 19, 2007 2:07 am |
|
 |
sok1
|
Абе тя нашата работа...като в една поема на Хр. Ботев - ... Пием,пеем буйни песни и зъбим се на тирана!
И толкова. Сега пак ще се позъбим, ще се позаканваме, с една дума - душевна ч...
|
Сря Дек 19, 2007 2:17 am |
|
 |
CHILIEV
|
sok1 написа: Абе тя нашата работа...като в една поема на Хр. Ботев - ... Пием,пеем буйни песни и зъбим се на тирана! И толкова. Сега пак ще се позъбим, ще се позаканваме, с една дума - душевна ч...

|
Сря Дек 19, 2007 10:34 am |
|
 |
SCRAPHEAP
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 2:40 pm Мнения: 121 Местоположение: София 19 Люлин
|
_________________ Чук, тел, клещи и маматааа!
Чет Дек 20, 2007 3:58 pm |
|
|