|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:32 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
LEVSKI
|
 Звезди в Банско
Колеги, след като преди време Алберто Томба, дойде в Банско и откри писта на негово име, сега цяло съзвездие почете курортния град. Марк Жирардели, Андре Аамотд и Яница Костелич(може и да се бъркам за нея), бяха на отриването на сезона. Явно много пари се хвърлят в това Банско, но само така, бихме могли да привлечем европеиските туристи.
|
Съб Дек 15, 2007 11:44 pm |
|
 |
Paparac
|
Ами то с пари стават тия работи.  Банско е едно доказателство, как едно градче, което си беше направо село преди 10 г., може да се развие като силен курорт.
|
Нед Дек 16, 2007 12:12 am |
|
 |
LEVSKI
|
Ами...защо никой не покани моя любимец, както във формулата, така и в ски-те, моя любимец, естествено не го познават всички, той победи Томба, но въпреки всичко, малко тук са чули за него...
|
Нед Дек 16, 2007 12:19 am |
|
 |
sok1
|
Най-вероятно сега трябва да се зададе въпроса: Кой е твоят любимец?
|
Нед Дек 16, 2007 12:20 am |
|
 |
LEVSKI
|
sok1 написа: Най-вероятно сега трябва да се зададе въпроса: Кой е твоят любимец?
Именно! Стек бира за печелившия! Има сестра, също скиорка "Хайди" 
|
Нед Дек 16, 2007 12:24 am |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
Какво ще кажеш за Пирмин Цюрбриген
|
Нед Дек 16, 2007 12:47 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Airis написа: Какво ще кажеш за Пирмин Цюрбриген
Колежке за пореден път, трябва да призная компетентноста ти.
На срещата бирата от мен 
|
Нед Дек 16, 2007 12:53 pm |
|
 |
Airis
Фиат маниак
Регистриран на: Нед Авг 26, 2007 8:42 pm Мнения: 607 Местоположение: София
|
LEVSKI написа: Airis написа: Какво ще кажеш за Пирмин Цюрбриген Колежке за пореден път, трябва да призная компетентноста ти. На срещата бирата от мен 
Само да се довлека, че синчето ме изнудва да го пързалям. Използва непозволени средства / извадил е един поглед на умираща крава, да ти се скъса сърцето/
|
Нед Дек 16, 2007 1:07 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|