|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 6:26 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Rokambol
|
 За 10 лв!!!
На какво станах свидетел вчера в центъра на Благоевград, не е истина. Карам си аз по главния булевард, минавам си на зелено през главно кръстовище и гледам пред мен, на пътя се въргаля банкнота от десет лева. Инстинктивно посягам към педала на спирачката, но същевременно поглеждам в огледалото, и добре че го направих, иначе едно такси със сигурност щеше да ми се яхне. Миг след това чувам остри спирачки и веднага още едни. Поглеждам - един баровец с приличен мерцедес спрял, а друг със старо паджеро на косъм зад него. Оня от мерцедеса хукна да гони парите, а другия отзад се почуди няколко секунди, метна се на джипа и тръгна. Не занам дали тариката хвана банкнотата, много се бях отдалечил вече, но си мисля колко ли поразии щеше да има по двете коли, ако втория не внимаваше? Едва ли десетта лева щяха да им стигнат. :mrgreen: Алчност българска. :evil: за десет лева...
|
Пет Юни 01, 2007 8:34 am |
|
 |
Paparac
|
Ти как пък ги разпозна в движение от автомобила тия 10 лв.? Може да са били 100 :mrgreen: Но най-хубавото в цялата ситуация лично за теб е, че ти е хрумнало да погледнеш в огледалото, иначе наистина щеше да си доста "назад" от "придобивката" на пътя.
|
Пет Юни 01, 2007 8:28 pm |
|
 |
Rokambol
|
Шофьорски инстинкт. При 100лв., обаче не знам дали щеше да се задейства 
|
Съб Юни 02, 2007 6:17 am |
|
 |
jojancho
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Пет Апр 13, 2007 7:10 pm Мнения: 31 Местоположение: Сливен
|
ами че то 10 лева са си 5 литра бензин :mrgreen:
|
Съб Юни 02, 2007 6:35 pm |
|
 |
Paparac
|
A да не говорим за газ :mrgreen:
|
Съб Юни 02, 2007 10:46 pm |
|
 |
jojancho
Кара ролкови кънки
|
Да така е но на моето пунто така и не се престраших да му сложа газ наплаших се от старата кола на татко и не искам газова уредба а и тя не ми гори много за сега :mrgreen:
|
Пон Юни 04, 2007 8:50 am |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
Имаше един стар виц:
Мечка-стръвница подгонила в гората американец, французин и българин. Хукнали яко да бягат..
По едно време българина вади сандвичи от раницата и ги мята назад. Поглежда през рамо бягайки, мечката ги подминава и продължава да ги гони.
След 50 метра французина вади неговите сандвичи и ги мята назад - същата работа... Мечката ги подминава, и още по-настървена ги гони...
Американеца, който бягал най-отпред, нямал храна, и вече от паника вади от джоба си пачка с долари и ги мята назад.
Поглежда през рамо, и какво да види... Българинът се бори с мечката...
:mrgreen:
Сря Авг 29, 2007 3:44 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Е това е като извадка от някаква комедия. Добре че си си погледнал в огледалото че....кофти работа.
|
Съб Сеп 01, 2007 3:21 pm |
|
 |
jojancho
Кара ролкови кънки
|
ха ха ха ами че то и аз да съм ще се боря с мечката че това си е цяла пачка с долари 
|
Съб Сеп 08, 2007 9:43 pm |
|
 |
astonmartin
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 2:18 pm Мнения: 6 Местоположение: Благоевград
|
много готин виц 
|
Вто Дек 11, 2007 6:52 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
това на кой булевард вече от там да минавам!
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Сря Дек 12, 2007 11:23 am |
|
 |
Rokambol
|
bmahob написа: това на кой булевард вече от там да минавам!
"св. св. Кирил и Методий"  Случката стана точно срещу 3-то у-ще.
|
Чет Дек 13, 2007 2:23 am |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
 на най натовареното кръстовище
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Чет Дек 13, 2007 10:42 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|