|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:27 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
 Нещо Странно
Абе не е толкова странно ама за мен е. Та тази сутрин за сефте излъгах стълката да се изсушат. Досега карах с един парцал и бършех като ..... Дааже и спрей си купих/ мирише на пропан-бутан/ и не става. Днеска докато си киснех на задрастването от Меден Рудник и докато слушах странните звуци които издава парното /тип мустанг ГТ 500к.с. - реве та са акъса/ иреших да спра фаровете, чистачките, нагреватела на задното стъкло и всичко друго което черпи ток. В този момент парното започна с духа 2 пъти по силно и след около 10-15-20 мин. почто нацяло изсуши стъклото. ама само предното. Та реших днес да си купя нов акумолатор /досега бях с 42А сега мисля да взема 50 или 55А/ и да си отворя клапата на парното щото май не отваря и ако от утре не се потят стъклата ше почерпя
дъра бъра общо взето ама нали затва е разделЪ :mrgreen:
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Вто Ное 20, 2007 10:40 am |
|
 |
ilkomotor
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Юли 15, 2006 11:49 am Мнения: 17 Местоположение: Пазарджик
|
...а динамото как ти е???? има вероятност да не зарежда на 100 % 
_________________ 0888/327-337
притежател на FIAT ULISE 2.0
|
Вто Ное 20, 2007 11:43 am |
|
 |
grigor_j
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
Ами най-вероятно не зарежда ама все не ми остава време да го проверя и/или да го сменя ако е необходимо
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
|
Вто Ное 20, 2007 12:15 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
То по тази тема е писано много. По мое мнение при влажно и студено време и 4 човека в колата, ако ще и калорифер да работи вътре, пак ще са потни стъклата.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Вто Ное 20, 2007 1:20 pm |
|
 |
grigor_j
|
да, но въпроса е че днес успях въпреки влажното време и т.н. та за мен проблема ми е в мощността на захранването на вентилатора, както и клапата заради която издава странния звук.
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
|
Вто Ное 20, 2007 3:12 pm |
|
 |
sok1
|
snake написа: То по тази тема е писано много. По мое мнение при влажно и студено време и 4 човека в колата, ако ще и калорифер да работи вътре, пак ще са потни стъклата.
При мен с трима човека няма проблем. 
|
Сря Ное 21, 2007 1:29 am |
|
 |
m1t3t0
|
И при мене го няма тоя проблем а в колата сме поне 3-ма.
|
Сря Ное 21, 2007 3:38 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|