Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:14 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Колеги, просто не се сдържам да споделя този пост с вас :D 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Ferrari написа:
NikMar написа:
А бе като му гледам правописа на тоя все си мисля че и от коли толкова разбира, дето казват хората "гледам и не вярвам на ушите си" тоя явно въобще не се е качвал на Фиат, пък и трябва да му се издаде забрана за достъп до марката Фиат.

Напротив. Аз на такива бих дал да покарат. След това се почва "леле батеее, ама то било хубаво бе".

Вярно бе! От тази гледна точка си абсолютно прав.

Вто Ное 13, 2007 3:46 pm
Профил
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
хаха голВ или гоУф сичките са един калибър бараки! Брат ми беше горд че си е купил тройка преди 5 години... и преди четири си взе брава :) :)

www.bgestates.com www.bgimoti.com

Вто Ное 13, 2007 3:50 pm
Профил
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST 
Абе след като скоро ходих до Кюстендил и по магистралата се докарах до почти 200, май е време да я карам на ремонт, нямаше проблеми до сега, ама явно съм за "гаража" ... ех да се ... ако бях прочел по-рано, нямаше да вдигам повече от 60 :roll:

Вто Ное 13, 2007 3:53 pm
Профил ICQ
Аватар

UNREAD_POST 
Колеги искам да похваля мойта бричка! След сватбата/27.10.07/ обиколих цяла България за 4 дена. Бургас-Сливен-Стара Загора-Пловдив-София-Благоевград-Пампорово-Пловдив-Габрово-Велико Търново-Сливен-Варна-Бургас като мейдувременно оглеждах и забележителности. Изминах близо 2000км. По магистралите съм хвърчал с 180км/ч в продължение на по 10-15 мин. Преминах по възможно най-смотаните и залюхани пътища и села/жена ми ми беше навигатор :shock: / Та общо взето като добавим това че от 1 година/от както имам фиатчету/ не съм влизал в сервиз/НЕ МИ СЕ Е НАЛАГАЛО/(да чукна на дърво) за мен е повече от ясно коя е ИСТИНСКАТА КОЛА

www.bgestates.com www.bgimoti.com

Вто Ное 13, 2007 4:02 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
grigor_j написа:
хаха голВ или гоУф сичките са един калибър бараки! Брат ми беше горд че си е купил тройка преди 5 години... и преди четири си взе брава :) :)

А бе всичко е както при кучето "въпрос на вкус казало кучето и се близнало под опашката".

Вто Ное 13, 2007 4:06 pm
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
Изчетох всичките постове там в Дата.бг. Е повярвайте ми потресен останах. Та значи да си призная като бях решил да си купувам кола изобщо не се бях замислял да си купувам фият, пак камо ли пунто. Та разглеждам си мобиле-то и тарся оферти, какво ли не сум разгледал до 2500лв. То не бяха фордове не бяха "голфови", и се убедих, че няма по-напразно прехвалена кошница от който и да е голф, нищо особенно а цените им астрономически спрямо другите возила, просто ужас. И как се сдобих с фият и то пунто, ами имаше една обява и то от русе, вапреки че пунтото беше тук таме ожулено тук таме чукнато, еми колеги още като я видях се влюбих в дизайн, форма и визия, да не говорим че беше 95г., а намерих 97г. което още повече ме завладя, и не го сменям за нищо, това е първата кола която имам, която сам съм си купил, а и като се поразрових още едно предимство - евтина поддръжка имат фиятите :)
Та нека си карат БМВ-тата и другите коли, но да не реват после "аууу колко пари за ремонт трябва да давам сега..." и така нататък.

А и за поста относно селските гъзари и купетата, как мислите кое е по-често срещано селски гъзар с 3-ка или с купе? Аз поне не мисля че е купето, камо ли пак знае че е фият купе, докато мечтицата на селянина му е БМВ или Мерцедес, квото дочул, няма да се рови да открива бижута като Фиатките ;)

Вто Ное 13, 2007 6:52 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Тва за BMW 3ка, че е покрасиво от Фиат купе да го кажат на кой не разбира! Тоо е сал за едни :sex5:

Вто Ное 13, 2007 10:55 pm
Профил
UNREAD_POST 
Малко и ние позалитнахме в тази тема. Нека не се принизяваме до нивото на pelmel и сие. На тънките обиди и некомпетентни изказвания трябва да отвърнем с достойнство и аристократична усмивка.
Нека им позволим да са щастливи в самозаблуждението си.
Yellow_Flash_Colorz_PDT_11

Вто Ное 13, 2007 11:19 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2