|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:14 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Колеги, просто не се сдържам да споделя този пост с вас :D
Автор |
Съобщение |
NikMar
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 29, 2006 11:19 am Мнения: 288 Местоположение: Габрово
|
Ferrari написа: NikMar написа: А бе като му гледам правописа на тоя все си мисля че и от коли толкова разбира, дето казват хората "гледам и не вярвам на ушите си" тоя явно въобще не се е качвал на Фиат, пък и трябва да му се издаде забрана за достъп до марката Фиат. Напротив. Аз на такива бих дал да покарат. След това се почва "леле батеее, ама то било хубаво бе".
Вярно бе! От тази гледна точка си абсолютно прав.
_________________ FIAT Brava 1,4/12V, FIAT Punto 1,1 SX/ 94
|
Вто Ное 13, 2007 3:46 pm |
|
 |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
хаха голВ или гоУф сичките са един калибър бараки! Брат ми беше горд че си е купил тройка преди 5 години... и преди четири си взе брава 
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Вто Ное 13, 2007 3:50 pm |
|
 |
Legion
Кара балканче
Регистриран на: Вто Окт 30, 2007 5:29 pm Мнения: 47 Местоположение: София 19 Люлин
|
Абе след като скоро ходих до Кюстендил и по магистралата се докарах до почти 200, май е време да я карам на ремонт, нямаше проблеми до сега, ама явно съм за "гаража" ... ех да се ... ако бях прочел по-рано, нямаше да вдигам повече от 60 :roll:
|
Вто Ное 13, 2007 3:53 pm |
|
 |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
Колеги искам да похваля мойта бричка! След сватбата/27.10.07/ обиколих цяла България за 4 дена. Бургас-Сливен-Стара Загора-Пловдив-София-Благоевград-Пампорово-Пловдив-Габрово-Велико Търново-Сливен-Варна-Бургас като мейдувременно оглеждах и забележителности. Изминах близо 2000км. По магистралите съм хвърчал с 180км/ч в продължение на по 10-15 мин. Преминах по възможно най-смотаните и залюхани пътища и села/жена ми ми беше навигатор  / Та общо взето като добавим това че от 1 година/от както имам фиатчету/ не съм влизал в сервиз/НЕ МИ СЕ Е НАЛАГАЛО/(да чукна на дърво) за мен е повече от ясно коя е ИСТИНСКАТА КОЛА
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Вто Ное 13, 2007 4:02 pm |
|
 |
NikMar
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 29, 2006 11:19 am Мнения: 288 Местоположение: Габрово
|
grigor_j написа: хаха голВ или гоУф сичките са един калибър бараки! Брат ми беше горд че си е купил тройка преди 5 години... и преди четири си взе брава 
А бе всичко е както при кучето "въпрос на вкус казало кучето и се близнало под опашката".
_________________ FIAT Brava 1,4/12V, FIAT Punto 1,1 SX/ 94
|
Вто Ное 13, 2007 4:06 pm |
|
 |
Rosko
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Вто Окт 09, 2007 7:21 pm Мнения: 37 Местоположение: Русе
|
Изчетох всичките постове там в Дата.бг. Е повярвайте ми потресен останах. Та значи да си призная като бях решил да си купувам кола изобщо не се бях замислял да си купувам фият, пак камо ли пунто. Та разглеждам си мобиле-то и тарся оферти, какво ли не сум разгледал до 2500лв. То не бяха фордове не бяха "голфови", и се убедих, че няма по-напразно прехвалена кошница от който и да е голф, нищо особенно а цените им астрономически спрямо другите возила, просто ужас. И как се сдобих с фият и то пунто, ами имаше една обява и то от русе, вапреки че пунтото беше тук таме ожулено тук таме чукнато, еми колеги още като я видях се влюбих в дизайн, форма и визия, да не говорим че беше 95г., а намерих 97г. което още повече ме завладя, и не го сменям за нищо, това е първата кола която имам, която сам съм си купил, а и като се поразрових още едно предимство - евтина поддръжка имат фиятите
Та нека си карат БМВ-тата и другите коли, но да не реват после "аууу колко пари за ремонт трябва да давам сега..." и така нататък.
А и за поста относно селските гъзари и купетата, как мислите кое е по-често срещано селски гъзар с 3-ка или с купе? Аз поне не мисля че е купето, камо ли пак знае че е фият купе, докато мечтицата на селянина му е БМВ или Мерцедес, квото дочул, няма да се рови да открива бижута като Фиатките ;)
Вто Ное 13, 2007 6:52 pm |
|
 |
Светослав Стоянов
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Сеп 06, 2007 9:08 pm Мнения: 153 Местоположение: с.Хубавене
|
Тва за BMW 3ка, че е покрасиво от Фиат купе да го кажат на кой не разбира! Тоо е сал за едни 
_________________ BRAVO 1,616v Ако,можеш помогни, ако не поне не пречи!
|
Вто Ное 13, 2007 10:55 pm |
|
 |
sok1
|
Малко и ние позалитнахме в тази тема. Нека не се принизяваме до нивото на pelmel и сие. На тънките обиди и некомпетентни изказвания трябва да отвърнем с достойнство и аристократична усмивка.
Нека им позволим да са щастливи в самозаблуждението си.

|
Вто Ное 13, 2007 11:19 pm |
|
|